Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Medusa Chain bracelet
Versace

Medusa Chain bracelet

3.572,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Medusa Chain bracelet fra Versace i denne onlineshop, så du kan undgå at gå i en fysisk butik, og bare være i stilhed uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren. Du bør ikke være for langsom, lige netop farven Gul er rigtig eftertragtet - specielt for de størrelser som er mest normale. Så køb mens de stadig er på lager, det ville være så ekstremt øv hvis man ikke når det.

  • Produkt: Medusa Chain bracelet
  • Mærke: Versace
  • Køn: Herre
  • Størrelse: S, M, L
  • Type: Armbånd
  • Findes i farverne: Gul
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over at have muligheden for at fortælle dig om Versace Medusa Chain bracelet . Man ved ikke om Medusa Chain bracelet en dag ender på udsalg, for eksempel på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør du overhovedet vente - for du ender måske bare med armbånd fra Versace i en anden farve, mønster eller model? Med hele to garanti kan det umuligt gå helt galt, da det er et krav i Danmark. Ligesom med minimum fjorten dage returmulighed, så man kan til hver en tid sende retur Medusa Chain bracelet hvis det nu ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide modellen i virkeligheden. Hvis du er virkelig fornuftig, så kan man tilmelde dig deres mail-liste. For der kan du være rigtig heldig og modtage en rabatkode ved sin første bestilling på 10 til 15%, måske mere. Ender du med at bestille Medusa Chain bracelet må du ikke glemme at dele oplevelsen på vores social media kanaler. Vi går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge vores produkt. Vi vil gerne have vores brugeres feedback. Miinto har ekstremt gode anmeldelser diverse steder, for eksempel på Google, Trustpilot og Facebook, og levering inden for meget få dage. Og du kan tracke din ordre fra Miinto hjem til din dør. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu du kan bestille armbånd fra Versace her på Miinto - der er forhandler af alle de kendte produkter? Men selvom Miinto nok ikke er tænkt på som den førende når det handler om økologi - så betyder det ikke de slet ikke går op i det. For det er i den grad noget de går op i. Medusa Chain bracelet laves i virkelig behageligt materiale. Versace er nemlig ret kendt for deres kvalitet, og måske specielt når det drejer sig om armbånd. Og selv om det ikke er sæsonen for Medusa Chain bracelet (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Mere om Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

Miinto er en spændende og anderledes måde at købe tøj på computeren. Miinto udsprang herhjemme og Miinto udfoldede sig i 2009 og forretningen kan i dag prale af at have flotte syv Europæiske lande vist som en del af platformen. Den ting, der separerer platformen fra andre interntbaserede webshops er, at det mod forventning ikke er en butik, der selv er lagerførende og tilbyder varer fra et udvalg af virksomheder. Det er omvendt en fælles e-commerce platform for rigtige shops, som godt vil udbyde deres udvalg på nettet, men ikke just føler at en alenestående online shop er en egentlig mulighed. Hvis du gør indkøb på siden er det således ikke en fælles webshop du handler i, men omvendt en masse forskellige forhandlere, der hver især står for at administrere de ordrer der ruller ind, håndtere det bestilte og afsende dem til kunder i landet over. Det er en spændende webshop for de, der gerne have muligheden for at købe lokalt, men herudover gerne vil chancen for at se, hvad hele verden har. Du kan nemt selv bestemme, om du ønsker at søge på en bestemt ting, en varekategori eller om du ønsker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor herretøj, dametøj, tøj til børn, sport, beauty og bolig. Der sælges altså noget for langt de fleste – og man kan med stor sandsynlighed også finde frem til det, man leder efter!