Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mike shorts
Just Junkies

Mike shorts

399,20 DKK 499,00 DKK -20%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Just Junkies Mike shorts shorts hos Miinto her, så du kan fuldstændig undgå at gå i en butik, og lede for dig selv uden at blive forstyrret af pågående sælgere hos forhandleren. Men du skal ikke vente for længe - for netop denne farve er yderst efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. Køb så længe de er på lager - det er så ekstremt trist hvis du misser det.

  • Navn: Mike shorts
  • Brand-navn: Just Junkies
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: W36
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Blå
  • Shop: Miinto
Beskrivelse

På Pashion er vi virkelig stolte af at få mulighed for at fortælle dig om Mike shorts fra Just Junkies .

Man ved ikke om Just Junkies Mike shorts på et senere tidspunkt kommer på udsalg, for eksempel på Black Friday eller på januarudsalg. Tør man vente - for man ender måske med Just Junkies shorts i en anden mønster, farve eller model?

Når der gives hele to garanti kan det aldrig ende helt galt, da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst 14 dage returmulighed, så du kan til hver en tid returnere produktet hvis det nu ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide farven på i virkeligheden.

Er man smart så kan man overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrev. For her kan man måske være rigtig heldig og få en rabat for sin allerførste bestilling på helt op til ti til 15%, eller måske mere. Ender du med at købe Mike shorts må du huske at dele oplevelsen på Pashions sociale medie kanaler. Vi på Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at benytte vores service. Vi vil gerne have jeres ris og ros. Miinto har meget imponerende bedømmelser diverse steder, herunder på Google, Trustpilot og Facebook, med levering på kun ganske få dage, og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Miinto og til dig. Hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan bestille shorts fra Just Junkies her på Miinto, som sælger alle de kendte produkter?

Men selvom Miinto ikke er kendt som den førende når det kommer til økologi - så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. Det er nemlig i den grad et emne de går op i. Mike shorts laves i behageligt materiale. Just Junkies er også kendt af flere for netop deres høje kvalitet, måske specielt når det handler om shorts. Men selv om det ikke er sæson for Mike shorts (slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Om farven Blå

Blå er en yderst populær farve med flere udtryk, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Og blå er ikke udelukkende en farve der i sin klareste udgave minder meget om farven sort, men også en farve som giver mulighed for mange forskellige udstrålinger.

Farven blå er en kølig farve, der ydermere har en afstressende virkning. Blå symboliserer det kreative, men også intelligens. Den ses også andre steder end som en del af moden men som også er en meget brugt farve på logoer blandt store firmaer. Der er som altid grund til at nuancer af blå som er endnu en af de toner som vi som oftest ser i en eller anden udgave som en essentiel del af moden. Det er en helt vildt populær farve, når vi skal vælge et pænt jakkesæt men mener at sort vil være en anelse mørkt. Det er ydermere den mest foretrukne farve på den helt klassiske skjorte. Hvis ikke du bruger hvid så vil lyseblå være den farve, langt de fleste vælger, hvis man skal vælges en skjorte til arbejde. Der findes kun et sted hvor designet er en smule indskrænket i forhold til nuancen blå når det omhandler herresko. Der er ikke et udbud på højde med de populære af brune og sorte, når det drejer sig om de blå herresko.

Kondisko findes dog i alverdens mulige farver, men ud over det er der ikke et stort udvalg af trendyblå sko.


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto er en ny og spændende mulighed for at handle på nettet. Forretningen tog sit udspring herhjemme og Miinto fik fodfæste i begyndelsen af det nye millenium og Miinto kan i dag bryste sig af at have op imod 7 Europæiske lande præsenteret som en del af platformen. De ting, som adskiller virksomheden fra andre interntbaserede webshops er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkelt forretning, der selv fører lager og tilbyder varer fra en række virksomheder. Det er i virkeligheden en kæmpe online shoppingplatform for fysiske butikker, som kunne tænke sig sælge deres udvalg på nettet, men ikke lige føler at en privat netbutik er optimalt. Når du køber på platformen er det såfremdeles ikke en samlet fælles butik du handler hos, men i stedet en række forskellige forhandlere, som uafhængigt af hinanden står for at administrere de bestillinger som lander i indbakken, plukke bestillingen og få dem afsendt til kunder i hele landet. Det er en spændende butik for dig, der gerne have muligheden for at købe lokalt, men herudover har glæde af at chancen for at opleve, hvad hele landet kan lokke med. Du kan let selv vælge, om du overvejer at søge på en helt bestemt ting, en varekategori eller om du foretrækker at søge på lokation. Hos Miinto finder der alt indenfor tøj til herrer, kvindemode, mode til børn, sport, beauty og interiør. Der findes således noget for alle – og man kan med stor sandsynlighed også finde frem til det, man søger!


Hvorfor du skal købe shorts

Når det handler om mode til herrer, er her virkelig set en kæmpe proces igennem de sidste årtier. Til trods for der alle dage har forekommet stile og designinteresse mellem mændene, så var det hovedsageligt i forbindelse med den metroseksuelle mand og modeikoner indenfor denne kategori, at det er blevet populært og godkendt imellem det mandlige publikum at blive bevidst om stil og interessere sig for sit udseende.

Den fik sit udtryk gennem et bredere modebillede og en perlerække forskellige styles som en del af uens baggrunde. Moden til herrer har altså desuden på virkelig mange steder været en del mere ens samt fremhævet gennem, at mænd klæder sig efter anledningen og altså ikke som en del af individuel stil. I den kontekst har det ligeledes i de fleste gange været mærker og designere og ikke egentlige former, som har vist sig gyldige. Tingene har imidlertid forandret sig kraftigt gennem de foregående år, da design for herrer er blevet langt mere mangfoldigt og der forekommer langt videre potentiale for at skaffe og udvikle en personlig stil. Den tendens har de større mærker ligeledes observeret og heraf ser folk altså også i videre udstrækning fokus på kollektioner og designere alene møntet på herrer i forskellige og typer.

I disse dage er der næsten den samme forskellighed i stil, der er skabt til det mandlige publikum, som der ses i stile til det kvindelige publikum. Særligt er det blevet skabt af modeblade og moderigtige ikoner, som samarbejder med de store brands og sådan kan grundlægge trends, som deles som ringe i vandet imellem fans og dem, der interesserer sig for mode.

På samme måde som hos kvinderne, er det i samme grad i moden til herrer kommet til at blive langt mere respekteret og efterstræbt at lave en mere personlig garderobe, der ikke alene kommer fra specifikke designere, men også har som formål at opbygge en personlighed og speciel garderobe. For de, der har interesse for trends, er der således gradvist kommet ligeså mangfoldig mulighed for personlighed som iblandt kvinder med interesse i mode.