+787.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mini Round Bag
Et-tu

Mini Round Bag

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Et-tu Mini Round Bag skuldertasker online og købe helt for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Model: Mini Round Bag
  • Brand: Et-tu
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Beige
  • Find den hos: Miinto

Du bør ikke vente for længe, for netop farven Beige og denne model er meget eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi meget stolte af, at have mulighed for at fortælle dig om Et-tu Mini Round Bag skuldertasker .

Du kan aldrig vide om Mini Round Bag på et tidspunkt ender på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man vente, for du ender måske bare med skuldertasker fra Et-tu i en helt anden farve, model eller mønster?

Når Miinto giver to garanti kan det aldrig gå galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum 14 dage returret så du kan altid sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer, eller du ikke kan lide modellen/mønsteret på i virkeligheden. Er du klog kan man tilmelde dig Miinto’s mail-liste. Der kan man måske være rigtig heldig og få en rabatkode ved sit aller første køb på helt op mod ti-15 procent - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Mini Round Bag må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram. Vi går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at benytte vores produkt. Vi vil meget gerne høre vores besøgenes feedback. Miinto har virkelig gode anmeldelser diverse steder, herunder på Facebook, Trustpilot og Google, leverer indenfor ganske få dage. Og så kan du følge ordren fra Miinto til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde skuldertasker fra Et-tu her på Miinto, der forhandler alle de kendte produkter? Selvom Miinto nok ikke er tænkt på som den ledende når det kommer til økologiske materialer, så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad et emne de går op i.

Mini Round Bag bliver produceret i super smart materiale. Et-tu er også ret kendt for netop deres kvalitet - måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Men selvom det ikke er sæson for at gå med Mini Round Bag (slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Fri fragt ved køb på over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at handle online. Konceptet tog sin begyndelse Her i Danmark og Miinto fik fodfæste i 2009 og virksomheden kan nu bryste sig af at have hele 7 EU lande vist med deres varer på hjemmesiden. Den ting, der separerer forretningen fra lignende interntbaserede platforme er, at Miinto slet ikke er enkelt butik, der selv har lager og køber varer fra forskellige firmaer.

Det er i virkeligheden en fælles online shoppingplatform for allerede etablerede butikker, der kunne tænke sig vise deres varer, men ikke lige forventer at en privat webshop er en optimal løsning. Når du gør indkøb her er det derfor ikke en enkelt stor butik du handler i, men i stedet en masse mindre forretninger, der hver for sig står for at administrere de ordrer der lander i indbakken, plukke bestillingen og få dem afsendt til mennesker i over alt. Det giver en fantastisk shop for dig, der kunne tænke sig at kunne at handle lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at opdage, hvad hele verden har. Du kan altid selv vælge, om du vil søge på en præcis ting, en varegruppe eller om du hellere vil søge på location. Hos Miinto kan du finde alt indenfor mode til herrer, kvindemode, mode til børn, sport, skønhed og indretning. Der udbydes altså noget for os alle – og I kan med stor sandsynlighed også finde frem til det, du leder efter!