Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mike shorts
Just Junkies

Mike shorts

500,00 DKK Gratis fragt
W28
W29
W30
W31
W32
W33
W34

Du kan købe Mike shorts shorts fra Just Junkies i onlineshoppen, så du kan helt undgå at bevæge dig i en forhandler, og bare være i fred og ro uden at skulle stå i kø i butikken. Du burde ikke være for langsom - for lige denne farve er virkelig populær - specielt for de gængse størrelser. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det ville være så ærgerligt hvis du misser det.

  • Produktnavn: Mike shorts
  • Brand: Just Junkies
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: W34, W33, W32, W31, W30, W29, W28
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Miinto
Beskrivelse

På Pashion.dk er vi virkelig stolte af, at få mulighed for at vise dig om Mike shorts shorts fra Just Junkies .

Man kan aldrig vide om Mike shorts fra Just Junkies på et senere tidspunkt ender på tilbud, fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man vente - for man ender med Just Junkies shorts i en anden slags farve, mønster eller model? Når man som Miinto giver hele en toårig garanti kan det aldrig ende galt, da det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum fjorten dages med mulighed for returnering så man kan altid sende retur Mike shorts hvis det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke kan lide mønsteret i virkeligheden. Hvis man er virkelig klog, så kan man melde dig til deres mail-liste. Der kan du måske være rigtig heldig og få en kuponkode for sin allerførste bestilling på helt op til 10 til femten%, måske mere. Hvis du ender med at købe Mike shorts må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside og Instagram. Vi på Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge servicen. Vi hører derfor gerne vores brugeres feedback. Miinto har rigtig imponerende bedømmelser rundt omkring, herunder på Facebook, Google og Trustpilot, med levering på ganske få dage. Og så kan du følge ordren fra Miinto til døren. Hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille Just Junkies shorts lige her på Miinto - der sælger alle de populære produkter?

Selv om Miinto nok ikke er tænkt på som pioneren når det drejer sig om økologisk fashion, så er det ikke fordi de ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad noget de går op i. Mike shorts produceres i et smart materiale. Just Junkies er kendt af flere for deres lækre kvalitet, og måske specielt når det handler om shorts. Selvom det ikke er sæson for at gå med Mike shorts (og slet ikke i DK), så bliver det det!


Læs mere om farven Sort

Sort er for langt de fleste den eneste elegante pæne farve. Det er den vi vælger, når vi skal i pænt tøj samt den nuance, der sælges flest benklæder af. Det er en tone vi forbinder med autoritet og magt. I herrernes garderober finder man heller ikke mange outfits, som ikke indeholder i hvert fald én sort beklædningsgenstand. Det er en farve der breder sig helt oppe fra toppen, hvor store dele af de største designere holder meget af at benytte farven og helt ned til butikkerne på gågaden der også helt sikkert har et stort udvalg af sort tøj. Igennem tiderne har sort ofte blevet forbundet med de mørke kræfter. Vi ser jævnligt skurken beklædt i mørkt tøj og med grove træk, hvor ridderen som redder verden i sin strålende rustning.

Alligevel er farven ikke længere noget vi viger bort fra når det gælder både fest og hverdag, for det er uden sammenligning den farve der giver stærkest indtryk af elegant stil. Sågar når det kommer til sko er vi mænd forfaldne til sort. Både når det handler om de lækre festsko til de hverdagsagtige trainers er sort uden tvivl den mest brugte farve. Og det er ikke bare fordi den er klassisk pæn - den er også meget praktisk og går til alt det man ellers har i garderoben.


Læs mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger på over 499 kr.
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er en spændende og anderledes mulighed for at handle på nettet. Ideen startede Her i Danmark og hovedsædet tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og virksomheden kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have hele 7 Europalande repræsenteret med deres varer på hjemmesiden. Det, der adskiller firmaet fra andre online platforme er, at den stik mod forventning ikke er enkelt forretning, der selv fører lager og tager varer ind fra en række leverandører. Det er helt modsat en fælles online platform for allerede etablerede forretninger, som ønsker at sælge deres udvalg på nettet, men ikke helt forventer at en alenestående web butik er en egentlig mulighed. Hvis du køber på Miinto er det altså ikke en enkelt fælles webshop du betaler til, men omvendt en masse selvstændige butikker, der hver især er ansvarlige for at ordne de ordrer der ruller ind, pakke varerne og sende dem til kunder i over alt. Det giver en god butik for dem, som gerne have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid gerne vil chancen for at opdage, hvad hele landet kan tilbyde. Du kan nemlig selv beslutte, om du ønsker at undersøge en præcis vare, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på adresse. Hos Miinto kan du finde alt indenfor tøj til herrer, dametøj, børnemode, sportsudstyr, beauty og interiør. Der udbydes på denne måde noget for de fleste – og man kan med stor sandsynlighed også finde frem til de ting, du er på udkig efter!


Hvorfor du skal købe shorts

Når det handler om mode for mænd, er der med stor sikkerhed sket en stor proces gennem de forrige år. På trods af der altid har figureret styles og mode iblandt den mandlige del af befolkningen, så var det først rigtigt i mødet med den metroseksuelle livsstil og modeikoner indenfor denne gruppe, at det er kommet til at blive vellidt og respekteret iblandt det mandlige publikum at indrømme at være interesseret i stil og at pleje sit udseende.

Den kom til udtryk igennem et mere bredt modebillede og en lang række forskellige styles i forskellige miljøer.

Tøj til herrer har altså også på rigtig mange steder været langt mere ensidig samt fremhævet ved, at mændene klæder sig efter anledningen og derved ikke som udtryk for personlig style. I den sammenhæng har det herudover i rigtig mange fald vist sig at være mærker og navne over egentlige modeller, som har gjort sig gyldige. Ovenstående har på den anden side ændet sig kraftigt gennem de forgangne årtier, da design for herrer er blevet meget mere nuanceret og der ses meget større potentiale for at falde over og forfine en individuel stil. Det har de store mærker ligeledes opdaget og desuden ser forbrugerne altså også i videre udstrækning opmærksomhed på designs og firmaer udelukkende lavet til herrer i flere forskellige og typer. Nu er der helt sikkert samme facettering i udtrykket, der er skabt til det mandlige publikum, som der findes i moden til det kvindelige publikum. Navnligt er stilen blevet båret frem af modeblade og stilikoner, der samarbejder med de store brands og på den måde kan starte modetrends, som deles som ringe i vandet hos fans og dem, der interesserer sig for mode.

På samme måde som iblandt kvinderne, er det i ligeså høj grad i moden til mænd blevet langt mere anerkendt og efterstræbt at skabe en langt mere unik garderobe, der ikke kun bygger på brands, men herudover har til tanke at fremhæve en personlighed og unik garderobe. For de, der er interesserede i mode, er her således gradvist kommet ligeså nuanceret mulighed for at være unik som der er for damer.