Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mini D Nylon Sportstaske Sort Adidas Originals
Mini D Nylon Sportstaske Sort Adidas Originals
Adidas

Mini D Nylon Sportstaske Sort Adidas Originals

249,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals weekendtasker fra Adidas her & købe i fred og ro uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals
  • Mærke: Adidas
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Weekendtasker
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Du bør ikke vente for længe - lige netop denne farve er virkelig populær, og specielt for de normale størrelser. Så køb så længe der stadig er på lager - det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi meget stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals weekendtasker fra Adidas . Du kan aldrig vide om Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals fra Adidas senere ender på tilbud - for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du overhovedet vente - for du ender bare med weekendtasker fra Adidas i en anden slags farve, model eller mønster? Når man som Boozt giver en toårig garanti kan det umuligt ende galt, da det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med mindst 14 dage returmulighed så du kan til hver en tid sende retur Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals hvis det ikke passer i størrelsen eller du ikke alligevel kan lide mønsteret i virkeligheden. Hvis man er fornuftig kan du tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrev. For der kan man måske være rigtig heldig og modtage en kuponkode for sin første bestilling på helt op mod 10 til 15 procent, måske mere. Hvis du ender med at købe Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals må du huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside. Vi på Pashion.dk går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge vores produkt. Vi hører derfor meget gerne vores brugeres bedømmelse. Boozt har rigtig imponerende bedømmelser mange steder herunder på Facebook, Google og Trustpilot, leverer på få dage - og du kan følge din ordre fra Boozt til døren. Hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille Adidas weekendtasker lige her på Boozt, som forhandler stort set alle de populære produkter? Selvom Boozt nok ikke er kendt som den førende indenfor økologisk modetøj - så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad et emne de tænker over. Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals bliver lavet i et virkelig smart materiale. Adidas er kendt af mange for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det handler om weekendtasker. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Mini D Nylon Bags Weekend & Gym Bags Sort Adidas Originals (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Mere om farven Sort

Klassikeren vi alle kender. Sort kendetegner ofte det mørke. Det skjulte og skyggerne. Det er en nuance, som overskygger de andre kulører men samtidigt farven, som kan blive brugt til at indramme andre sprøde typer farver i moden. I vor tid er det en mere klassisk nuance der er et billede på overklasse og elegance. Vi kender den fra moden som det officielle suit og smokingen til kvinder samt den lille sorte. Det er kuløren de fleste af os har i vores garderobe som en essentiel del af garderoben. Derfor er det også en af de nuancer som man ser gentagne gange i modeverdenen både ude i verden, og også på runways.

Det er også en meget stærk farve der giver indtryk af både autoritet og magt. Derfor ser man flere kvinder i magtfulde jobs med uniformer til både hverdag og job i netop sort - netop fordi nuancen blot understreger og udstråler magt. For tiden ser man i mange tilfælde sort indenfor blandt andet forbilleder i musik og mode. Herudoverses de helt klassiske modeller som de sorte jeans, den lille sorte og den sorte smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du vil iklæde dig så vil sort altid være et godt valg.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

Måske en af de største online modebutikker må man sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. På trods af selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø, så er webshoppen startet af to danske mænd. Den øverste leder i denne tid er svensker med bopæl i København og han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som man må sige giver adgang til fra alle de efterspurgte mærker i tiden uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe så ofte som vi måske ønsker det. Desuden ville de fleste nok have den samme adgang til mode som de der er bosiddende i midste af de aller største modemetropoler på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke kun sko, modetøj og accessories til kvinderne men også masser til herrer og børnene så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale en enkelt levering. Verdens store online forretninger er fyldt med mærker og har stort set altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer.

Både mænd og damer har fundet glæden ved at købe ind online og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det så du kan finde tæt på alt hvad du ønsker når du bladrer gennem websites med sko accessories og modetøj.


Hvorfor du skal købe Adidas

Det store tyske brand, som gennem knap et århundrede har ekviperet verdens bedste sportsstjerner, genkendes altid på de 3 striber som kendetegner mærket.

Starten på det hele var én mands vision. Efter sin hjemvenden fra 1. verdenskrig startede Adi Dassler i starten af det, vi kender som Adidas, hos sin mor i Tyskland, nærmere bestemt i Herzogenaurach. I denne tid er brandet oftest forbundet med sine succesfulde samarbejder med kendte musikere og designere – specielt musikeren Kanye West, der er forbundet med de super moderne Yeezy sneakers, der udelukkende udkommer i limited editions og på den måde skaber noget, der ligger tæt op ad panik for de mennesker i hele verden, når de kommer til salg. Denne type samarbejde startede ifølge historien, da en medarbejde hos Adidas i sin tid deltog i en koncert med gruppen Run DMC, som midt i det hele løftede et par Adidas kondisko frem. Og det var indledningen til et at de allerførste samarbejder af den slags og har været med til at bane vejen for det vi forbinder mærket med i dag.