+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mørkeblåt Tommy Hilfiger Stretch Bælte
Tommy Hilfiger

Mørkeblåt Tommy Hilfiger Stretch Bælte

399,00 DKK
  • Model: Mørkeblåt Tommy Hilfiger Stretch Bælte
  • Brand: Tommy Hilfiger
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: 95N, 90, 85N, 110G, 105K, 100
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Blå
  • Find den hos: Miinto

Skynd dig at køb Mørkeblåt Tommy Hilfiger Stretch Bælte fra Tommy Hilfiger mens de stadig er på lager. Det ville være så mega trist hvis man ikke når det. Men du bør skynde dig - for netop farven Blå og denne model er yderst eftertragtet - specielt for de størrelser som er mest populære. Du kan købe i online shoppen, og på den måde kan du helt undgå at skulle i en normal butik. På den måde kan du sidde for dig selv uden at skulle stå i kø i butikken.

Beskrivelse

I dag kan man købe Blå Tommy Hilfiger bælter til herre til 399,00 kr., en fornuftig udsalgspris kan vi nok sige. Og vi hos Pashion er i den grad imponerede over Tommy Hilfiger, ikke kun når vi taler om bælter. For når det kommer til Tommy Hilfiger er de altid med på moden, specielt når det gælder herre. Og hvad enten du skal benytte Mørkeblåt Tommy Hilfiger Stretch Bælte til fest eller hverdag - så er det uden tvivl muligt.

Hvis man ikke har travlt kunne du i stedet vente lidt, og købe når Mørkeblåt Tommy Hilfiger Stretch Bælte er på tilbud, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at købe på nettet, leveret til døren - til kun 399,00 DKK. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Er den ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme mærke som falder i sin smag. Miinto har et stort udvalg af Tommy Hilfiger og bælter, så bare rolig, du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så hvis du leder efter de smarte Blå bælter fra Tommy Hilfiger til herre, så behøver du ikke kigge længere. Og husk nu at dele det med dine venner og familie på social media når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal vælge netop bælter i Blå

Farven blå er en yderst populær farve med flere toner, og det er der faktisk mange gode grunde til. Og ikke alene en nuance der i den mørkeste version minder meget om den sorte farve - men som også en farve som øger muligheden for flere udtryk. Farven blå er en kølig farve, som ydermere har en afslappende virkning. Blå symboliserer det kreative - men i nogle tilfælde også intelligens. Den ses også andre steder end som en del af modebilledet men som også er en ofte brugt farve på virksomheders logoer i blandt firmaer. Der er desuden som altid grund til at nuancer af blå som er en mere af de farver som vi altid ser i en eller anden udgave som en vigtig part af moden på gaden.

Det er en helt oplagt farve, når man skal investere i et pænt jakkesæt men mener at sort vil være en anelse mørkt. Det er ydermere den foretrukne farve på den klassiske herreskjorte. Hvis ikke den skal være hvid så vil lyseblå være den farve de fleste ynder at vælge, hvis man skal bruges skjorte til arbejde.

Kun et sted er der, hvor designet er en smule indskrænket i forhold til den blå nuance, når det drejer sig om fodtøj. Der er ikke hyldemeter på højde med de mange hyldemeter af sorte og brune sko, hvis det drejer sig om det blå herrefodtøj.

Kondisko findes i dag i alle fantasiens farver, men ud over det er der ikke et stort udvalg af smarte, blå sko.


Om Miinto
  • Leveringspris: Fri levering ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at købe tøj på nettet. Forretningen tog sit udspring i Nordeuropa og Miinto fik fodfæste i begyndelsen af det nye millenium og firmaet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag prale af at have op imod 7 Europalande vist som en del af nettet. Det, som adskiller shoppingplatformen fra andre interntbaserede webshops er, at Miinto modsat andre ikke er en forretning, som selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra faste firmaer.

Det er i virkeligheden en omfattende online platform for rigtige shops, som godt vil udbyde deres udvalg på nettet, men ikke forventer at en alenestående webshop er en reel mulighed. Når du køber på Miinto er det i givet fald ikke en fælles webshop du handler i, men i stedet for en buket individuelle butikker, som hver især står for at holde styr på de ordrer som tikker ind, pakke varerne og sende dem til kunder i hele DK.

Det tilbyder en spændende butik for dem, der ønsker at kunne at købe lokalt, men samtidig ønsker at chancen for at opleve, hvad hele landet kan lokke med. Du kan nemlig selv bestemme, om du vil tjekke markedet for en helt bestemt vare, en kategori eller om du foretrækker at søge på adresse. Hos Miinto finder du alt indenfor tøj til herrer, dametøj, mode til børn, sport, skønhed og bolig. Der er på denne måde noget for os alle – og I kan med garanti også opdage den ting, man mangler!


Læs mere om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er ikke alene en helt når det handler om modeverdenen, men endvidere som karakter i sig selv. Bagefter en række år i designafdelingen for flere omtalte modehuse besluttede Hilfiger at lancere sit personlige brand med finansiel assistance fra den indiske tekstilmagnat kaldet Mohan Murjani. I 1985 blev den ældste linje produceret. Med en ide om at frembringe noget originalt og en forståelse for design havde Thomas J Hilfiger startet det, som ville blive til et stort eventyr.Så tidligt som i den tidligste modekollektion var lapsede stil, der ville komme til at præge mærket i fremtiden dominerende. Den lidt snobbede elegance, der kendetegner særligt de amerikanske gymnasier. Nu for tiden er firmaet forbundet med det rene og stilige snit, som har gået sejrsgang verden over og er blevet båret af adskillige populære kendisser inden for musikken.

Den nedtonede elegance samt de klassiske snit med perfekt pasform og rene linjer er bærende for brandet igennem mere end 30 års eventyr og det er stadig åbenbart for alle, at Hilfiger – skønt han i dag har solgt det – fortfarende står i spidsen for designafdelingen i dag. Firmaet blev i 2010 afsat til PVH corp, som endnu i dag har ejerskabet, mens layoutet stadig er Hilfigers afdeling. I seksoghalvfems ekspanderede Tommy Hilfiger deres sortiment med en tøjkollektion til kvinder, efter at have overtaget Pepe Jeans. Desuden begyndte mærket i nittenotteoghalvfems en linje af badeartikler i høj kvalitet. Senere er der tilkommet både briller, dufte, sko og tilbehør, hvilket alt har vundet den samme kæmpe succes som de tidligste kollektioner. Brandet kan i dag købes i mere end hundrede lande over hele verden og findes i adskillige butikker for dem, som er på udkig efter æstetiske items, friske dufte eller bolig accessories i god kvalitet.