Danmark Danmark (skift)
+1.087.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Lr Vetta Pants Leggings Sort Designers Remix Girls
Lr Vetta Pants Leggings Sort Designers Remix Girls
Designers Remix Girls

Lr Vetta Pants Leggings Sort Designers Remix Girls

799,00 DKK Gratis fragt

Køb Little Remix Vegan Stretch Leather Leggings leggings her, og på den måde kan du helt slippe for at skulle bevæge dig i en fysisk forhandler - og sid helt for dig selv uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken. Men du skal ikke være for langsom, for netop farven Sort og denne model er ekstrem eftertragtet, specielt for de størrelser som er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så mega irriterende hvis man misser det.

  • Navn: Vegan Stretch Leather Leggings
  • Brand: Little Remix
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Leggings
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi virkelig stolte over at få muligheden for at vise dig om Vegan Stretch Leather Leggings leggings fra Little Remix . Man kan aldrig vide om Vegan Stretch Leather Leggings på et senere tidspunkt ender på tilbud - fx på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør du virkelig vente, for du ender bare med leggings fra Little Remix i en anden mønster, farve eller model?

Når man som Boozt giver hele to garanti kan det aldrig gå galt, da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for returnering så man kan altid returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke kan lide farven på foran spejlet.

Er man virkelig smart så kan man melde dig til Boozt’s medlemsklub. For her kan du måske være rigtig heldig og få en kuponkode ved din allerførste bestilling på helt op til ti til 15% - måske mere.

Hvis du ender med at bestille Vegan Stretch Leather Leggings må du huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion går meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte vores service. Vi vil meget gerne høre vores besøgenes ris og ros. Boozt har ekstremt gode bedømmelser rundt omkring for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot og levering på kun ganske få dage. Og så kan du tracke ordren hele vejen fra Boozt til døren. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan finde leggings fra Little Remix lige her på Boozt der forhandler de fleste af de mest kendte produkter? Men selvom Boozt ikke er husket som den førende når det handler om bæredygtigt fashion - så betyder det ikke de slet ikke tænker over det. Det er nemlig et emne de går op i.

Vegan Stretch Leather Leggings bliver lavet i et rigtig smart materiale. Little Remix er nemlig ret kendt for netop deres lækre kvalitet, og måske specielt når det omhandler leggings. Selvom det ikke er sæson for Vegan Stretch Leather Leggings (slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt ved køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 30 dage

En af de store webshops online kan man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø så er webshoppen opstartet af to danskere. Den øverste leder i dag er en svensker med bopæl i København, så han holder historien gående. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der man må sige giver dig adgang til fra nærmest alle de mest efterspurgte brands i modebilledet helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de hurtigste voksende markeder fordi mange mennesker har en travl hverdag, der gør det svært at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne ville. På samme tid vil de fleste nok ønske den samme adgang til mode, som de, der har adresse midt i de største modebrændpunkter på Jorden. Den mulighed har du hos os. Boozt tilbyder ikke alene mode til damer, men også masser til herrerne og drenge og piger så du kan finde det hele med et klik og nøjes med købe en omgang fragt. Denne verdens største online forretninger er fyldt med brands og har altid mega store udsalgskategorier. Både herrer og damer har allerede opdaget glæden ved at købe ind på nettet og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde tæt på alt det man ønsker når du bladrer gennem websiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med leggings

I dag er vores familie det mest vigtige i livet og af den grund skal de også have det bedste. Dette spejler modetøjet til børn også langt mere tydeligt end vi har oplevet tidligere. Med tiden har børnemoden opbygget sig mere gelassent end anden mode, hvilket gør, at her i moderne tid findes massevis af forskellige mærker at vælge mellem, når far skal købe garderobe til de mindste i hjemmet. Særligt igennem de forgangne år ses der et overvældende skift i livsstil her i Norden. Mens det førhen altid har været det kostbare og stilige udtryk, der synes mest moderne, er der i disse dage blevet yderligere interesse for en masse andre områder ved tøj til børn. Først og fremmest skal udstyret være varigt. Vores poder skal kunne lege i udstyret og det forventes at kunne puttes i vaskemaskinen sammen med resten af familiens ting. Derfor skal det netop være både stærkt, men samtidig bekvemt.

Det er faktisk forbrugernes næste kriterie, som vi, mødre og fædre, sætter af krav til tøjet, som vi ifører vores børn. Det skal være blødt og behageligt og have manøvrefrihed, så vores poder har muligheden for at blive klogere på den store verden uden at føle irritation fra strammende elastikker og stride materialer. Sidst men ikke mindst skal det gerne være lavet med omtanke. Vi er i dag i endnu højere grad end nogensinde før nærværende i de ting vi gør ved Jorden som forbrugere og herudover er her også kommet udviddet bevidsthed om, hvad den kemi, som kan være i tøjet, gør ved vores børn. Netop af den grund er der større fokus på omtanke for miljøet og bæredygtighed i forhold til vores børn og deres fremtid.

I særdeleshed i Skandinavien har vi også været med til en kæmpe opgang i alernative friske børnetøjsmærker, der arbejder for vores miljø og det farlige ved trist kemi. Det gør at vi som forældre og købere har chancen for at investere i mere durabelt og desuden trendy tøj til poderne både fra Danmark og i udlandet.