Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Long socks with logo print
Givenchy

Long socks with logo print

216,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Givenchy Long socks with logo print i online shoppen, så du kan helt undgå at skulle gå i en fysisk forhandler, og købe for dig selv uden at skynde dig i butikken. Men du burde skulle ikke vente for længe - for lige netop denne model i Hvid er ekstrem efterspurgt - og dette gælder specielt for de gængse størrelser. Så køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis man ikke når det.

  • Navn: Long socks with logo print
  • Brand: Givenchy
  • Køn: Børn
  • Størrelse: 35, 33, 29
  • Kategori: Strømper
  • Findes i farverne: Hvid
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

I dag kan du finde strømper fra Givenchy for kun 216,00 kr., en imponerende pris kan vi jo nok sige. Og vi på Pashion.dk er nemlig fans af Givenchy, og ikke kun når det omhandler strømper. For Givenchy må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det kommer til børn. Og hvad enten man skal bruge Long socks with logo print til hverdag eller til en fest - så er det muligt.

Hvis du har god tid kan man vente og købe når Long socks with logo print var på udsalg, for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for netop nu er det nemt at bestille online og leveret til din dør - for kun 216,00 DKK. En meget fornuftig pris synes vi.

Er Long socks with logo print ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan man helt sikkert købe noget fra samme mærke som falder i sin smag. Miinto har et kæmpe udvalg af både Givenchy og strømper, så - du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så hvis du også leder efter de fancy strømper fra Givenchy så behøver du ikke kigge længere. Og husk nu at dele Long socks with logo print med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på social media.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto for bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en spændende og anderledes måde at handle på www. Forretningen begyndte i Norden og firmaet startede i totusindogni og Miinto kan nu bryste sig af at have op imod syv Europalande præsenteret på hjemmesiden. De ting, der separerer forretningen fra konkurrerende netbaserede webshops er, at Miinto slet ikke er enkelt forretning, som selv har lagerplads og tilbyder varer fra udvalgte firmaer. Det er omvendt en samlet e-commerce platform for fysiske butikker, der ønsker at vise deres udvalg på nettet, men ikke just føler at en enestående webshop er optimalt. Når du køber her er det derfor ikke en samlet kæmpe webbutik du handler i, men i stedet for en masse individuelle butikker, som hver for sig har ansvaret for at holde orden på de ordrer som lander i indbakken, pakke bestillingen og få dem afsendt til mennesker i landet over. Det er en alsidig platform for dem, der ønsker at have muligheden for at shoppe lokalt, men også drømmer om at have muligheden for at opleve, hvad resten af verden har. Du kan altid selv afgøre, om du vil søge på en bestemt vare, en kategori eller om du ønsker at søge på lokation.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, mode til kvinder, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der udbydes med andre ord noget for os alle – og I kan med stor sandsynlighed også have held med at finde den ting, du leder efter!


Hvorfor du skal investere i strømper

Nu er vores familie det mest vigtige i vores liv og derfor skal børnene selvfølgelig også have det ypperste. Dette reflekterer moden til børn også mere end vi har set det førhen. Med tiden har moden til børn udviklet sig mere end alt andet, hvilket betyder, at her i den tid vi lever produceres utællelige forskellige brands at vælge imellem, når far og mor skal finde modetøj til de yngste i hjemmet. Særligt gennem de forgangne år findes der et kæmpe skift i interesse her i Skandinavien. Mens det forud har været det kostbare og eksklusive udtryk, som fandtes mest tidsvarende, er der nu blevet langt større fokus på en del andre områder ved tøj til børn. For det første skal tøjet være modstandsdygtigt. Vores poder skal kunne styrte runde i tøjet og tøjet forventes at kunne vaskes i vaskemaskinen sammen med resten af familiens ting. Derfor skal tøjet være både varigt, men også komfortabelt. Det er nemlig forældrenes andet krav, som vi, forældre, stiller af krav for moden, som vi iklæder vores børn. Tøjet skal være let og behageligt og have bevægelsesfrihed, så vores unger kan sondere verden omkring sig uden at opleve irritation fra skarvende elastikker eller stive stoffer. Endeligt skal tøjet gerne være miljøvenligt. Vi er i moderne tid mere end før nærværende i det vi udløser i Verden som konsumere og herudover er der ydermere kommet mere fokus på, hvad den kedelige kemi, der kan findes i tekstilerne, gør ved vores børn. Af samme grund ses der mere opmærksomhed omkring omtanke for miljøet og bæredygtighed i forhold til vores børn og vores fremtid.

I særdeleshed i Norden har man herudover oplevet en bemærkelsesværdig stigning i anderledes sprøde børnetøjsmærker, der brænder for miljø og skadelig, kemi. Hvilket betyder at mødre og fædre og forbrugere har chancen for at investere i mere miljøbevidst og også trendy tøj til vores børn både herhjemme og i udlandet.