Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Massone Shorts
mammut

Massone Shorts

419,00 DKK 599,00 DKK -30%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Mammut Massone Shorts online hos Miinto her og bare sidde i fred og ro uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Navn: Massone Shorts
  • Brand: Mammut
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: 48, 46
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Grå
  • Find den hos: Miinto

Men du burde skulle ikke være for langsom - for lige netop farven Grå er virkelig efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Så køb mens der stadig er på lager, det ville være så trist hvis man misser det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du finde Grå shorts fra Mammut til DKK 419,00 en ekstremt god udsalgspris må man jo nok sige. Og vi hos Pashion.dk er glade for Mammut og ikke kun når det kommer til shorts. For Mammut er de virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Og hvad enten man vil benytte Massone Shorts til hverdag eller til fest - så er det muligt. Har man god tid kunne man vente og bestille når Massone Shorts er på udsalg, for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi ville ikke turde vente - for netop nu er det jo så nemt at bestille på internettet og med levering til døren, for kun 419,00 DKK. En rigtig fair synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt rigtige størrelse/farve kan man uden tvivl bestille en anden ting som vil falde i din smag. Miinto har et enormt udvalg af både Mammut og shorts, så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også kigger efter nogle smarte Grå shorts fra Mammut, så behøver du ikke kigge længere. Husk nu at dele med dine venner og familie på social media når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal købe Massone Shorts i farven Grå

Når man ser farver, har farven grå typisk været en smule overset. Grå er ikke så sprælsk, men hvad en masse faktisk ikke ved, er at den til gengæld giver et fortræffeligt fundament til et tidløst, rent outfit. Farven grå er allround, og kan sammen med farven sort eller farven hvid give dig et nutidigt, voksent look. Den grå farve er tidsløs.

Og det er ikke uden grund, at en stor mængde herretøj ligesom habitter produceres af en flot farve som grå. I en sammensætning med en mønstret skjorte i en livagtig farve fås en fuldendt kombination af stilrenhed, hvor man undviger at virke trist. Men hvordan kan man så sørge for at få tilegnet denne passende farve i klædeskabet? En grå duffelcoat vil altid hjælpe dig med at fastholde kohæsion og kan især hjælpe med at samle et i øvrigt farveglad antræk. En grålig polo tilføjer et bekvemt ekstra element til enhver stil. Du bør have en gråfarvet t-shirt i hængende i skabet, da den er god til at bære inden under enhver type skjorte, sweater eller lignende Selvom adskillige vil påstå, at den grå farve er en ægte farve til vinterhalvåret, er den grå nuance god hele året rundt. Et par grå chinos er også den helt perfekte platform for en lidt vildere top eller en skjorte om sommeren. Og nogle gråfarvede shorts er ydermere en god mulighed, hvis de kombineres med enten en rolig eller lidt vibrant top. Kan man lide hatte, er en grå hue også pæn til en del jakker.

Hvornår er det OK at gå i farven grå? I forhold til arrangementer er den grå farve virkelig mangfoldig - uanset om du er på vej til at feste eller arbejde ihærdigt. Dog er der nogle ting, man kan følge for at sikre, sættet passer til enhver lejlighed. Hvis der er tale om en begivenhed som for eksempel din fødselsdag, vil det være nydeligt at have en farvet eller stormønstret trøje under den grå frakker, habitjakke eller de grå bukser. Er man på kontoret, kan en stilren skjorte give et professionelt udseende. Hvis du har lyst til at bære det elegante grå suit til et bryllup, kan skjorten være afhængig af, hvor formelt brylluppet er. Her vil det være en smart idé at spørge om, hvad dresscode hedder, så det er muligt at vælge blandt en hvid eller farverige skjorte.


Om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er en ny og anderledes måde at købe tøj på nettet. Ideen startede Her i Danmark og firmaet startede i begyndelsen af det nye millenium og Miinto kan lige omkring sin 10 års fødselsdag bryste sig af at have flotte 7 lande i Europa præsenteret med deres varer på nettet. De ting, der adskiller firmaet fra konkurrerende webbaserede online platforme er, at den slet ikke er enkelt butik, der selv holder lager og tager sortimenter ind fra en række mærker.

Det er omvendt en kæmpe online platform for rigtige butikker, som drømmer om vise deres udvalg på nettet, men ikke lige føler at en enestående web butik er en god mulighed. Hvis du køber på Miinto er det i givet fald ikke en kæmpe butik du køber hos, men i stedet for en masse individuelle forhandlere, som alle er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger som lander i indbakken, pakke det bestilte og afsende dem til købere i hele landet. Det er en god platform for dig, der gerne have muligheden for at handle lokalt, men også drømmer om at have muligheden for at se, hvad markedet kan tilbyde. Du kan nemlig selv afgøre, om du vil søge på en bestemt vare, en kategori eller om du hellere vil søge på beliggenhed. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, damemode, mode til børn, sport, skønhed og bolig. Der udbydes på denne måde noget for de fleste – og man kan med stor sandsynlighed også opdage de ting, du mangler!


Mere om shorts

Når det handler om mode til herrer, er der virkelig set en mærkbar proces over de forrige år. Til trods for der hele tiden har været trends samt mode iblandt mændene, så var det først rigtigt ved beskrivelsen af den metroseksuelle herre og modeforbilleder indenfor den gruppe, at det er kommet til at blive vellidt og anerkendt iblandt det mandlige publikum at være modebevidst og at gå op i sit udseende.

Tendensen fik sit udtryk igennem et mere nuanceret modebillede samt en perlerække forskellige styles som en del af de forskellige baggrunde. Herremoden har altså desuden på rigtig mange måder været meget mere ens og fremhævet ved, at de klæder sig efter situationen og altså ikke som udtryk for individuel stil. I denne kontekst har det også i flere fald vist sig at være modehuse og designere over egentlige modeller, der har gjort sig gældende.

Disse ting har til trods ændet sig drastisk over de forgangne årtier, da design for herrer har vokset sig utrolig meget mere facetteret og der forekommer væsentligt større mulighed for at finde og udvikle en personlig style. Netop dette har de prominente mærker ligeledes opdaget og desuden ser man altså ydermere i højere grad fokus på kollektioner og firmaer blot henvendt til mænd i forskellige og segmenter. I tiden er der næsten samme forskellighed i stil, som er skabt til herrer, som der findes i stile til damer. Særligt er trenden blevet vist af modeblade og modeikoner, der samarbejder med de store mærker og i den sammenhæng kan grundlægge modetrends, der deles ligesom ringe i vandet mellem fans og dem, der interesserer sig for mode.

På samme linje som iblandt de kvindelige kunder, er det også i herremoden blevet meget mere brugt og efterstræbt at skabe en mere unik style, som ikke kun bygger på mærkevarer, men sågar har som tanke at understrege en individuel og speciel garderobe. For personer, som har interesse for style, er her således gradvist kommet ligeså varieret chance for personlighed som mellem damer.