Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni
Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni
Ganni

Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni

999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Ganni Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni midi nederdele i online shoppen, og på den måde kan du undgå at gå i en forhandler - og sid i fred og ro uden at skynde dig i butikken. Men du burde skulle ikke vente længe - for lige farven Blå og denne model er virkelig populær, specielt for de gængse størrelser. Køb så længe der stadig er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis du misser det.

  • Produkt: Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni
  • Brand: Ganni
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Midi nederdele
  • Farve: Blå
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over, at have mulighed for at vise dig om Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni midi nederdele fra Ganni .

Du ved ikke om Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni en anden dag ender på udsalg - for eksempel på januarudsalg eller Black Friday. Men tør du overhovedet vente - for man ender bare med midi nederdele fra Ganni i en anden mønster, model eller farve? Når man som Boozt giver hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå galt da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst fjorten dage ret til returnering. Så du kan altid sende retur Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni hvis det ikke passer eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen på i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig klog, kan du overveje at tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. Der kan du være heldig og få tilsendt en rabatkode for dit aller første køb på op mod 10 til femten procent, måske mere. Ender du med at købe Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi hører derfor gerne din ris og ros. Boozt har ekstremt gode anmeldelser mange steder, herunder på Facebook, Google og Trustpilot og levering indenfor ganske få dage. Og du kan tracke din ordre fra Boozt og til døren. Hvorfor lede efter andre steder når man kan købe midi nederdele fra Ganni her på Boozt - der forhandler de fleste af de mest kendte produkter? Selvom Boozt nok ikke er kendt som den ledende indenfor økologisk fashion - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig et emne de bekymrer sig om.

Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni bliver lavet i et rigtig lækkert materiale. Ganni er nemlig kendt for netop deres høje kvalitet, og måske specielt når det handler om midi nederdele. Men selv om det måske ikke er sæsonen for at gå med Midi Skirt Knælang Nederdel Blå Ganni (og slet ikke i Danmark) - så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop midi nederdele i Blå

Hvis du også er en af dem som har for vane at vælge den sikre vej, når du skal købe nyt tøj? Så er du ikke den eneste.

En del vælger at holde til de populære farvenuancer samt enkelte toner, som blandt andre grå, brun, sort og blå. Måske er der en god grund til det. Tonernes udtryk samt det faktum, at de er billede på noget stærkt og kraftfuldt. Blå er en nuance der både er et billede på noget stærkt, men som også kan forbindes med ro og afstresning. Den helt klassiske mørkeblå, der næsten er sort, er en meget smuk og kraftfuld farve når det handler om tøj til arbejdet og elegante sæt. Det er en klassisk form for blå, der leder tankerne hen på en del af de samme associationer og tanker som sort, fx styrke og kraft. De lettere farver får én på nogle helt andre tanker for hos rigtig mange er det nemlig også noget vi forbinder med afslapning og afstresning. For det er toner som har en afstressende virkning og leder vores tanker hen på havet og den blå himmel. I tidens modebillede ser vi både de mørke og de lyse nuancer af blå og det er de klassikere som man næsten med sikkerhed finder i hver eneste sæson i et stort udvalg af typer. Har du blåt i garderoben kan du være helt sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Fri fragt ved bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger online kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er webshoppen foundet af to danske mænd. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er da også en svensker som bor i København så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de mest udbredte mærker på markedet helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor.

Shopping online er nok en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi gerne vil det. Ydermere vil vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem der er bosiddende midt i de aller største modemetropoler på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke bare accessories, modetøj og sko til kvinder, men også til herrer og drenge og piger så man kan finde det hele med et klik og udelukkende skulle betale for en portion levering. Verdens aller største online modebutikker bugner af produkter og har også altid kæmpe udsalgskategorier. Både kvinder og mænd har allerede opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så man kan finde næsten alt, man står og mangler, når du skimmer websites med modetøj, sko og accessories.


Om Ganni

Mærket Ganni er blevet kendt i hele verden på grund af sit legende design. Hos Ganni kan en masse forskellige items findes - alt fra det maskuline til det feminine, søde. Mærket Ganni giver dig options, som du har lyst til at misse. Skønt de holder sig opdateret med den aktuelle mode fra adskillige runways og nøgleelementer, er der klart ingen frygt for at skille sig ud eller unikhed. Folket bag Ganni stræber efter at opmuntre piger til at gå med lige præcis det, de har lyst til.

Ganni er tit blevet udnævnt luksustøj til en realistisk pris. Og for en del piger er det lige præcis det, Ganni giver mulighed for - nemlig fantastisk kvalitet som ikke trætter pengepungen. Superstjerner ligesom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver ofte fanget med klæder, som har et Ganni-mærke syet bag i. Modeblade kalder prislejet, mærket har fastsat, som sweet spottet - altså akkurat der, hvor det hverken er sat for dyrt eller for lidt.

Parret bagved Ganni i dag fortæller, at de var træt af den uinspirerende, enkle, tvekønnede stil, eller den amerikanske, hippie stilart, som rigtig mange skandinaviske piger går med. Derfor startede de med at lave designs med finurlige mønstre og skøre farver, som skulle tilføre noget nyt til dansk street style. Kvinden, som klæder sig i tøj fra Ganni, kan være lige den, hun vil. Sådan fortolker den kreative direktør hos Ganni. Hos Ganni betyder det at føle sig tilpas og selvsikker. Ganni-pigen går ind for, at karismaen kommer an på opførsel og ikke absolut tøjet.

Danske brand Ganni blev i 2009 overtaget til parret Ditte Refstrup og Nicolaj Refstrup. Mærket Ganni var siden år 2000 været ejet af designeren Frans Truelsen, som fremstillede kashmir striktøj samtidig med sit galleri, men siden han fik for meget at se til, tilbød Nicolaj og Ditte Refstrup at overtage firmaet som mere af en støtte, end det var af interesse. Nu – og siden 2009 - har Ditte Refstrup været den kreative direktør, og Nicolaj Refstrup har fungeret som en administrerende direktør.

Ganni kan forefindes ved 400 + shops verden over, og er familiedrevet. Gannis hovedkontor ligger i København. I år 2017 blev 51 % af Ganni afhændet til amerikanske kapitalfond, L Catterton.


Hvornår du skal gå med midi nederdele

Der findes ikke spørgsmål om det faktum at kvindemoden er det, der gennem tiden er blevet mest åbenbar i butikkerne. Til trods for herremoden er blevet langt mere synlig i tiden, så optager tøj til kvinder endnu meget mere på modeugernes podier og i butikkerne.

Moden dikteres oprindeligt af verdens mange designere, mens de præsenterer designernes modeller frem, men endvidere er der også det, der går under navnet gademode. Der er det moden i hverdagen, der menes og stilen her styres af de såkaldte ’modemoguler’, der er helt almindelige mennesker med en sans for trends. Blandt kvinder ses der ikke udelukkende én trend, men tværtimod en perlerække alternative, som alle er målrettet mod sit individuelle målgruppesegment af mulige kundegrupper. Og fordi der er så markant forskel på, hvilke modeller som understreger den kvindelige krop i de forskellige aldre, så er der ydermere stor forskel på, hvad der er trendy iblandt de mange kvinder. Ens for alle er ikke desto mindre tit både nuancer, snit og styling, som er universalt fremherskende mens andre findes mere definerede af den designer der har fremstillet det eller den gruppe, de er fremstillet til.

I vor tid er tøj til kvinder fordelt på 2 yderst ulig grupper, nemlig ’high street’, der tæller de ganske almindelige forretninger som blandt andet Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Yderligere tilkommer de mere prominente mærker i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her ligger brands som Gucci og Marc Jacobs.

De fleste forbrugere mixer de 2 ting på forskellige måder og laver på den måde en individuel stil, der er bygget på nutidens trends, men sammensat som en del af den personlige sans for stil. Efter nethandel er blevet mere brugt, kan man nu ikke bare se tøj i forretningerne, men også på internettet, hvorfor vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Hvilket giver en kæmpestor mulighed for at vælge mellem de nærværende modetendenser indenfor modeverdenen når vi ønsker at skabe en personlig garderobe.