Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH
Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH
MOS MOSH

Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH

1.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH
  • Brand: MOS MOSH
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Midikjoler
  • Farve: JOJOBA
  • Shop: Boozt

Køb Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH fra MOS MOSH så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det. Du burde skynde dig, lige netop farven JOJOBA i denne model er rigtig populær, specielt for de størrelser som er gængse. Nu kan du købe i en webshop, så du kan slippe for at skulle i en fysisk forhandler. På den måde kan man sidde helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

I dag kan man købe JOJOBA midikjoler fra MOS MOSH for kun DKK1.299,00 en ekstremt god købspris kan vi nok sige. Og vi er fans af MOS MOSH, specielt når det handler om midikjoler. For MOS MOSH må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til dame. Og uanset om du vil bruge Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH til fest eller hverdag, så har du i den grad muligheden. Har du god tid kan du vente i stedet og bestille når Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH er på tilbud/udsalg fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente, for lige nu er det nemt at bestille på internettet, leveret til din dør - til kun 1.299,00DKK. En rigtig fornuftig må man sige. Hvis Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH ikke er i den rigtige størrelse eller farve kan man uden tvivl finde noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af både MOS MOSH og midikjoler - så bare rolig, du finder noget du vil have.

Så hvis du er på jagt efter de moderne JOJOBA MOS MOSH midikjoler til dame så bør du ikke researche længere. Husk nu at dele Lori Stencil Dress Knælang Kjole Multi/mønstret MOS MOSH med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på social media.


Om Boozt
  • Pris for levering: Fri levering ved køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

En af de største online tøjbutikker kan man vidst roligt sige er et rendyrket Nordisk eventyr. Selv om selve hovedsædet ligger i Malmø er onlinebutikken udviklet af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er også en svensker som bor i København, og han kører historien videre. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de mest kendte mærker i tiden uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi mange af os har travle hverdage, der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig vil vi alle gives den samme adgang til mode som de, der har adresse midt i de absolut største modebrændpunkter på jordkloden. Det kan vi på Boozt.

Boozt har ikke kun modetøj til damer, men også mænd og børn, så du kan købe til alle på en gang og kun skulle betale for en gang levering. Verdens store webshops er fulde af produkter og har stort set altid mega store sortimenter af udsalgsvarer.

Både mænd og damer har fundet ud af fordelene ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde stort set alt man tænker på når man bladrer gennem websites med accessories, modetøj og sko.


Mere om MOS MOSH

Da den tidligere Bestseller nøgleperson, Kim Hyldahl i totusindogti faldt over, hvad han selv betegner som, ”Et hul i markedet”, blev det begyndelsen på mærket MOS MOSH.

Allerede fra begyndelsen har det været ideen, at fremtiden for firmaet ikke kun lå her, men i hele verden og den fremgangsmåde har givet pote for Sydjyske firma, der i skrivende stund kan bryste sig af et kæmpe plus på kontoen og en tilbagevendende base af kunder, som sværger til de klassiske, veldesignede cowboybukser og slacks fra firmaet. Ideen bag mærket har fra starten været at designe items, der får det bedste frem i kvinden, der vælger det. At designe denimbukse og pants for kvinder, der gør, at de er tilpas og sidder, som de skal - også til trods for megen brug og mange vaske. Fordi det som udgangspunkt er et stilrent og uprætentiøst produkt, lægger MOS MOSH stor omtanke på pasformen for at det er helt optimalt hver gang. Dertil er udvælgelsen af materialer af anseelig vigtighed, dersom det endelige produkt ender ud både smukt og stærkt.

Gennem en ret kortvarig tid fik det danske firma anlagt en stor kundebase gennem hele Skandinavien og i Tyskland på grund af deres bukser i denim og brandet har videre udvidet deres sortiment med mange andre forskellige modeller indenfor dameekvipage. I skrivende stund kan man købe alt fra toppe, blazere og skønne, velsiddende slacks til læderaccessories og lange toppe.

Siden da er majoriteten af aktierne af firmaet blevet opkøbt af en tysk kapitalfond, Findos Investor, som har betalt rundhåndet for mærket, der i skrivende stund har omkring 700 forhandlere fordelt over både Norden og i resten af Nordeuropa. Den kommende tid byder på nye forhandlere over resten af EU og muligvis herudover verden, nu, da Kim Hyldahl og firmaet har den kæmpe, tyske investor som støtte der kan støtte fremstødet.


Hvorfor du skal investere i midikjoler

Kjoler er det mest udbredte tøjstykke til kvinder, gennem tiderne. Skruer man bare 100 år tilbage i tiden er det faktisk sådan, at det var kvinders eneste mulighed. I nutiden er beklædningsgenstanden stadig noget størstedelen af os har forbundet med femininitet og særlige anledninger. Mest udbredt er nok den hvide kjole, som vi bruger på vores store dage, fx når vi skal døbes, konfirmeres og giftes. Det er også noget vi forbinder med afslutningsfesterne, der gennem mange årtier har været virkelig store og gennem årene er kommet hertil. Andre kjole-klassikere er den sorte cocktail klassiker, der er blevet lanceret af af vores allesammens Coco Chanel og som i dag er synonym på stil & elegance. Herudover er kjoler måske mest en beklædningsgenstand vi forbinder med sommeren, når det er oplagt med bare ben og de moderne forårskjoler. Igennem årtierne har kjolen haft mange former og udtryk, der må siges at have været et billede på den stil, som viser sig i blandt det meste af modebilledet. Fra nittenhalvfemsernes tyggegummifarvede kjoler af for eksempel nylon med spaghettistropper over årtusindeskiftes kunstlæder og denim med bare skuldre helt til de lette, blomstrede modeller vi kender fra moden i vores tid. Uanset hvad, er kjolen uden sammenligning et stykke mode, som kommer til at være en del af modebilledet mange år endnu.