Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement
Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement
Pavement

Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement

599,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement flade espadrillos fra Pavement her & arbejde i ro og mag uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Model: Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement
  • Brand-navn: Pavement
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Flade espadrillos
  • Farve: Sort, Blå
  • Kan købes hos: Boozt

Du bør ikke vente længe, for lige farven Sort, Blå og denne model er yderst eftertragtet, og dette gælder specielt for de mest gængse størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så irriterende hvis du ikke når det.


Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte over at have mulighed for at vise dig om Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement flade espadrillos fra Pavement . Man kan aldrig vide om Pavement Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement senere ender på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Men tør du overhovedet vente, for du ender måske med Pavement flade espadrillos i en anden farve, model eller mønster? Når man som Boozt giver hele en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt når det er et dansk lovkrav. Ligesom med minimum fjorten dage ret til returnering, så man kan bare returnere Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen eller du ikke alligevel kan lide farven i virkeligheden. Er man rigtig klog, så kan du overveje at melde dig til deres mail-liste. Der kan man måske være heldig og modtage en rabatkode for dit allerførste køb på op mod ti-15% - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement må du ikke glemme at dele din oplevelse på vores Facebookside og Instagram. Vi på Pashion går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte produktet. Vi vil gerne have vores besøgenes feedback. Boozt har rigtig imponerende bedømmelser rundt omkring, herunder på Facebook, Trustpilot og Google, med levering inden for meget få dage, og du kan følge din ordre fra Boozt til dig. Hvorfor lede efter andre steder når nu du kan bestille Pavement flade espadrillos her hos Boozt, der forhandler alle de kendte produkter? Og selv om Boozt måske ikke er kendt som den førende når det drejer sig om økologisk mode - så er det ikke fordi de slet ikke går op i det. Det er et emne de går op i. Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement laves i behageligt materiale. Pavement er også kendt af flere for deres kvalitet, og måske specielt når det handler om flade espadrillos. Selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Mia Espadrillos Flade Sandal Pavement (slet ikke i DK), så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop flade espadrillos i Sort, Blå

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte det dystre. Skyggerne og det skjulte. Det er kuløren, som overskygger de andre kulører men på samme tid også farven der kan bruges til at skabe kontrast til andre sprøde farver i moden. I modebilledet er det en old school kulør som betyder elegance. Man kan ofte kende den fra butikkerne som det sorte suit og smokingen til kvinder og cocktailkjolen. Det er en kulør vi har i vores garderobe som en vigtig del af basisgarderoben. Af denne grund er det en af kulørerne vi ser om og om igen i modebilledet både i hight street butikkerne og også hos de helt store designere.

Det er også en meget kraftfuld farve der symboliserer både magt og autoritet. Derfor ser vi mange personer i ledende stillinger med garderober til både arbejde og hjemmebrug i netop stil og farve - netop fordi nuancen sætter en tyk streg under deres position. I disse dage ser man i mange tilfælde sort indenfor blandt andre forbilleder i musik og mode. Herudoverer også de genkendelige modeller som de helt sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og til sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvilken du bør vælge så vil sort altid være et godt valg.


Om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt ved køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri retur 30 dage

En af de store online forretninger er et ægte Nordisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er onlinebutikken grundlagt af 2 danske drenge. Direktøren i dag er også svensker som bor i København, så man kan roligt sige han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver dig et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de mest kendte brands på markedet uden man behøver at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi en stor del af os har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle gives den samme adgang til mode, som dem, som er bosat i midste af de allerstørste modebrændpunkter på kloden. Det kan vi på Boozt.

Boozt.com har ikke bare accessories, modetøj og sko til kvinderne, men også til mænd og børn, så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe med en gang porto. Verdens største online butikker er fulde af brands og har altid store udsalg. Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det, så man kan finde tæt på alt det, man tænker på når man bladrer gennem hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Hvornår du skal gå med flade espadrillos

Der er en kendt metafor om damer og deres dyrebare sko. Ligesom lækkert tøj og glitrende smykker kan de hel rigtige hæle virkelig gøre en kæmpe forskel, når du skal opnå det perfekte look. I tidernes løb har kvinders fødder altid været forbundet med mystik. I det nittende århundrede var de kvindelige dragters underdele blevet designet for give indtrykket af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var en enkelt glimt af en fod i datidens støvler altid forbundet med sensualitet. Til trods for at fødderne på mange måder er langt mere synlige i dag, er de stadig en vigtig del af den seksualitet damer kan give udtryk for. Sko spiller her den største rolle, for med de helt rigtige høje hæle kommer stængerne til at virke endnu længere og mere slanke mens overkroppen bliver mere rank. Det er dog ikke barestiletterne med de helt røde såler, som er moderne nu, for ligesom ved herrerne har de kendte kondier også fået en renæssance hos kvinderne. De findes nemlig i alle farver og i alle prislag, så du finder ikke sandsynligt en garderobe i dag, der ikke indeholder mindst ét par gode, klassiske sneaks.

Nu fylder skoene lige så meget i garderoben som tøjet og accessories.