Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA
Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA
FILA

Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA

750,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA veste fra FILA online hos Boozt her og bare være helt for dig selv uden at skulle stå i kø i butikken.

  • Produkt: Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA
  • Mærke: FILA
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Veste
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Boozt

Men du skal skynde dig - for lige netop farven Sort i denne model er yderst eftertragtet, og specielt for de mest normale størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så mega irriterende hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi meget stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA veste fra FILA . Man ved ikke om Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA på et senere tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Men tør du virkelig vente, for du ender med veste fra FILA i en helt anden mønster, model eller farve?

Når man som Boozt giver hele to garanti kan det umuligt gå galt når det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dages returmulighed så du kan bare sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer, eller hvis nu man ikke kan lide mønsteret på i lyset derhjemme.

Hvis man er rigtig smart, så kan man overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrevsliste. For der kan man være rigtig heldig og modtage en rabat for dit aller første køb på op mod 10-15 procent, eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA må du huske at dele din oplevelse på vores social media kanaler. Vi på Pashion bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at benytte vores produkt. Vi hører derfor meget gerne jeres bedømmelse. Boozt har virkelig gode anmeldelser mange steder herunder på Trustpilot, Google og Facebook leverer indenfor ganske få dage. Og du kan følge din ordre fra Boozt til din dør. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan bestille veste fra FILA her på Boozt - som er forhandler af stort set alle de populære produkter? Og selv om Boozt ikke er kendt som den førende når det drejer sig om bæredygtighed, så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad et emne de bekymrer sig om. Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA bliver produceret i lækkert materiale. FILA er kendt af mange for deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om veste. Selvom det ikke ligefrem er sæson for Men Salo Puffer Vest Vest Multi/mønstret FILA (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Om farven Sort

Sort er for de fleste den perfekte elegante og rigtig pæne farve. Det er sort vi vælger når vi skal benytte habitten og den farve, som bliver solgt flest jeans i. Det er tonen vi ser som synonym for magt og autoritet. I herrernes skabe findes der heller ikke mange outfits som ikke indeholder minimum ét sort beklædningsstykke. Det er en nuance, som ses helt oppe fra toppen, hvor størstedelen af de kendte designere ynder at benytte tonen og helt til high street butikkerne, som også uden tvivl har et enormt udvalg af sorte beklædningsstykker. Gennem tiderne har sort ofte blevet forbundet med det onde. Man ser altid heltens fjende beklædt i mørke gevandter samt kolde træk, hvor den gode der redder verden fra ryggen af sin hvide hest.

Uanset det er tonen ikke noget vi undgår, når det handler om fest og til hverdag, for det er ganske sikkert den tone, der giver stærkest indtryk af elegant stil og klasse. Sågar i forbindelse med sko er vi drenge vilde med sort. Hele vejen fra de klassiske laksko til de laid back sneakers er sort uden sammenligning den mest udbredte farve. Det er ikke mindst fordi den er klassisk og pæn, den er rigtig praktisk og passer til alt det vi har på bøjlerne.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis porto for køb på over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

En af de store online butikker er et ægte Nordisk eventyr. Selv om selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er webshoppen opstartet af to danske mænd. Den øverste leder i dag er også en svensker med bopæl i København så han holder arven ved lige.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der man må sige giver dig overblik over fra stortset alle de populære brands i modebilledet uden man behøver at gå udenfor.

Indkøb på nettet er en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi vi har en travl hverdag der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe så tit som man ville ønske det. Desuden vil vi alle have den samme adgang til mode som de, der er bosiddende midt i de største modemetropoler på denne klode. Den mulighed har du hos os.

Boozt tilbyder ikke bare modetøj, sko og accessories til kvinder men også herrerne og drenge og piger så man kan købe til alle på en gang og kun skulle betale en portion porto. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med mærker og har også altid kæmpe tilbudskategorier. Både damer og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den tendens så du kan finde næsten alt hvad, du drømmer om, når man skimmer hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Hvorfor du skal købe veste

Når det handler om mode for mænd, er der uden tvivl set en stor udvikling gennem de forrige årtier. Selvom der altid har forekommet stile og designinteresse imellem mændene, så var det hovedsageligt i forbindelse med den metroseksuelle livsstil og modeforbilleder i den klasse, at det er blevet populært og anerkendt mellem herrer at være interesseret i mode og interessere sig for sit udseende. Tendensen blev synlig igennem et mere varieret modebillede samt en vifte forskellige styles som en del af de forskellige kredse.

Herremoden har således også på virkelig mange områder været langt mere ensidig samt fremhævet gennem, at mændene klæder sig efter det man skal og derved ikke som udtryk for unik stil. I denne forbindelse har det desuden i mange tilfælde vist sig at være modehuse og designere i stedet for egentlige former, som har gjort sig gyldige. Tingene har imidlertid forandret sig drastisk over de foregående årtier, hvor modebilledet for mænd har vokset sig meget mere facetteret og der ses langt videre potentiale for at falde over og danne en personlig stil. Den udvikling har de anerkendte brands ligeledes set og desuden ser vi derfor ydermere i højere grad fokus på sortimenter og brands alene møntet på herrer i diverse og segmenter.

Nu om stunder er der næsten lige så stor facettering i udtrykket, som er designet til det mandlige publikum, som der vises i designs til det kvindelige publikum. Navnligt er det blevet vist af blade og stilsikre ikoner, som designer med brandsene og således kan starte bevægelser i moden, som spredes som ringe i vandet mellem fans og dem, der interesserer sig for mode.

Tilsvarende som hos kvinderne, er det også i herremoden kommet til at blive langt mere respekteret og efterstræbt at opbygge en mere unik garderobe, som ikke bare er skabt af specifikke designere, men sågar har til tanke at betone en individuel og unik stil. For dem, der interesserer sig i fashion, er her altså gradvist kommet ligeså mangesidet lejlighed for at være unik som iblandt kvinder med interesse i mode.