Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K
Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K
Filippa K

Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K

750,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K
  • Brand-navn: Filippa K
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Langærmede t-shirts & toppe
  • Farve: Grøn
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Filippa K Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K langærmede t-shirts & toppe mens de stadig er på lager. Det er så ekstremt trist hvis man går glip af det. Du skal ikke vente for længe, for lige denne model og farve er virkelig efterspurgt, gælder specielt for de størrelser som er normale. For du kan nu købe hos Boozt her, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en fysisk forhandler. Og på den måde kan man lede i fred og ro uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille langærmede t-shirts & toppe fra Filippa K for kun DKK750,00 en virkelig god købspris kan vi nok sige. For vi på Pashion er glade for Filippa K, især når det omhandler langærmede t-shirts & toppe. Filippa K er de virkelig med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten man vil benytte Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K til en fest eller hverdagsbrug - så har du muligheden.

Har du god tid kunne du vente, og bestille når Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K var på udsalg for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke turde vente, lige nu er det jo så nemt at købe på nettet og leveret til din dør - for kun 750,00DKK. En rigtig fornuftig må man sige.

Er Linnett Top Langærmet T-shirt Creme Filippa K ikke i den rigtige farve og størrelse kan du uden tvivl finde noget fra samme brand som falder i din smag. Boozt har et enormt udvalg af langærmede t-shirts & toppe fra Filippa K, så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter nogle moderne Grøn langærmede t-shirts & toppe fra Filippa K så bør du ikke lede mere. Husk at dele det med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største online butikker kan man vidst roligt sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. Selv om selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er webshoppen grundlagt af to danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give et udvalg af fra stortset alle de efterspurgte mærker i dag uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi mange af os har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj så ofte som man gerne ville. Ydermere vil vi alle gives den samme adgang til mode, som de, som har adresse i midste af de allerstørste modebyer på Jorden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende sko og modetøj til damer men også masser til mænd og piger og drenge, så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle betale en gang fragt. Denne verdens største online modebutikker bugner af produkter og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer.

Både damer og herrer har allerede opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde i omegnen af alt det, du ønsker, når man bladrer gennem websiderne med accessories, tøj og sko.


Mere om Filippa K

Filippa K er det svenske modefirma, der blev grundlagt i treoghalvfems af Patrik Kihlborg og Filippa Knutsson. Da var Patrik og Filippa hr. og fru, og de første ideer blev skabt ved spisebordet i deres fælles hjem i Stockholm. Efter et antal år ved designbordet i faderens firma, Gul & Blå, prøvede designeren at forsøge sig med sit personlige mærke med fokus på den vision hun var passioneret omkring – og stadig er passioneret omkring nu. Visionen bag hendes styles stammer fra Filippa Knutssons eget liv, hvor grænserne mellem job og fritid ofte render sammen. Som følge af det nærede Filippa Knutsson en vision om at designe en stil, som viste den helt rigtige balance mellem sofistikeret og behageligt.

Historien begyndte med et enkelt par cowboybukser med stræk – længe før, her ellers var cowboybukser med stretch. Resten af hendes styles fokuserede på modeller, som var tidløse og som findes frem igen og igen, fordi de har en fantastisk pasform og er syet i god kvalitet.

I ’11 besluttede stifteren at trække sig tilbage og overdrage arbejdet til andre, så hun selv kunne tage en længere orlov og tilbringe tid med sin familie og sig selv. Det blev en pause på 6 år, hvor der blev jobbet fokuseret og målrettet på at videreudvikle brandets vision om ’Stil, enkelhed og kvalitet’. I ’17 meddelte firmaet dog, at grundlæggeren ville vende tilbage til jobbet som chefdesigner og præsentere sin nye linje i slutningen af ’18. I øjeblikket har mærket over et kvart århundrede i bagagen som en favorit for begge køn, som er vilde med den tidløse og klassiske style og budskabet bag Filippa K er endnu ligeså relevant, som det var tidligere. Ved at købe få stykker tøj i høj kvalitet som erstatning for utallige dele i dårligere kvalitet, må man opbygge en god garderobe, der kun består af tøj vi elsker og derfor vælger med glæde. I kraft af sin tilbagevenden tilstræber Filippa K at gøre ideen bag brandet endnu mere synlig i de følgende år.


Hvorfor du skal investere i langærmede t-shirts & toppe

Der er ingen tvivl om, hvorvidt moden til kvinder er det, der igennem løbet af årene er blevet langt mere åbenbar i moden. På trods af mode til herrer er blevet mere synlig igennem den sidste tid, så optager kvindetøj endnu langt mere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne. Moden dikteres som udgangspunkt af de mange designere, når de viser sæsonens styles frem, men herudover tilkommer der også det, som går under navnet street fashion. Der er det moden udenfor butikkerne, som gør sig gældende og den styres af de såkaldte ’modemoguler’, der er ganske almindelige personer med forståelse for trends.

Hos damer ses der ikke bare én style, men tværtimod en vifte forskellige, der hver er målrettet mod hver deres segment af tænkelige kvinder. Netop da der findes så markant forskel på, hvilke snit som klæder kvinder i de mange forskellige aldre, så er der ydermere markant forskel på, hvad der er moderne i de forskellige segmenter. Ens for alle er imidlertid ofte både kulører, snit og styling, som er universalt brugt imens andre findes langt mere definerede af designteamet som har designet det eller kunderne, tøjet er designet med henblik på.

I tiden er tøj til damer delt i 2 særdeles forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt dagligdags modebutikker som blandt andet Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Herudover tilkommer de mere eksklusive brands i den kostbare ende af prisskalaen, her er både Marc Jacobs og Gucci. De fleste damer sammensætter de to ting på kryds og tværs og former på den måde en unik stil, der er bygget på stilen i tiden, men sammensat efter den individuelle sans for stil. Da internethandlen er blevet meget mere kendt, kan vi i dag ikke udelukkende finde tøj i butikkerne, men også via nettet, hvilket gør, at man har alle kontinenter liggende ved vores fingerspidser. Hvilket åbner en endnu større chance for at købe de nutidige tendenser indenfor mode for at opbygge en personlig stil.