Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND
Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND
VAGABOND

Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe VAGABOND Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND mules her & sidde i ro og mag uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND
  • Brand: VAGABOND
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Mules
  • Findes i farverne: Hvid
  • Butik: Boozt

Men du bør ikke vente længe - for lige netop farven Hvid i denne model er meget populær, specielt for de størrelser som er normale. Så køb så længe de er på lager - det ville være så mega irriterende hvis du misser det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi meget stolte af, at have muligheden for at fortælle dig om Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND mules fra VAGABOND . Man kan aldrig vide om Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND en dag ender på tilbud, fx til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du virkelig vente, for man ender måske bare med VAGABOND mules i en anden mønster, farve eller model? Når man som Boozt giver hele en 2-årig garanti kan det umuligt ende galt når det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dages ret til returnering. Så du kan bare returnere produktet hvis det ikke passer eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret på. Er du rigtig klog, så kan man tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrev. Der kan man måske være rigtig heldig og modtage en kuponkode for dit aller første køb på helt op til ti til femten% - eller måske mere.

Ender du med at bestille Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND må du ikke glemme at dele din oplevelse på vores social media kanaler. Vi hos Pashion.dk går meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge produktet. Vi hører derfor meget gerne vores besøgenes feedback. Boozt har meget gode anmeldelser diverse steder blandt andet på Facebook, Google og Trustpilot og leverer på kun få dage. Og så kan du følge ordren hele vejen fra Boozt til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når man kan bestille VAGABOND mules her på Boozt der sælger stort set alle de mest kendte produkter? Men selv om Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende indenfor økologisk fashion - så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig et emne de går op i. Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND produceres i lækkert materiale. VAGABOND er nemlig meget kendt for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det drejer sig om mules. Men selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Luisa Mules Slip-ins Beige VAGABOND (slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Hvid

Den hvide farve er den solide base i enhver kvindes garderobe. Nuancen fungerer skønt for sig selv, og sammen med både klassiske og nutidige tendenser inden for mode. Den hvide farve symboliserer renhed og alt det gode i verden. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den elegante nuance lyser dragende op og indtager området – hovedsageligt i de varme måneder.

I modeverdenen anvendes den enkle nuance til at fremhæve andre mere sprælske nuancer. I Danmark i dag og i Norden generelt er den hvide farve populær i både tøjdesign og hjemmets stil. Den simple farve passer ind i den skønne, grove stil.

Men til hvilke begivenheder skal man bruge hvid? Svaret er ligeså simpelt som farven, fordi man kan altid bruge hvid. Uanset om du skal til fest, på job, på skolebænken eller hygge med veninderne, er hvid ideel til begivenheden. Som nævnt tidligere er den enkle farve især velegnet, når sommeren rykker tættere på, og det luftige tøj skal på.

Når vi diskuterer hvidt sommertøj til piger, er det ikke muligt at komme uden om den dejlige hvide sommerkjole. Det lækre design er enhver piges at passe, når solens stråler tillader det. Det fine outfit symboliserer dansk sommer. Hvid antyder nemlig en særlig type imødekommenhed over for omverdenen, som vi som danskere går op i.

Hvilke farver går hvid godt til? Hvid er en partiløs farve, som passer ind som fylde, når de ekstra modige nuancer i tøjskabet skal have en makkerfarve i det daglige outfit. Om sommeren egner hvidt sig godt til blandt andet gul og lysegrøn – altså dristige nuancer med liv i. Til de starten på vinterperioden, når solen går tidligere ned og temperaturerne falder, kan man godt tillade sig at være mere ”noir” og melankolsk i stilen. Brug for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for stadig at ramme det skandinaviske design, uden at det bliver alt for inspireret af sommertiden og sol.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 30 dage

En af de store modebutikker online kan man vidst roligt sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For til trods for selve hovedsædet ligger i Malmø er onlinebutikken startet op af to danskere. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også svensker som bor i København, og han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka der giver adgang til fra de fleste de mest efterspurgte mærker på markedet helt uden man er nødt til at gå udenfor. Online shopping er nok en af de hurtigste voksende markeder netop fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi gerne ville gøre det. Ydermere vil vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed som de som er bosat i midste af de største modemetropoler på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt tilbyder ikke kun modetøj og sko til damerne men også herrerne og drenge & piger så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale en portion porto. Denne verdens allerstørste online forretninger er fyldt med mærker og har også altid store tilbudskategorier. Både damer og herrer har opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde stort set alt hvad man tænker på når du skimmer websiderne med tøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med mules

Der er et specielt bånd mellem piger og sko. Som lækkert tøj og skinnende smykker kan de hel rigtige hæle virkelig gøre en vældig forskel, når du skal kreere det helt gennemførte look. I tidernes løb har kvinders fødder været et billede på mystik. I det 19. århundrede var nederdelene designet for at , at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var synet af hendes fødder i datidens støvler blevet forbundet med megen erotik. På trods af at fødderne i mange henseender er mere synlige i vores tid, er de stadig en essentiel del af den sensualitet damer kan udtrykke. Sko spiller netop i denne sammenhæng den vigtigste rolle, for med de helt rigtige hæle kommer stængerne til at virke længere og slankere mens overkroppen rankes. Dog er det ikke barede høje hæle med røde såler, der er moderne i dag, for det er ligesom ved herrerne har de klassiske sneakers også fået plads hos damerne. De findes nemlig i alle modeller og for alle pengepunge, så man finder sandsynligvis ikke en skosamling i dag, der ikke indeholder mindst ét par gode, klassiske sneaks. For os fylder skoene lige så meget i hverdagen som tøjet og smykkerne.