Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat
Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat
Wheat

Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat

279,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Wheat Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat i onlineshoppen, så du på den måde kan slippe for at gå i en fysisk butik, og stille og roligt sid helt for dig selv uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren. Du skal ikke være for langsom - for lige netop denne model i DOT FLOWERS er ekstrem efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser som er gængse. Køb mens de stadig er på lager, det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

  • Navn: Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat
  • Brand-navn: Wheat
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Handsker
  • Farve: DOT FLOWERS
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter at købe de mega moderne Wheat Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat handsker i DOT FLOWERS til børn, så er du kommet til det helt korrekte sted. For på pashion.dk er vi meget glade for lige netop handsker når de er udviklet af Wheat. Wheat er nemlig kendt for deres seje designderes lækre design af handsker, og Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat er bestemt ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man endda benytte Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat ved alle slags anledninger, hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag. Og lige nu kan de købes til bare 279,00 kr., der kan siges er en rigtig god pris. Dog skal du huske du nok ikke bør vente mere end højst nødvendigt. Tilbuddet kan kun gælde så længe lager haves.

Du kan selvfølgeli overveje at tage en chance og vente og bede til de højere magter for fantastiske tilbud på udsalg senere til fx januar, på udsalg senere til fx sommer, black friday, cyber monday, eller til lagersalg og outlet. Og én af de klart største fordele i netop dette tilfælde er at Mittens Zipper Tech Handsker Lyserød Wheat kan hentes i onlineshoppen. På den måde kan du helt undgå at tage ned i en rigtig tøjforretning. Du kan sagtens få fat i det man leder efter i denne butik, for de har nemlig et ret stort sortiment lige netop af handsker fra Wheat. Lige netop Boozt er genkendt for sko & modetøj hurtigt leveret, gode priser på levering, vanvittigt bredt sortiment i alverdens slags farver og modeller. Nu må du huske at give din stemme af produktet under her. Og husk specielt at følge Pashion.dk på vores sociale medie profiler via Facebook, Instagram og Pinterest.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 30 dage

Måske en af de største butikker på nettet må man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlineforretningen grundlagt af to danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er svensker som bor i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som må siges at give dig fri adgang til fra stortset alle de mest populære mærker på markedet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er en af de største markeder i dag, fordi vi har travle hverdage, der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj lige så tit som man ville ønske det. Samtidig ville de fleste gives den samme mulighed for at købe tøj som de, som bor midt i de allerstørste modebrændpunkter i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt tilbyder ikke kun modetøj, sko og accessories til kvinderne men også til herrer og drenge og piger, så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe en enkelt porto. Denne verdens største online forretninger er fyldt med varer og har altid store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe på nettet og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde i omegnen af alt, du tænker på, når man kigger på hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.