Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans
Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans
Lee

Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans

800,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Lee Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans hos Boozt her & købe i fred og ro uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans
  • Brand: Lee
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Skinny jeans
  • Farve: Grå
  • Forhandler: Boozt

Men du burde skynde dig - for netop denne model og farve er virkelig populær - og specielt for de mest normale størrelser. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt ærgerligt hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Er du også på udkig efter at købe de super seje Lee Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans skinny jeans i Grå til herre, så er du nemlig kommet til det helt korrekte sted. Hos Pashion.dk er vi fans af skinny jeans specielt hvis de er produceret af Lee. Lee er kendt for deres tidsløse design af skinny jeans, og Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man endda bruge Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans ved alverdens anledninger, uanset om det er til fest eller en almindelig hverdag. Netop nu kan den købes til kun 800,00 DKK, som man jo må sige er en meget konkurrencedygtig pris. Men husk du virkelig ikke bør vente for længe. For tilbuddet vil kun gælde mens lager haves. Men man kan selvfølgelig at tage en chance og vente og krydse fingre for enorme tilbud til januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, black friday, eller til cyber monday, eller på outlet og lagersalg. Én af de store fordele i netop dette tilfælde er at Lee Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans kan hentes på nettet. På netop den måde kan du helt undgå at skulle tage ned i en fysisk butik der sælger mode.

Men du kan sagtens købe det som man er på jagt efter hos Boozt, for de har et ret stort udvalg lige netop af Lee skinny jeans i Grå til herre. Og Boozt er kendt for sko, accessories & modetøj hurtigt leveret, fordelagtige leveringspriser, imponerende bredt sortiment i mange farver og modeller.

Glem ikke at give din mening til kende af Lee Luke Skinny Jeans Grå Lee Jeans her på siden. Og du må specielt huske at følge Pashion på vores sociale medie sider via Pinterest, Instagram og Facebook.


Mere om farven Grå

Hvis man ser farver, har den grå farve ofte været lidt overset. Farven er ikke så levende, men hvad mange egentligt ikke ved, er at den på den anden side danner et glimrende grundlag for et klassisk, enkelt antræk. Farven er praktisk, og kan sammen med sort eller hvid frembringe et nutidigt, modent look. Den grå farve er tidsløs. For det er ikke uden nogen grund, at en masse tøj til mænd som for eksempel jakkesæt fabrikeres i en pæn grå farve. I kombination med en dekoreret skjorte i en sprudlende farve er det muligt at få en perfekt kombination af stilrenhed, hvor du undgår at fremstå kedelig.

Hvordan kan du så sørge for at få tilegnet denne passende kulør i garderoben? En grå trenchcoat vil altid hjælpe med at fastholde sammenhæng og kan specielt assistere i at samle et ellers farverigt outfit. En grå striktrøje tilføjer et komfortabelt yderligere element til enhver stil. Du bør være i besiddelse af en gråfarvet t-shirt i sit skab, eftersom den er god til at smide under enhver skjorte, striktrøje for eksempel På trods af at en hel del vil mene, at grå er en ægte farve til vinter, er den grå nuance passende hele året rundt. Et par grå chinos er den bedste base for en lidt vildere t-shirt eller en skjorte om sommeren. Og nogle gråfarvede shorts er ydermere en god mulighed, når de sammensættes med enten en enkel eller lidt vibrant top. Er man til hatte, er en grå hue også god til mange jakker. Hvornår er det så OK at gå i farven grå? I forhold til happenings er farven grå virkelig alsidig - uanset om du er på vej til at feste eller arbejde ihærdigt.

Dog findes der nogle steps, du kan følge for at sikre, outfittet er optimalt til enhver begivenhed. Hvis der er tale om en speciel begivenhed som for eksempel din fødselsdag, vil det være pænt at have en farvet eller mønstret t-shirt på under den grå jakke, habitjakke eller de grå bukser. Er man på et kontor, vil en stilren skjorte give et kompetent udseende. Hvis du går med et ønske om at gå med det nydelige grå habit til et bryllup, kan skjorten være afhængig af, hvor formelt brylluppet er. I dette tilfælde vil det være en god idé at spørge om, hvad dresscode’n hedder, så det er nemmest at træffe et valg mellem den hvide eller farverige skjorte.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

En af de største modebutikker på nettet må man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø, er webshoppen udviklet af 2 danske drenge. Direktøren på dette tidspunkt er da også en svensker som bor i København og han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som man må sige giver et udvalg af fra alle de udbredte mærker i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor. Online shopping er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi en stor del af os har en travl hverdag, som gør det svært at komme ud og shoppe så tit som man gerne ville gøre det. Samtidig ville de fleste ønske den samme shopping-mulighed som de, som har adresse i midste af de største modehovedstader på denne klode. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende accessories, sko og modetøj til kvinder men også en hel masse til herrerne og drenge og piger, så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en omgang fragt. Denne verdens aller største online butikker bugner af brands og har altid kæmpe lagre med produkter på tilbud.

Både kvinder og herrer har allerede opdaget det smarte ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt, man tænker på, når man bladrer gennem siderne med tøj, sko og accessories.


Om skinny jeans

Når det kommer til mode til herrer, er der med stor sikkerhed set en kæmpe proces gennem de forrige årtier. Selvom der hele tiden har foreligget trends samt kutyme imellem mændene, så var det hovedsageligt i mødet med den metroseksuelle herre og modeforbilleder i den klasse, at det er blevet populært og respekteret imellem herrer at stå ved at være interesseret i mode og interessere sig for sit udseende. Tendensen blev synlig via et bredere modebillede og en vifte forskellige styles indenfor de forskellige baggrunde. Moden til herrer har derfor også på virkelig mange områder været en del mere ensidet samt fremhævet gennem, at man iklæder sig tøj efter det man skal og derved ikke som en del af unik style. I den samme kontekst har det ligeledes i de fleste gange været brands og designere frem for egentlige former, der har gjort sig gyldige. Tingene har til trods ændet sig kraftigt igennem de sidste år, hvor design for herrer har udviklet sig utrolig meget mere sammensat og der forefindes langt videre lejlighed for at falde over og danne en individuel garderobe.

Netop dette har de anerkendte brands også set og heraf ser man altså også i videre udstrækning opmærksomhed på kollektioner og brands udelukkende markedsført til herrer i forskellige og typer.

Nu er der næsten den samme forskellighed i stil, som er lavet til mænd, som der udvikles i designs til det kvindelige publikum. Navnligt er moden blevet lavet af blade og stilsikre ikoner, som designer med brandsene og i den sammenhæng kan skabe modetrends, som spreder sig som ringe i vandet mellem dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. På samme måde som iblandt de kvindelige forbrugere, er det også i herremoden blevet langt mere anerkendt og efterstræbt at skabe en mere unik garderobe, der ikke kun kommer fra mærker, men herudover har til formål at opbygge en personlighed og unik garderobe. For personer, der interesserer sig for stil, er her altså efterhånden ligeså mangesidet mulighed for at være unik som iblandt kvinder med interesse i mode.