Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mini Messenger Skuldertaske Taske Sort Lyle & Scott
Mini Messenger Skuldertaske Taske Sort Lyle & Scott
Lyle & Scott

Mini Messenger Skuldertaske Taske Sort Lyle & Scott

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Mini Messenger Bum Bag Taske Sort LYLE & SCOTT
  • Brand-navn: Lyle & Scott
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Bæltetasker
  • Findes i farverne: Blå
  • Find den hos: Boozt

Du må hellere købe Mini Messenger Bum Bag Taske Sort LYLE & SCOTT fra Lyle & Scott så længe der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis du går glip af det. Du burde ikke være for langsom - for lige farven Blå og denne model er yderst efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser som er mest populære. Nu kan du købe i denne onlineshop, så du kan undgå at gå i en fysisk butik. På den måde kan man dermed sidde i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille Blå bæltetasker fra Lyle & Scott for DKK299,00 en ekstremt god udsalgspris må vi jo nok sige. For vi på Pashion.dk er nemlig fans af Lyle & Scott ikke kun når det kommer til bæltetasker. For når det kommer til Lyle & Scott er de altid med på moden, specielt når det gælder herre. Og hvad enten du skal benytte Mini Messenger Bum Bag Taske Sort LYLE & SCOTT i hverdagen eller til fest, så er det i den grad muligt. Har du god tid kunne man vente i stedet og bestille når Mini Messenger Bum Bag Taske Sort LYLE & SCOTT var på tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente, lige nu er det jo så nemt at bestille online, med levering til døren, til kun 299,00DKK. En rigtig fair må man sige. Er Mini Messenger Bum Bag Taske Sort LYLE & SCOTT ikke i den korrekte størrelse og farve kan man helt sikkert finde noget andet der vil falde i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af bæltetasker og Lyle & Scott - så fortvivl ikke - du finder noget der passer dig.

Så hvis du også leder efter de moderne Lyle & Scott bæltetasker så skal du ikke researche mere. Og husk at dele det med dine venner på social media når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på social media.


Hvorfor du skal vælge netop computertasker i Blå

Blå er en yderst populær farve med mange grader, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Det er ikke udelukkende en tone som i sin dybeste udgave ligger meget tæt op ad den sorte farve, men det er endvidere en tone som giver mulighed for mange forskellige udtryk.

Blå er nemlig en kold farve som desuden har en beroligende effekt. Blå betyder også det kreative - men i nogle tilfælde også intelligens. Den ses ikke kun i modebilledet, men som også er en meget brugt farve på firmalogoer blandt store virksomheder. Der er rigtig god grund til at farven blå som er en mere af de nuancer vi altid ser i en eller anden form som en del af modebilledet. Det er en klassisk farve, hvis vi skal bære et lækkert jakkesæt men samtidigt mener at sort vil være alt for formelt. Det er ydermere den oftest valgte farve på den meget udbredte skjorte til herrer. Hvis ikke du vil have en den hvide, så er lyseblå den farve, langt de fleste vælger, når man skal investeres i skjorte til arbejde. Kun et sted er der hvor udvalget er lidt indskrænket når det handler om den blå nuance når det omhandler fødderne. Der er ikke hyldemeter på højde med de mange hyldemeter af brune og sorte hvis det handler om de blå herresko. Sneakers findes stadig i alle regnbuens farver, men ud over det er der ikke et stort udvalg af lækre, blå sko.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 30 dage

Måske en af de største online butikker kan man vidst roligt sige er et ægte skandinavisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø, er onlinebutikken udviklet af 2 danske drenge. Den øverste leder i dag er også svensker som bor i København så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som må siges at give dig overblik over fra nærmest alle de mest moderne mærker på markedet uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Shopping online er måske en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi rigtig mange har travle hverdage, som ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe så tit som vi gerne vil det. Ydermere ville vi alle ønske den samme shopping-mulighed, som dem, der har adresse midt i de største modebrændpunkter på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke kun sko, modetøj og accessories til damerne men også masser til herrer og børnene så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe med en portion fragt. Denne verdens allerstørste online butikker er fyldt med varer og har nærmest altid store sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde tæt på alt det, du drømmer om, når man kigger på siderne med modetøj, sko og accessories.