Danmark Danmark (skift)
+1.646.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin
Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin
Vilebrequin

Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin

1.599,00 DKK Gratis fragt

Nu kan du nemlig købe Vilebrequin Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin badeshorts her og dermed sidde i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin
  • Mærke: Vilebrequin
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Badeshorts
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Du bør ikke være for langsom - for netop farven Sort er rigtig eftertragtet - specielt for de mest gængse størrelser. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det er så mega trist hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Lige nu kan du bestille Vilebrequin badeshorts til kun DKK1.599,00 en fornuftig købspris må man i den grad sige. Og vi er i den grad glade for Vilebrequin, og ikke kun når vi taler om badeshorts. For når det kommer til Vilebrequin er de med på moden, specielt når det gælder herre. Og hvad enten man vil benytte Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin til fest eller hverdagsbrug, så er det uden tvivl muligt. Har du ikke travlt kan man vente lidt i stedet, og bestille når Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin var på tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi ville dog ikke vente - for lige nu er det jo så nemt at købe på internettet og med levering til din dør, til kun 1.599,00 DKK. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk. Hvis Men Swimwear Stretch Evening Birds Badeshorts Multi/mønstret Vilebrequin ikke er i den helt rigtige farve/størrelse kan du uden tvivl bestille en anden ting som falder i din smag. Boozt har et stort udvalg af badeshorts fra Vilebrequin, så bare rolig, du skal nok finde noget for dig.

Så hvis du også leder efter moderigtige Sort badeshorts fra Vilebrequin så skal du ikke lede længere. Og husk at dele med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om farven Sort

Sort er for mange den ultimative aristokratiske rigtig pæne farve. Det er farven vi ender med at vælge når man skal i smoking og også den tone, som bliver solgt flest bukser i. Det er en tone vi ser som synonym for magt og autoritet. I herrernes tøjskabe findes der heller ikke mange sammensætninger, som ikke indeholder minimum én sort beklædningsgenstand.

Samtidigt er det også en farve som breder sig helt fra toppen af, hvor flere af de mest kendte designere ofte ender med at benytte den og helt ned til high street butikkerne som også helt uden tvivl har et stort udvalg af sort på hylderne. Igennem tiderne er sort ofte blevet forbundet med de mørke kræfter. Man ser ofte den onde beklædt i mørkt tøj og med hårdt træk, hvor prinsen redder verden i sin lyse uniform. Til trods for det er sort ikke længere en mulighed vi undgår når det handler om både hverdag og fest, for det er helt sikkert den nuance, som giver stærkest indtryk af elegant stil og klasse. Endda i forbindelse med sko er fyre glade for det sorte valg. Helt fra de lækre festsko til de afslappede kondisko er sort uden sammenligning den mest brugte farve. Og det er ikke bare fordi den er klassisk - den er praktisk og passer til alt det man ellers har på bøjlerne.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt for bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de største online tøjbutikker er et rigtigt Skadinavisk eventyr. På trods af at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø, så er onlinebutikken startet op af to danske mænd. Direktøren i dag er da også en svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som man må sige giver dig overblik over fra nærmest alle de mest kendte brands i tiden helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Shopping online er måske en af de største markeder i dag, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage som ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne vil det. På samme tid ville vi alle tilbydes den samme shopping-mulighed, som de der er bosat i midste af de største modebrændpunkter i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj til damer men også en hel masse til herrer og drenge og piger, så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe med en omgang porto. Denne verdens absolut største webshops bugner af mærker og har altid mega store sortimenter af udsalgsvarer. Både mænd og damer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt står heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde stort set alt du ønsker når man scroller gennem websites med tøj, sko og accessories.


Mere om badeshorts

Når det handler om herremode, er her virkelig sket en stor proces over de forløbne år. Til trods for der altid har figureret stile og kutyme mellem herrerne, så er det primært i forbindelse med den metroseksuelle mand og modeikoner fra den gruppe, at det er kommet til at blive populært og accepteret iblandt herrer at indrømme at være bevidst om mode og at pleje sit udseende.

Det kom til udtryk igennem et mere bredt modebillede samt en lang række forskellige trends som en del af de uens baggrunde. Herretøj har således desuden på virkelig mange områder været meget mere ensidig og fremhævet gennem, at man trækker i tøjet efter situationen og ikke som en del af individuel style. I denne kontekst har det desuden i en række gange været modehuse og designere over egentlige former, der har vist sig betydende. Tingene har dog forandret sig kraftigt igennem de forgangne år, da moden for herrer er blevet utrolig meget mere facetteret og der forekommer væsentligt mere omfattende lejlighed for at frembringe og udvikle en personlig stil. Netop dette har de store designere også observeret og heraf ser forbrugerne derfor også i større udstrækning fokus på styles og firmaer udelukkende markedsført til mænd i mange og grupper. I dag er der uden tvivl samme forskellighed i moden, som bliver udviklet til herrer, som der findes i moden til damer. Navnligt er trenden blevet båret frem af modeblade og moderigtige ikoner, der designer med de store brands og således kan grundlægge modetrends, som spreder sig som ringe i vandet mellem fans og modeinteresserede. På samme linje som hos damerne, er det i samme grad i moden til herrer kommet til at blive meget mere brugt og søgt efter at opbygge en mere unik stil, som ikke bare kommer fra brands, men desuden også har til ide at fremhæve en individuel og speciel style. For dem, der interesserer sig for trends, er der på den måde gradvist kommet ligeså mangesidet chance for at være unik som mellem de kvindelige kunder.