Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Massone Shorts
mammut

Massone Shorts

419,00 DKK 599,00 DKK -30%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Massone Shorts
  • Brand: Mammut
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: 50R
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Brun
  • Forhandler: Miinto

Skynd dig at køb Massone Shorts shorts fra Mammut mens der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt trist hvis man ikke når det. Men du bør ikke vente længe, for lige farven Brun og denne model er virkelig populær - og dette gælder specielt for de mest normale størrelser. Nu kan du købe i en webshop, og på den måde kan du helt undgå at bevæge dig i en forhandler. Og på den måde kan du lede helt for dig selv uden at skulle vente hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan man købe Brun shorts fra Mammut til kun 419,00 DKK - en rigtig god købspris kan vi nok sige. Og vi hos Pashion er i den grad glade for Mammut, men ikke kun når man taler om shorts. Mammut må man sige de er virkelig med på moden - specielt når det kommer til herre. Uanset om man skal bruge Massone Shorts til en fest eller til hverdag - så er det uden tvivl muligt. Hvis du ikke har travlt kunne man vente lidt i stedet og købe når Massone Shorts er på udsalg/tilbud fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Holdet bag Pashion ville ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille på internettet og med levering til din dør, til kun DKK419,00. En meget god synes vi. Er Massone Shorts ikke i den korrekte farve/størrelse kan du helt sikkert finde noget andet som falder i din smag. Miinto har et ganske stort udvalg af Mammut shorts, så bare rolig, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du også kigger efter trendy Brun Mammut shorts til herre så bør du ikke researche mere. Og husk nu at dele det med dine venner og familie på social media når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit smarte køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på social media.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto kan tilbyde en ny og anderledes mulighed for at shoppe på internettet. Platformen tog sit udspring Her i Norden og firmaet udfoldede sig i totusindogni og konceptet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have omkring syv Europalande repræsenteret på nettet. Den ting, som separerer virksomheden fra andre webbaserede online platforme er, at den modsat andre ikke er en forhandler, som selv har lager og tager varer ind fra forskellige mærker.

Det er faktisk en fælles online platform for eksisterende butikker, som ønsker at tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke lige føler at en enestående web butik er optimalt. Hvis du køber på platformen er det således ikke en samlet fælles online shop du handler hos, men omvendt en række individuelle forretninger, der individuelt står for at administrere de bestillinger der lander i indbakken, pakke det bestilte og afsende dem til købere i hele landet. Det giver en spændende platform for dig, der kunne tænke sig at kunne at handle lokalt, men desuden drømmer om at have muligheden for at opleve, hvad verden kan lokke med. Du kan hurtigt selv beslutte, om du overvejer at tjekke markedet for en bestemt vare, en varekategori eller om du hellere vil søge på location.

Hos Miinto kan der findes alt indenfor mode til herrer, dametøj, børnemode, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der udbydes på denne måde noget for langt de fleste – og I kan med garanti også finde frem til de ting, I mangler!


Hvorfor du skal investere i shorts

Når det handler om mode for mænd, er her uden tvivl set en rivende udvikling i løbet af de forløbne år. Selvom der til stadighed har figureret stile samt kutyme iblandt den mandlige del af befolkningen, så var det hovedsageligt i forbindelse med den metroseksuelle herre og modeikoner i den klasse, at det er kommet til at blive udbredt og godkendt iblandt det mandlige publikum at stå ved at være interesseret i mode og interessere sig for sit udseende. Den blev synlig via et mere varieret modebillede samt en bred vifte forskellige styles indenfor uens miljøer. Moden til herrer har således også på virkelig mange måder været meget mere snæver og fremhævet gennem, at mændene ifører sig tøj efter det man skal og altså ikke som en del af unik style. I denne forbindelse har det herudover i rigtig mange fald været mærker og navne og ikke egentlige styles, der har vist sig betydende.

Dette har på den anden side ændet sig kraftigt over de sidste år, medens stilen for mænd er blevet meget mere sammensat og der findes væsentligt mere omfattende potentiale for at falde over og dyrke en personlig stil. Det har de større mærker også opdaget og heraf ser man altså også i videre udstrækning fokus på designs og modehuse kun møntet på mænd i forskellige og segmenter.

I tiden er der uden tvivl lige så stor nuancering i mode, som bliver lavet til mænd, som der udvikles i stile til det kvindelige publikum. Navnligt er moden blevet vist af modemagasiner og stilsikre ikoner, som samarbejder med brandsene og i den sammenhæng kan grundlægge trends, som spreder sig som ringe i vandet ibland fans og modeinteresserede.

Ligesom iblandt damerne, er det i samme grad i herremoden blevet langt mere udbredt og efterstræbt at skabe en mere personlig style, der ikke bare bygger på mærkevarer, men endda har til tanke at betone en individuel og speciel style. For de, som interesserer sig i trends, er der på den måde gradvist kommet ligeså rig chance for at være unik som mellem kvinderne.