Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo
Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo
Kenzo

Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo

429,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo badedragter fra Kenzo her & bare sidde helt for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo
  • Brand-navn: Kenzo
  • Køn: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Badedragter
  • Findes i farverne: Guld
  • Forhandler: Boozt

Du bør ikke vente for længe - lige netop denne farve er rigtig efterspurgt, og dette gælder specielt for de normale størrelser. Så køb mens de stadig er på lager, det ville være så ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter at købe smarte Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo badedragter fra Kenzo til børn i Guld, så er du nemlig kommet til det rette sted. Netop hos pashion.dk er vi meget glade for badedragter specielt hvis de er kreeret af Kenzo. Kenzo er meget kendt for deres smarte design af badedragter, og Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo er overhovedet ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man endda gå med Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo ved alle slags anledninger, uanset om det er til blot en helt almindelig hverdag eller fest. Netop nu kan de købes til 429,00 DKK som man jo må sige er en virkelig god pris. Dog skal du huske at du slet ikke bør vente alt for længe. For den pris gælder selvfølgelig kun indtil der er udsolgt. Men du kan selvfølgeli overveje at tage en chance og vente og krydse fingre for enorme tilbud på udsalg senere til fx januar, på et senere sommerudsalg, til black friday, til cyber monday, eller til lagersalg/outlet.

Én af de største fordele er, at Kenzo Logo Jg 21 Badedragt Badetøj Guld Kenzo kan findes i onlineshoppen. På netop den måde kan du helt slippe for at skulle tage ned i en rigtig forretning.

Men du kan sagtens købe det du er på udkig efter i denne shop, for de har nemlig et imponerende stort sortiment af netop badedragter fra Kenzo i Guld til børn. Lige netop Boozt kender man for sko og modetøj med hurtig levering, gode fragtpriser, stort udvalg i alle slags modeller, kollektioner og farver.

Nu må du ikke glemme at anmelde af denne genstand lige her på siden. Og husk at følge Pashion.dk på vores sociale medie profiler via Pinterest, Instagram og Facebook.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største online tøjforretninger kan man sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet hører hjemme i Malmø så er onlineforretningen foundet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er da også svensker som bor i København, og han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der må siges at give adgang til fra stortset alle de udbredte mærker i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som man gerne ville. På samme tid vil vi alle nok have den samme adgang til mode, som de der er bosat i midste af de aller største modehovedstader på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke bare accessories, modetøj og sko til kvinder men også herrer og piger og drenge, så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle købe med en gang fragt. Denne verdens absolut største webshops er fyldt med produkter og har nærmest altid kæmpe udsalg.

Både herrer og damer har allerede opdaget det smarte ved at købe ind på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt det man ønsker når du bladrer gennem websiderne med sko, accessories og tøj.


Hvorfor du skal købe badedragter

I disse dage er vores unger vigtigst i vores liv og af den grund skal de selvfølgelig også have det allerypperste. Dette afspejler moden til børn også mere tydeligt end vi har oplevet førhen.

Over tiden har moden til børn udviklet sig raskere end noget andet, hvilket har resulteret i, at der i den tid vi lever findes massevis af forskellige mærker at vælge mellem, når far og mor skal handle påklædning til børnene i familien. I særdeleshed gennem de forgangne år ses der et overvældende sporskift i interesse her i det nordlige Europa. Imens det før har været det pebrede og stilige design, der fandtes mest moderigtigt, er her i dag blevet langt mere fokus på en masse andre områder omkring børnemode. For det første skal udstyret være stærkt. Vores unger skal kunne tumle i udstyret og det skal kunne vaskes i maskinen sammen med de voksnes ting. Derfor skal det netop være både stærkt, men desuden også rart at have på.

Det er faktisk det næste kriterie, som vi, forældre, sætter af kritier for tøjet, som vi iklæder vores børn. Tøjet skal være blødt og delikat og have bevægelsesfrihed, så de små små har muligheden for at undersøge verden uden at mærke nag fra skarvende elastikker eller ueftergivende materialer.

Endeligt skal det gerne være produceret med omtanke. Vi er i disse dage i højere grad end nogensinde før nærværende i det vi anstifter i Verden som konsumere og herudover er der endvidere kommet udviddet fokus på, hvad den kemi, som kan opleves i tekstilerne, gør ved vores ungers kroppe. Af samme grund er der mere opmærksomhed omkring miljøvenlighed og durabilitet i forhold til vores afkom og deres fremtid. Specielt i Skandinavien har vi ydermere været med til en stor øgning i alernative splinternye brands af børnetøj, som arbejder for vores miljø og det farlige ved kemi. Hvilket gør at vi mødre og fædre og konsumere har chancen for at købe mere durabelt og desuden pænt tøj til ungerne både fra Danmark og i verden.