Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Melbourne Sko Business Sort ECCO
Melbourne Sko Business Sort ECCO
ECCO

Melbourne Sko Business Sort ECCO

1.000,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Melbourne Sko Business Sort ECCO fra ECCO i onlineshoppen, så du kan slippe for at skulle gå i en normal forhandler, og bare sid i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Du burde ikke være for langsom - for lige netop farven Sort er yderst eftertragtet - gælder specielt for de størrelser der er populære. Så køb mens der stadig er på lager - det er så mega øv hvis du går glip af det.

  • Modelnavn: Melbourne Sko Business Sort ECCO
  • Brand-navn: ECCO
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Snøresko
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi stolte af at have muligheden for at vise dig om Melbourne Sko Business Sort ECCO fra ECCO .

Du kan aldrig vide om Melbourne Sko Business Sort ECCO fra ECCO en dag kommer på tilbud, for eksempel på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man vente - for du ender bare med snøresko fra ECCO i en helt anden model, farve eller mønster?

Med intet mindre end to garanti kan det umuligt gå helt galt, når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dages returret, så man kan bare sende retur Melbourne Sko Business Sort ECCO i tilfælde af det ikke passer i størrelsen eller du ikke kan lide farven på foran spejlet. Hvis du er virkelig smart, så kan du overveje at melde dig til deres nyhedsbrev. For der kan man måske være rigtig heldig og få en kuponkode for sit aller første køb på helt op til 10 til femten%, eller måske mere.

Ender du med at købe Melbourne Sko Business Sort ECCO må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s social media kanaler. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge servicen. Vi hører derfor meget gerne din bedømmelse. Boozt har ekstremt imponerende anmeldelser rundt omkring fx på Facebook, Google og Trustpilot leverer på få dage, og du kan tracke ordren hele vejen fra Boozt og til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan købe ECCO snøresko her på Boozt som er forhandler af alle de mest kendte produkter?

Men selv om Boozt nok ikke er husket som den ledende indenfor bæredygtige materialer - så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. For det er i den grad noget de går op i. Melbourne Sko Business Sort ECCO bliver lavet i et virkelig smart materiale. ECCO er kendt for deres lækre kvalitet - måske specielt når det handler om snøresko. Men selvom det måske ikke er sæsonen for at gå med Melbourne Sko Business Sort ECCO (og slet ikke for DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop snøresko i Sort

Sort er for en del den optimale aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er den vi ender med at vælge, når man skal i festtøjet og den farve, der bliver solgt flest jeans i. Det er en farve vi ser som symbol på autoritet og magt. I herrernes skabe finder man ikke mange sæt, som ikke indeholder mindst et sort beklædningsstykke. Samtidigt er det også en tone der breder sig helt oppe fra toppen, hvor størstedelen af de største tøjdesignere ynder at bruge tonen og helt til high street butikkerne som også helt uden tvivl har et enormt udvalg af sorte beklædningsstykker. Gennem historien har sort ofte blevet kendetegn for noget mørkt og ondt. Vi ser jævnligt skurken iført sorte gevandter samt med hårdt træk, hvor imod hovedpersonen der redder verden fra ryggen af sin hvide ganger.

Til trods for det er nuancen ikke længere en mulighed vi vælger fra når det kommer til hverdag og fest, for det er helt sikkert den nuance der udstråler mest elegant stil. Endda på fødderne er mænd gladest for sort. Både i forhold til de klassiske festsko til de mere laid back kondier er sort uden tvivl den mest valgte farve. Og det er ikke bare fordi den er klassisk pæn - den er meget praktisk og går til alt det andet vi ellers har i garderoben.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Fri porto ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

Måske en af de største online butikker kan man vidst roligt sige er et rendyrket Nordisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen startet af 2 danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er også en svensker med bopæl i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver overblik over fra alle de kendte mærker i tiden helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe så tit som man gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle nok gerne have den samme shopping-mulighed, som de, der bor i midste af de helt store modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt tilbyder ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinder men også en hel masse til mænd og piger & drenge så man kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at betale en portion fragt. Denne verdens største online forretninger er fyldt med mærker og har også altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer. Både herrer og kvinder har allerede opdaget glæden ved at shoppe på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde næsten alt det du drømmer om når man kigger på websiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i snøresko

For mænd har sko gennem moden ikke været yderst ekstravagante og detaljerede som dem, der er fremstillet til pigerne. Det er kun i løbet af de sidste 50 år, at skomoden hos mænd har har fået sin egen scene i den samme udstrækning som på damesiden. Fra tiden før vor tidsregning, hvor sko var mere praktisk end mode der havde til formål at beskytte fødderne mod varmt sand og skarpe genstande. Omkring 1850 var sko derfor overhovedet ikke rigtig en del af moden blandt gentlemen. I dag repræsenterer skoene en ligeså fremtrædende del af herremoden som blandt andre T-shirts & jakkesætsbukser netop fordi de kan være en del af at underbygge en unik style. Du kan sagtens stadse dit outfit helt op og helt ned ved at tilsættede fedeste sneakers eller dress shoes.

Du finder endda nogle af de højst prissatte kondisko i verden til priser på et niveau, som ville give anledning til hovedrysten. Her er det specielt de hypede Yeezy sneaks fra den amerikanske rapper Kanye Wests limited editions nogle, der på mange måder kan give anledning til shopping panik. Ligesom andre udgivelser kan små partier sneakers få mænd til at stå i kø flere dage ude på gaden foran butikkerne, som er heldige at få et antal af partierne på deres lager. Sko har udviklet sig fra dengang at være en nødvendighed til at være en hoveddel af udstyret i garderoben.