Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd
Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd
Henri Lloyd

Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd

489,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd fra Henri Lloyd her, så du på den måde kan helt undgå at gå i en normal forhandler, og lede i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren. Men du skal skynde dig, for lige netop farven Blå, Hvid er virkelig eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Køb mens der stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis man går glip af det.

  • Produkt: Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd
  • Brand-navn: Henri Lloyd
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Kortærmede t-shirts
  • Findes i farverne: Blå, Hvid
  • Find den hos: Boozt

Beskrivelse

Netop nu kan du finde Blå, Hvid kortærmede t-shirts fra Henri Lloyd til herre for DKK 489,00 en virkelig god udsalgspris må vi virkelige sige. Og vi på Pashion er i den grad imponerede over Henri Lloyd specielt når vi taler om kortærmede t-shirts. For når det kommer til Henri Lloyd er de med på moden, specielt når det gælder herre. Og hvad enten man vil bruge Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd til fest eller hverdagsbrug, så er det muligt. Hvis man ikke har travlt kunne man i stedet vente og købe når Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd er på tilbud, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion ville ikke vente, lige nu er det så nemt at bestille på internettet og leveret til døren - til kun DKK 489,00. En rigtig god synes vi hos Pashion.dk. Hvis Mav Tech Polo Polos Short-sleeved Hvid Henri Lloyd ikke er i den rigtige størrelse og farve kan man uden tvivl finde noget fra samme mærke som falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af både kortærmede t-shirts og Henri Lloyd, så - du skal nok finde noget for dig.

Så hvis du også er på jagt efter lækre Blå, Hvid kortærmede t-shirts fra Henri Lloyd til herre så behøver du ikke researche længere. Og husk at dele det med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om at gå i kortærmede t-shirts i Blå, Hvid

Farven blå er en meget kendt farve med mange nuancer, og det er der en rigtig god grund til. Og blå er ikke bare en tone der i sin dybeste udgave ligger helt tæt op ad den sorte farve - men endvidere nuancen der øger muligheden for en hel del udtryk. Farven blå er en kølig farve som ydermere har en beroligende effekt. Den kendetegner også kreativitet men også intelligens. Den ses ikke kun i modebilledet men også som en ofte brugt farve på fx firmalogoer blandt store virksomheder. Der er god grund til at nuancer af blå som er endnu en af de farver vi som oftest ser på en eller anden måde som en vigtig part af moden.

Det er en vildt populær farve når man skal købe et pænt suit men føler at sort vil være alt for formelt. Det er desuden den mest populære farve på den populære skjorte. Hvis ikke du bruger en hvid så vil lyseblå være den farve, langt de fleste vælger, hvis der skal bruges en skjorte til arbejde eller fest.

Der er kun et sted hvor designet er en anelse begrænset når det kommer til tonen blå, når det drejer sig om herresko. Der vil ikke være et udbud på niveau med de mange hyldemeter af sorte og brune, når det kommer til det blå herrefodtøj. Sneaks findes i dag i alverdens verdens farver, men herudover, er der langt mellem de af trendy, blå sko.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de største online tøjforretninger kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er webshoppen grundlagt af to danske drenge. Lederen på toppen i denne tid er svensker med adresse i København og han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der må siges at give et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de udbredte mærker i tiden helt uden man behøver at bevæge dig udenfor. Shopping online er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har en travl hverdag, der gør det svært at komme ud og gå på shopping så ofte som vi måske ønsker det. På samme tid vil vi alle nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj som de, der er bosat midt i de helt store modehovedstader i vores verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til kvinderne, men også en hel masse til mænd og drenge & piger så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at betale en portion levering. Verdens allerstørste online forretninger er fulde af mærker og har også altid store udsalgskategorier. Både damer og herrer har allerede opdaget det smarte ved at købe på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde i omegnen af alt hvad, man står og mangler, når du kigger på websites med modetøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med kortærmede t-shirts

Nogen vælger at bruge dem som undertrøjer mens andre vælger at have flere som en fast del af hverdagsgarderoben. Uanset hvad er der i hvert fald tale om det, man nu kalder for et stykke basistøj, specielt når man snakker om den klassiske t-shirt.

I herremoden kan der findes en del forskellige typer som alle sammen kan gå under samme kategori - t-shirt. Og på trods af deler kategori er der stadig forskel på hvad du kommer hjem med, afhængig af hvilket mærke og model du til sidst vælger. En gennemsnitlig t-shirt har en vid krop med ærmer, der næsten når albuerne og rund hals. Herudover eksisterer der en anden i et strammere fit, der er lavet til at sidde mere tæt på kroppen og understrege konturerne. Begge udgaver findes både i kortærmet og langærmet version så du kan danne hele grunden for dit outfit med stilede t-shirts. I forbindelse med udseendet på t-shirts er der meget stor forskellighed, for nogen vil helst have tyndere modeller mens nogle andre hellere vil have deres t-shirts i tykkere og tungere stof. Ud over dette er der stor variation i det udsmykning der er på en t-shirt. Det er netop printet som danner den øgede variation samt mulighederne for at skaffe nok slags t-shirts til at strække alle dagene i måneden og gerne lidt til.