+223.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Metallic kjole
Goddess

Metallic kjole

349,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Goddess Metallic kjole festkjoler i en webshop, så du kan undgå at skulle bevæge dig i en normal forhandler, og lede i stilhed uden at skulle vente i butikken. Men du burde skynde dig - for lige netop farven Lilla i denne model er virkelig populær - specielt for de størrelser som er normale. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så ekstremt øv hvis man misser det.

  • Produkt: Metallic kjole
  • Brand-navn: Goddess
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne: 48
  • Type: Festkjoler
  • Farve: Lilla
  • Butik: Miinto
Beskrivelse

Netop nu kan man købe Goddess festkjoler til kun DKK 349,00, en rigtig god produktpris kan vi jo nok sige. For vi på Pashion er nemlig glade for Goddess men ikke kun når der tales om festkjoler. For når det kommer til Goddess er de med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Og hvad enten man vil benytte Metallic kjole i hverdagen eller til fest, så har du i den grad muligheden. Har man ikke travlt kan du vente og bestille når Metallic kjole er på udsalg, fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente - lige nu er det nemt at bestille på internettet, leveret til døren, til kun DKK 349,00. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk. Hvis den ikke er i den rigtige farve eller størrelse kan man med garanti købe noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Miinto har et stort udvalg af festkjoler og Goddess - så - du finder noget der passer dig.

Så hvis du også er på jagt efter fede Lilla Goddess festkjoler til dame så behøver du ikke kigge længere. Husk at dele Metallic kjole med dine venner på de sociale medier når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på social media.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis levering for køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en ny og spændende måde at shoppe på computeren. Platformen tog sit udspring i Skandinavien og firmaet udfoldede sig i starten af 2009 og de kan nu prale af at have omkring 7 lande i Europa vist med deres varer på websiden. De ting, der adskiller platformen fra konkurrerende online webshops er, at det modsat andre ikke er en butik, som selv er lagerførende og køber varer fra udvalgte leverandører. Det er i virkeligheden en samlet e-commerce platform for allerede etablerede forretninger, der drømmer om udbyde deres varer, men ikke just tænker at en alenestående webshop er en egentlig mulighed. Når du gør indkøb her er det således ikke en enkelt stor online shop du køber i, men omvendt en buket små butikker, som uafhængigt af hinanden står for at holde styr på de ordrer der tikker ind, plukke dem og sende dem til købere i hele landet. Det er en alsidig platform for dig, som gerne vil have muligheden for at købe lokalt, men herudover har glæde af at muligheden for at se, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan hurtigt selv beslutte, om du vil undersøge en præcis vare, en kategori eller om du hellere vil søge på adresse. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor tøj til herrer, damemode, tøj til børn, sport, skønhed og interiør. Der udbydes således noget for alle – og I kan med garanti også finde det, I er på udkig efter!


Om festkjoler

Kjolen er det mest klassiske klædningsstykke til damer, gennem tiden. Skruer man bare 100 år tilbage i tiden var det således, at kjolen var det eneste i kvindernes garderobe. I dag er denne beklædningsgenstand stadig folk forbinder med noget feminint.

Mest udbredt er nok de hvide varianter, vi bruger på vores mest mindeværdige dage, så som dåb, konfirmation og bryllup. Det er også noget der bruges i forbindelse med afslutningsfesterne, som gennem årtier har været kæmpestore og igennem tiderne også er kommet til Norden.

Nogle andre kendte kjoler er den lille sorte cocktailkjole, som blev udødeliggjort af vores alle sammens Coco Chanel og som stadig er lig med stil & elegance. I dag er kjolen mest en beklædningsgenstand man tænker på i sommertiden og varmen, når det er sæson for de helt bare ben og de lette sommer og forårskjoler.

Gennem årerne har kjoler haft utroligt mange former og udtryk, som har været et klart billede af stilen, som gør sig gældende i blandt resten af billedet omkring mode. Fra 90’ernes lyserøde nylonkjoler med tynde stropper henover årtusindeskiftes kunstlæder og denim med bare skuldre helt til de mere feminine og lette modeller vi kender så udmærket fra moden i dag. Uanset hvad, er kjoler helt sikkert et stykke mode, der der aldrig går af mode.