Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Molko messenger bag
Bally

Molko messenger bag

3.499,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Molko messenger bag
  • Brand-navn: Bally
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Bæltetasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Shop: Miinto

Skynd dig at køb Molko messenger bag fra Bally mens der stadig er på lager. Det er så mega irriterende hvis man misser det. Du skal skynde dig, for netop farven Sort og denne model er virkelig eftertragtet, specielt for de størrelser der er normale. Nu kan du nemlig købe i denne onlineshop, så du kan undgå at skulle gå i en butik. På den måde kan man bare sidde for dig selv uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan man finde Sort bæltetasker fra Bally til herre til 3.499,00 DKK, en ekstrem god pris kan man virkelige sige. For vi er nemlig imponerede over Bally men ikke kun når det handler om bæltetasker. Bally er de virkelig med på moden, specielt når det kommer til herre. Og hvad enten man skal bruge Molko messenger bag til fest eller til hverdagsbrug - så er det uden tvivl muligt. Har man god tid kunne man vente lidt i stedet og købe når Molko messenger bag var på udsalg/tilbud, for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion ville dog ikke vente - lige nu er det nemt at bestille online og med levering til din dør, til kun 3.499,00 kr.. En meget god må man sige.

Er Molko messenger bag ikke i den helt rigtige farve/størrelse kan du helt sikkert finde noget andet som falder i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af Bally bæltetasker, så bare rolig - du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af at du kigger efter nogle moderne Sort bæltetasker fra Bally til herre, så skal du ikke lede længere. Husk at dele Molko messenger bag med dine venner på de sociale medier når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe Molko messenger bag i farven Sort

Sort er for de fleste den perfekte klassiske og rigtig pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge, når vi skal i pænt tøj samt også den nuance, der sælges flest benklæder af. Det er farven man forbinder med autoritet. I herrernes stil findes der ikke mange sæt, som ikke indeholder i hvert fald lidt sort. Det er samtidigt en tone som viser sig helt fra toppen af, hvor størstedelen af de mest kendte tøjdesignere ofte ender med at bruge tonen og helt ned til de helt almindelige butikker der også uden tvivl har et stort udvalg af sort på hylderne. Gennem vores tid er sort ofte bruge som symbol for noget mørkt. Man ser jævnligt skurken beklædt i mørke gevandter samt med kolde træk, hvor imod ridderen der redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Til trods for det er tonen ikke længere en mulighed vi undgår, når det handler om både hverdag og fest, for det er helt sikkert den tone, der giver stærkest indtryk af elegance og klassisk stil. Endda når det kommer til sko er drenge glade for det sorte valg. Helt fra de lækre laksko til de hverdagsagtige kondier er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Det er ikke mindst fordi den er klassisk og pæn, den er også rigtig praktisk og kan matche alt det andet man ellers har på hylderne.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 14 dage

Miinto er en ny og spændende måde at handle på internettet. Miinto udsprang i Skandinavien og hovedsædet startede i totusindogni og virksomheden kan i disse dage bryste sig af at have hele syv Europæiske lande vist med deres varer på siden. Den ting, som separerer virksomheden fra konkurrerende online platforme er, at Miinto stik mod forventning ikke er enkelt butik, der selv har lager og sælger varer fra specielle leverandører. Det er helt modsat en fælles online platform for allerede etablerede shops, som ønsker at sælge deres varer, men ikke just føler at en enkelt web butik er en mulighed. Hvis du køber på platformen er det derfor ikke en samlet stor butik du betaler til, men omvendt en masse mindre forhandlere, som uafhængigt af hinanden har ansvaret for at administrere de ordrer der kommer ind, pakke dem og sende dem til kunder i over alt.

Det er en alsidig mulighed for dem, der kunne tænke sig at have muligheden for at handle lokalt, men desuden drømmer om at have chancen for at se, hvad hele landet kan lokke med. Du kan altid selv vælge, om du overvejer at tjekke markedet for en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på adresse.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, damemode, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og bolig. Der udbydes altså noget for de fleste – og du kan sikkert også opdage den ting, man er på udkig efter!