Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
L&S Logo Scarf Tørklæde Multi/mønstret Lyle & Scott Junior
L&S Logo Scarf Tørklæde Multi/mønstret Lyle & Scott Junior
Lyle & Scott

L&S Logo Scarf Tørklæde Multi/mønstret Lyle & Scott Junior

232,00 DKK

Køb L&S Logo Scarf fra Lyle & Scott online, så du på den måde kan undgå at skulle gå i en fysisk forhandler - og dermed sid i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Du bør ikke vente for længe - lige netop denne farve er virkelig eftertragtet, specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis du går glip af det.

  • Navn: L&S Logo Scarf
  • Mærke: Lyle & Scott
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Tørklæder
  • Findes i farverne: Blå
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

Lige nu kan du købe Lyle & Scott tørklæder til kun 232,00 DKK, en imponerende produktpris kan man nok sige. For vi på Pashion er nemlig imponerede over Lyle & Scott, ikke kun når det omhandler tørklæder. For Lyle & Scott er de med på moden - i hvert fald når det gælder børn. Hvad enten du skal benytte L&S Logo Scarf til fest eller til hverdagsbrug, så er det i den grad muligt. Har du god tid kunne man vente og bestille når L&S Logo Scarf er på tilbud/udsalg, for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente, for lige nu er det jo så nemt at bestille på nettet, leveret til døren - for kun 232,00DKK. En rigtig fair synes vi bag Pashion.

Er den ikke i den korrekte størrelse/farve kan du med garanti bestille en anden ting der falder i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af tørklæder og Lyle & Scott - så, du finder noget du bare må have.

Så hvis du er på udkig efter nogle moderne Blå Lyle & Scott tørklæder så behøver du ikke undersøge længere. Husk nu at dele med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på social media.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store modebutikker på nettet kan man vidst roligt sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen startet op af to danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er også svensker med bopæl i København så han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der må siges at give dig adgang til fra alle de kendte brands på markedet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi en stor del af os har travle hverdage der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi gerne ville. Ydermere ville vi alle tilbydes den samme adgang til mode, som de som har adresse i midste af de allerstørste modebrændpunkter på jordkloden. Det kan vi på Boozt.

Boozt tilbyder ikke bare accessories, modetøj og sko til damer, men også masser til mænd og drenge og piger, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med betale for en omgang porto. Verdens absolut største webshops er fulde af produkter og har nærmest altid kæmpe udsalg. Både kvinder og mænd har opdaget glæden ved at købe på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde i omegnen af alt det man drømmer om når man skimmer websites med tøj, sko og accessories.