Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Massone Shorts
mammut

Massone Shorts

349,00 DKK 599,00 DKK -42%

Køb Mammut Massone Shorts shorts online hos Miinto her, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en fysisk forhandler - og dermed sid for dig selv uden at skulle høre på sælgere i butikken. Du bør ikke være for langsom - for netop farven Lilla i denne model er yderst efterspurgt - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

  • Produkt: Massone Shorts
  • Brand: Mammut
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: 48, 46, 54R, 52R, 50R
  • Kategori: Shorts
  • Findes i farverne: Lilla
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi stolte over, at få muligheden for at fortælle dig om Mammut Massone Shorts shorts . Man ved ikke om Massone Shorts en dag ender på udsalg, for eksempel til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du virkelig vente, for du ender måske med shorts fra Mammut i en anden slags farve, model eller mønster? Når Miinto giver to garanti kan det aldrig gå galt når det er et krav i DK. Ligesom med mindst 14 dage med mulighed for returnering, så du kan til hver en tid sende retur Massone Shorts hvis det nu ikke passer eller hvis nu du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret i virkeligheden. Er man fornuftig så kan man overveje at tilmelde dig Miinto’s nyhedsbrevsliste. For der kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabat til din allerførste bestilling på helt op til 10 til femten procent - måske mere. Ender du med at bestille Massone Shorts må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions Facebookside og Instagram. Vi på Pashion.dk går meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi vil meget gerne have jeres ris og ros. Miinto har ekstremt gode bedømmelser mange steder, fx på Google, Trustpilot og Facebook og leverer indenfor meget få dage - og så kan du tracke ordren hele vejen fra Miinto til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde shorts fra Mammut her hos Miinto - der forhandler stort set alle de populære produkter? Selvom Miinto ikke er husket som pioneren inden for bæredygtigt modetøj, så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de går op i.

Massone Shorts bliver produceret i smart materiale. Mammut er kendt af flere for netop deres lækre kvalitet, og måske specielt når det omhandler shorts. Og selv om det ikke er sæson for at gå med Massone Shorts (og slet ikke for Danmark) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Fri levering ved køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en ny og spændende måde at shoppe online. Konceptet startede Her i Norden og Miinto fik fodfæste i totusindogni og konceptet kan i 2018 være stolte af at have flotte 7 EU lande præsenteret med deres varer på hjemmesiden. De ting, som adskiller virksomheden fra lignende online online platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkelt forretning, som selv har lager og tilbyder varer fra planlagte brands.

Det er i stedet for en omfattende e-commerce platform for allerede etablerede shops, der godt vil sælge deres udvalg på nettet, men ikke føler at en alenestående online shop er løsningen. Når du handler på platformen er det således ikke en enkelt kæmpe online shop du køber i, men i stedet en masse mindre butikker, som hver for sig er ansvarlige for at holde styr på de ordrer der lander i indbakken, håndtere varerne og sende dem til købere i landet over. Det giver en spændende butik for dem, der gerne vil kunne at handle lokalt, men desuden ønsker at muligheden for at se, hvad verden kan tilbyde. Du kan altid selv beslutte, om du overvejer at søge på en bestemt vare, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto udbydes alt indenfor mode til herrer, kvindemode, mode til børn, sport, skønhed og interiør. Der er med andre ord noget for største dele af os – og du kan helt sikkert også finde den ting, du søger!


Hvorfor du skal investere i shorts

Når det handler om mode til herrer, er der med stor sikkerhed sket en mærkbar udvikling i løbet af de forløbne årtier. Til trods for der til stadighed har eksisteret trends og designinteresse iblandt herrer, så er det hovedsageligt i association med den metroseksuelle mand og modeforbilleder i denne gruppe, at det er blevet vellidt og anerkendt iblandt mænd at indrømme at være interesseret i mode og at pleje sit udseende. Tendensen blev synlig via et mere varieret modebillede og en perlerække forskellige trends indenfor de forskellige baggrunde. Tøj til mænd har derfor også på virkelig mange måder været en del mere ensidet og fremhævet ved, at mændene ifører sig tøj efter situationen og altså ikke efter unik stil. I denne kontekst har det ligeledes i mange tilfælde vist sig at være modehuse og navne frem for egentlige styles, der har gjorde sig betydende. Det har imidlertid ændet sig vældigt over de sidste årtier, mens design for herrer har udviklet sig langt mere mangfoldigt og der er væsentligt mere omfattende chance for at falde over og udvikle en unik style. Den udvikling har de anerkendte designere ligeledes opdaget og desuden ser vi altså ydermere i videre udstrækning fokus på designs og firmaer udelukkende markedsført til mænd i mange og segmenter. I dag er der uden tvivl den samme forskellighed i moden, som er produceret til de mandlige forbrugere, som der er i tøj til damer. Særligt er trenden blevet skabt af modeblade og moderigtige ikoner, der arbejder sammen med modehusene og i den sammenhæng kan lægge gunden for modetrends, der spredes som ringe i vandet ibland dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. På samme linje som iblandt damerne, er det i ligeså høj grad i herremoden kommet til at blive langt mere brugt og efterstræbt at opbygge en i højere grad personlig style, som ikke kun bygger på brands, men herudover har som formål at betone en personlighed og unik style. For de, som har interesse i trends, er der altså gradvist kommet ligeså nuanceret chance for at være unik som mellem kvinder.