Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Lys Lilla Connexion Bowtie
Connexion Tie

Lys Lilla Connexion Bowtie

200,00 DKK

Køb Lys Lilla Connexion Bowtie butterflies fra Connexion hos Miinto her, så du på den måde kan helt slippe for at skulle i en forhandler - og bare være for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken. Men du burde ikke være for langsom, lige netop denne model og farve er meget populær - gælder specielt for de størrelser der er mest normale. Køb så længe de er på lager - det er så mega ærgerligt hvis du misser det.

  • Modelnavn: Lys Lilla Connexion Bowtie
  • Mærke: Connexion
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Butterflies
  • Farve: Lilla
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om Lys Lilla Connexion Bowtie butterflies fra Connexion .

Du kan aldrig vide om Connexion Lys Lilla Connexion Bowtie en anden dag kommer på udsalg - fx på januarudsalg eller til Black Friday. Tør du vente, for man ender bare med Connexion butterflies i en anden farve, model eller mønster? Med hele en toårig garanti kan det umuligt ende galt, når det er et krav i DK. Ligesom med minimum fjorten dage med mulighed for retur. Så man kan altid returnere Lys Lilla Connexion Bowtie hvis nu det ikke passer eller man ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen i lyset derhjemme. Hvis du er fornuftig kan du overveje at tilmelde dig Miinto’s mail-liste. Der kan man være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode til sit aller første køb på helt op mod 10-femten%, eller måske mere.

Hvis du ender med at købe Lys Lilla Connexion Bowtie må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions Instagram. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge produktet. Vi vil gerne høre din feedback. Miinto har ekstremt gode bedømmelser mange steder fx på Google, Facebook og Trustpilot og leverer på kun meget få dage. Og du kan tracke din ordre fra Miinto hjem til dig. Hvorfor lede efter andre steder når nu du kan købe butterflies fra Connexion lige her hos Miinto - der forhandler de fleste af de kendte produkter? Og selv om Miinto ikke er kendt som pioneren inden for økologi, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. For det er noget de tænker over. Lys Lilla Connexion Bowtie bliver produceret i et rigtig lækkert materiale. Connexion er også kendt af flere for netop deres gode kvalitet - måske specielt når det omhandler butterflies. Men selvom det måske ikke ligefrem er sæson for Lys Lilla Connexion Bowtie (slet ikke for Danmark) - så skal det nok blive det!


Om Miinto
  • Fragtpris: Fri fragt ved køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en ny og anderledes måde at købe tøj online. Forretningen udsprang i Nordeuropa og firmaet tog sin begyndelse i ’09 og firmaet kan i disse dage bryste sig af at have op imod syv Europæiske lande vist på websiden. Det, som adskiller e-commerce platformen fra lignende netbaserede webshops er, at den mod forventning ikke er enkelt butik, som selv er lagerførende og køber varer fra et udvalg af producenter. Det er helt modsat en samlet online platform for rigtige shops, som kunne tænke sig tilbyde deres sortiment, men ikke tænker at en enestående online butik er en mulighed. Når du handler på platformen er det derfor ikke en kæmpe online shop du handler hos, men i stedet en række små forretninger, som alle har ansvaret for at administrere de ordrer som tikker ind, pakke de bestilte varer og få dem afsendt til mennesker i alle afkroge af land og rige. Det er en fantastisk platform for de, som kunne tænke sig at have muligheden for at handle lokalt, men desuden gerne vil muligheden for at opleve, hvad resten af landet kan lokke med. Du kan let selv beslutte, om du overvejer at tjekke markedet for en præcis vare, en varekategori eller om du har lyst til at søge på location. Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, kvindemode, mode til børn, sport, skønhed og bolig. Der findes altså noget for os alle – og I kan helt sikkert også finde frem til det, du mangler!