+746.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mono Color Flat Shoes Snøresko Flade Sort Tommy Hilfiger
Mono Color Flat Shoes Snøresko Flade Sort Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Mono Color Flat Shoes Snøresko Flade Sort Tommy Hilfiger

999,00 DKK Gratis fragt

Nu kan du købe Mono Color Flat Shoes Snøresko Flade Sort Tommy Hilfiger snøresko fra Tommy Hilfiger i webshoppen & dermed sidde for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Mono Color Flat Shoes Snøresko Flade Sort Tommy Hilfiger
  • Brand-navn: Tommy Hilfiger
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Snøresko
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Boozt

Men du burde skulle ikke vente længe - for lige farven Sort er ekstrem eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

Lige nu kan man bestille snøresko fra Tommy Hilfiger for DKK 999,00 en virkelig god købspris må vi virkelige sige. Og vi hos Pashion.dk er i den grad imponerede over Tommy Hilfiger og ikke kun når det kommer til snøresko. For Tommy Hilfiger er de med på moden - specielt når det gælder dame. Og hvad enten man skal bruge Mono Color Flat Shoes Snøresko Flade Sort Tommy Hilfiger til en fest eller til hverdag, så har du muligheden.

Hvis man ikke har travlt kan man vente i stedet, og købe når Mono Color Flat Shoes Snøresko Flade Sort Tommy Hilfiger er på tilbud, for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi ville ikke turde vente, lige nu er det nemt at bestille i webshoppen, med levering til din dør - til kun DKK999,00. En rigtig fair synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den helt korrekte farve og størrelse kan du uden tvivl finde en anden ting som vil falde i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af snøresko og Tommy Hilfiger, så - du skal nok finde noget du vil have.

Så hvis du også er på jagt efter smarte Sort Tommy Hilfiger snøresko, så bør du ikke researche mere. Husk nu at dele med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Mere om farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort viser ofte ondskaben. Det skjulte i skyggerne. Det er nuancen, som absorberer mange andre kulører men på samme tid også kuløren, der kan bruges til at fremhæve og indramme andre sprøde typer farver i moden. I vor tid er det en klassisk farve som er lig med elegance og overklasse. Man kan ofte kende den fra beklædning som det mørke jakkesæt og smokingen til damer og den lille sorte.

Det er farven langt de fleste af os har blandt vores tøj som en essentiel del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er det en af de nuancer som man igen ser i modeverdenen både ude i verden, men også hos de helt store designere. Det er samtidigt også en meget stærk farve der udtrykker både autoritet og magt. Derfor ser vi også mange mennesker i magtfulde positioner med dragter af både den formelle og den uformelle slags i stil og farve, fordi den i den grad understreger og udstråler magten i deres position. I tiden ser vi rigtig ofte sort inden for populære forbilleder i musikken. Ud over detfindes også de helt klassiske modeller som de helt sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og sidst men ikke mindst den klassiske smoking. Er du usikker på hvilken du vil iklæde dig så vil sort altid være et godt valg.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering 30 dage

Den store online butikker kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. For på trods af selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlineforretningen udviklet af to danskere. Direktøren i dag er da også en svensker som bor i København og han holder historien gående. Boozt er et kæmpe online shoppemekka som giver dig et udvalg af fra stortset alle de mest populære mærker i dag uden du behøver at bevæge dig udenfor. Online shopping er nok en af de største markeder i dag specielt fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne vil det. Ydermere ville de fleste nok ønske den samme adgang til mode, som dem som har adresse midt i de allerstørste modemetropoler på Jorden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende sko og modetøj til damerne men også mændene og drenge og piger, så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en portion porto. Verdens aller største webshops er fyldt med brands og har nærmest altid kæmpe store udsalgskategorier. Både damer og herrer har fundet ud af fordelene ved at shoppe på nettet og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde tæt på alt hvad, man ønsker når du scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal købe Tommy Hilfiger

Hilfiger er ikke alene anerkendt når det kommer til tøjmode, men ydermere som en persona i sig selv. Bagefter flere år som del af designteamet for mange af de solgte modehuse bestemte Tommy Hilfiger at søsætte sit personlige brand med finansiel hjælp fra den indiske tekstilmagnat ved navn Mohan Murjani. I nittenfenogfirs blev den ældste linje introdueret. Med et ønske om at lave noget specielt og en forståelse for design havde Thomas Jacob Hilfiger startet det, der skulle blive til et fantastisk eventyr.Allerede i den allerførste fashion kollektion var lapsede stil, som ville ende ud med at kendetegne kollektionerne i fremtiden fremherskende. Den lidt snobbede elegance, der forbindes med særligt de amerikanske gymnasier.

Nu for tiden er tøjet kendt for det friske og simple look, der har vundet stor udbredelse verden over og er blevet båret af flere store kendisser inden for musikken. Den underspillede elegance samt de klassiske styles med fantastisk pasform og rene linjer er gennemgående for mærket igennem over tredive års historie og det er stadig klart for enhver, at Tommy Hilfiger – trods det, at han for år siden har afsat det – fortsat står for designafdelingen for indeværende. Virksomheden blev i 2010 solgt til PVH corp, som stadig i dag ejer det, imens formgivningen stadig er Tommy Hilfingers afdeling. I 1996 ekspanderede Hilfiger deres udvalg med en tøjlinje til kvinder, efter overtagelsen af Pepe Jeans. Endvidere begyndte mærket i ’98 en række af badeartikler af høj kvalitet.

Senere hen er der kommet både sko, briller, dufte og tilbehør, hvilket alt har sikret sig samme store succes som de originale kollektioner. Tommy Hilfiger kan nu om stunder findes i flere end hundrede lande verden over og findes i et utal af forretninger for kunder, som er på udkig efter æstetiske items, lette parfumer eller interiør i god kvalitet.


Mere om snøresko

Man må sige der er en kendt metafor om kvinder og deres sko. Ligesom eksklusivt tøj og smukke smykker kan de hel rigtige hæle virkelig gøre en kæmpe forskel, når du skal skabe det mest gennemførte look. Gennem tiden har kvindefødder været et billede på sensualitet. I det nittende århundrede var de kvindelige dragters underdele designet for skabe en illusion af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var synet af hendes fødder i datidens knapstøvler blevet forbundet med stor erotik. Til trods for at fødderne på alle måder er blevet mere synlige i vores tid, er de stadig en kæmpe del af den sensualitet damer kan give udtryk for. Sko spiller i denne sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de rigtige sko kommer stængerne til at synes længere og slankere mens holdningen bliver mere rank. Dog er det ikke barehælene med røde såler, som er efterspurgte nu, for det er ligesom blandt mændene har de kendte kondier også fået en renæssance hos damerne. De findes i alle modeller og i alle prislag, så du finder sandsynligvis ikke en skosamling i dag, der ikke indeholder mindst ét par klassiske, moderne sneakers. Nu tæller skoene i ligeså høj grad i butikkerne som accessories og tøjet.