Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mademoiselle Rygsæk Gul
Zwei

Mademoiselle Rygsæk Gul

519,20 DKK 649,00 DKK -20% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Mademoiselle Rygsæk Gul
  • Brand: Zwei
  • Køn: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Rygsække
  • Findes i farverne: Gul
  • Shop: Miinto

Du må hellere købe Zwei Mademoiselle Rygsæk Gul rygsække mens de stadig er på lager. Det er så ekstremt irriterende hvis man misser det. Men du burde skynde dig, for netop denne farve er meget efterspurgt, og specielt for de størrelser der er gængse. Du kan købe her, så du kan slippe for at skulle bevæge dig i en fysisk forhandler. Og på den måde kan man bare være i fred og ro uden at skulle vente i butikken.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille rygsække fra Zwei til DKK519,20, en virkelig god udsalgspris må man nok sige. Og vi er nemlig imponerede over Zwei, ikke kun når det omhandler rygsække. For når det kommer til Zwei er de virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten du skal benytte Mademoiselle Rygsæk Gul til fest eller hverdag - så er det muligt. Har man god tid kunne man i stedet vente og bestille når Mademoiselle Rygsæk Gul var på udsalg fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi ville ikke vente, lige nu er det nemt at bestille online og leveret til døren - for kun 519,20DKK. En rigtig god synes vi. Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse/farve kan man med garanti finde noget andet der falder i sin smag. Miinto har et kæmpe udvalg af Zwei og rygsække - så, du finder noget du skal bruge.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter nogle smarte Gul rygsække fra Zwei til dame så skal du ikke kigge længere. Husk at dele Mademoiselle Rygsæk Gul med dine venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit smarte køb. Glem ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på www. Miinto begyndte i Norden og det fik fodfæste i ’09 og virksomheden kan i disse dage være stolte af at have omkring syv Europæiske lande deltagende på hjemmesiden. Den ting, der adskiller virksomheden fra lignende webbaserede webshops er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, der selv holder lager og tager varer ind fra et udvalg af producenter.

Det er helt modsat en omfattende online platform for eksisterende shops, der brænder for udbyde deres udvalg på nettet, men ikke helt forestiller sig at en enestående online butik er optimalt. Hvis du køber på platformen er det altså ikke en samlet fælles webshop du handler hos, men omvendt en buket forskellige forhandlere, der alle står for at holde styr på de bestillinger som ruller ind, plukke dem og sende dem til købere i alle afkroge af land og rige. Det tilbyder en god platform for de, der kunne tænke sig at kunne at købe lokalt, men herudover gerne vil muligheden for at opleve, hvad hele landet kan lokke med. Du kan nemlig selv vælge, om du vil søge på en præcis vare, en kategori eller om du har lyst til at søge på lokation. Hos Miinto finder der alt indenfor mode til herrer, mode til damer, børnemode, sport, skønhed og alt til huset. Der er med andre ord noget for os alle – og du kan med garanti også finde den ting, man er på udkig efter!