Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot
Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot
Gina Tricot

Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot

379,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot
  • Brand-navn: Gina Tricot
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Skinny jeans
  • Farve: GREY SNOW
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere købe Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot fra Gina Tricot så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega øv hvis du ikke når det. Du skal ikke være for langsom, for lige denne farve er virkelig eftertragtet, gælder specielt for de populære størrelser. Du kan købe online, så du kan slippe for at bevæge dig i en forhandler. På den måde kan man sidde i stilhed uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du bestille GREY SNOW Gina Tricot skinny jeans for DKK379,00 - en imponerende pris kan man nok sige. For vi hos Pashion.dk er nemlig glade for Gina Tricot specielt når vi taler om skinny jeans. For Gina Tricot må man sige de er virkelig med på moden - specielt når det kommer til dame. Uanset om du vil benytte Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot i hverdagen eller til fest - så har du muligheden. Har du god tid kan man vente lidt i stedet og købe når Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot var på udsalg/tilbud, fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille i webshoppen, leveret til din dør - til kun 379,00,-. En rigtig god synes vi bag Pashion.dk. Er den ikke i den helt rigtige størrelse og farve kan du med garanti finde noget fra samme mærke der falder i sin smag. Boozt har et stort udvalg af skinny jeans fra Gina Tricot, så fortvivl ikke, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også er på udkig efter nogle fede Gina Tricot skinny jeans, så skal du ikke researche mere. Og husk at dele Molly Highwaist Jeans Skinny Jeans Grå Gina Tricot med dine venner og familie på social media når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering for bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

En af de største online modebutikker må man sige er et vaskeægte Skadinavisk eventyr. For til trods for selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø er webshoppen startet op af to danskere. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er også en svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der giver dig adgang til fra stortset alle de kendte brands i dag helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Online shopping er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi mange af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne vil det. Samtidig vil de fleste nok gerne have den samme adgang til mode, som de der bor midt i de absolut største modebyer i vores verden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinder men også herrer og piger & drenge, så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale en omgang levering. Denne verdens allerstørste online modebutikker bugner af brands og har stort set altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer. Både damer og herrer har allerede opdaget det smarte ved at købe ind på nettet og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde i omegnen af alt, man drømmer om når du skimmer siderne med sko, tøj og accessories.


Læs mere om Gina Tricot

Brandet, Gina Tricot, er i disse dage populært i hele verden og bedst kendt for dets lette og moderne items til gunstige priser. I i slutningen af det tyvende århundrede, da historien tog sin begyndelse, var det en tanke om at lave designs til forelagtige priser for damer i hele verden, som blev grunden for brandet. Den kom til omkring bordet hos familien Appelquist i staden Borås.

I længere end tyve år på markedet har de pt. over ethundredeogfirs butikker fordelt over hele Norden og i Nordeuropa og kan være stolt af over nittenhundrede fastansatte. Gina Trocot er et firma, som har opnået en popularitet på lige fod med H&M samt en vifte af andre anerkendte high street brands, der har taget os med storm. Mærket er i løbet af tiden blevet populær for sin hurtige fremstilling af nye varer, som muliggør, at en dugfrisk idé får muligheden for at flytte sig fra tegnebord til salgbart produkt på cirka to uger. Sådan har de ved at komme først med de største trends og de mest fordelagtige priser derude. I dag er det ikke mere Anette og Jörgen Appelquist, der er ledere af virksomheden, men til gengæld deres dreng, Victor, som forsøger at lede firmaets ide videre og bygge videre på den succes hans forældre grundlagde for i nærheden af et kvart århundrede siden. I kraft af, at han sørger for, at fremstillingen af varer bevares og prisen fortsætter med at give en god oplevelse, har den nye direktør overkommet at opbygge et modehus, der ikke alene har vældig succes i deres fysiske butikker, men deslige har nået en omsætning på nettet, som er værd at nævne. Hvad fremtiden videre kommer til at betyde for Victor Appelquist er umuligt at sige, men, givet man lever op til Gina Tricots hidtilværende fremgang, ser det rigtig godt ud for familievirksomheden med hovedsæde i hjembyen Borås og forbrugere over hele Eurpoa, som sætter pris på de pæne items til gode priser.


Hvorfor du skal købe skinny jeans

Der findes ingen tvivl om det faktum at mode til damer er det, der igennem tiden er blevet mest evident i modemagasinerne. Selv om herremoden er kommet rigtig godt efter det i den sidste tid, så optager damemode endnu langt mere på modeugernes podier og hos forhandlerne. Moden afgøres oprindeligt af verdens mange designere, når de fremstiller deres kollektioner frem, men endvidere tilkommer der ligeledes det, som er kendt som street fashion. Der er det moden i hverdagen, der er gældende og stilen her styres af de nævnte ’trendsættere’, der er fuldstændigt gennemsnitlige personer med en sans for mode. For kvinder findes der ikke bare én style, men derimod en bred vifte forskellige, der hver er henvendt til sit individuelle segment af tænkelige kunder. Netop grundet der ses så markant forskel på, hvilke modeller som passer til den kvindelige form i de forskellige aldre, så er der yderligere markant forskel på, hvad der er moderne iblandt de individuelle kvinder. Ens for dem alle er ikke desto mindre gang på gang både prints, snit og sammensætning, som er generelt gennemgående mens andre er langt mere definerede af formgiveren som har produceret det eller dem, produkterne er lavet til. I dag er kvindetøj fordelt på 2 mærkbart ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de helt almene forhandlere som blandt andet Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Endvidere findes der de mere eksklusive brands i den mere pebrede ende af skalaen, her ligger blandt andre Marc Jacobs og Gucci. De fleste piger blander de to kategorier på forskellige måder og laver på den måde en unik style, som er bygget op af moden, men kombineret ud fra den personlige præference. Efter internethandlen er blevet langt mere brugt, kan vi i dag ikke kun købe tøj i forretningerne, men ligeledes via internettet, hvilket gør, at man har alle mærker lige ved vores fingerspidser. Hvilket giver en kæmpestor mulighed for at købe de nærværende trends indenfor modeverdenen når vi ønsker at skabe en unik garderobe.