Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen
My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen
Jennie-Ellen

My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen

1.700,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Jennie-Ellen My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen i onlineshoppen og arbejde i fred og ro uden at skulle høre på irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Model: My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen
  • Mærke: Jennie-Ellen
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Mules
  • Findes i farverne: Blå
  • Shop: Boozt

Du skal ikke være for langsom - for lige farven Blå og denne model er ekstrem populær - specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

Beskrivelse

Netop nu kan man finde Jennie-Ellen mules for DKK 1.700,00 en imponerende pris må vi nok sige. For vi på Pashion.dk er i den grad fans af Jennie-Ellen, og ikke kun når man taler om mules. Jennie-Ellen er de virkelig med på moden, specielt når det kommer til dame. Og uanset om man vil bruge My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen til hverdagsbrug eller til en fest - så har du muligheden.

Hvis du har god tid kan man vente lidt i stedet, og bestille når My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen er på udsalg/tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke vente, for netop nu er det jo så nemt at købe online og leveret til døren, for kun 1.700,00DKK. En meget god synes vi bag Pashion. Er My Boo Mules Slip-ins Blå Jennie-Ellen ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan man uden tvivl bestille noget fra samme brand der falder i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af Jennie-Ellen mules - så, du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du også leder efter nogle trendy Blå Jennie-Ellen mules, så bør du ikke researche mere. Og husk nu at dele det med dine venner og familie på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal vælge netop mules i Blå

Hvis du også er en, som har en tendens til at vælge den vej du kender, hvis du skal investere i helt nyt tøj? Så er du en af mange. Rigtig mange holder sig til de populære nuancer og diskrete farver og toner såsom grå, brun, sort og blå. Men det er der måske en grund til. Både nuancernes udtryk og det faktum at de er symbol på noget med power og magt. Blå er en tone der både har en stærk udstråling men som også har mulighed for at give ro og afslapning. Den helt klassiske mørkeblå farve som ligner sort, er en rigtig smuk og kraftfuld farve når der snakkes om tøj til arbejdet og tøj til pænere brug. Det er nok den mest udbredte form for blå som får en til at tænke på de samme tanker og associationer som sort, fx styrke og magt. De lysere farver giver nogle andre tanker, for hos rigtig mange er det også en ting vi forbinder med afstresning og afslapning. For det er nemlig nuancer, der har en afslappende virkning og får os til at tænke på blå himmel og havet. I stilen ser vi både de dybe og de lette nuancer af blå og de er de klassikere som man med stor sikkerhed finder i hver eneste butik i mange modeller. Har du noget blåt i klædeskabet kan du være ret sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

En af de store forretninger online kan man vidst roligt sige er et rigtigt nordisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø er webshoppen opstartet af 2 danske mænd. Lederen på toppen på dette tidspunkt er da også svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der må siges at give dig overblik over fra nærmest alle de mest efterspurgte brands i tiden helt uden du er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, netop fordi mange mennesker har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb så tit som vi gerne ville. På samme tid ville vi alle nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj som de der er bosat midt i de aller største modehovedstader i verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende accessories, modetøj og sko til kvinder men også til mændene og piger og drenge, så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle betale for en portion porto. Verdens helt store webshops bugner af produkter og har nærmest altid store tilbudskategorier.

Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe på nettet og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det så man kan finde tæt på alt det, man drømmer om, når du bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal købe mules

Man må sige der er noget helt specielt ved damer og sko. På samme måde som lækkert tøj og skinnende smykker kan de hel rigtige hæle virkelig gøre en bemærkelsesværdig forskel, når du skal finde det rigtige look. Gennem årerne har de kvindelige fødder været et billede på sensualitet. I det nittende århundrede var de kvindelige dragters underdele designet for at , at kvindens underkrop ikke eksisterede og netop derfor var synet af hendes fødder i datidens kvindesko altid forbundet med megen erotik. Til trods for at fødderne på mange måder er blevet en del mere synlige i denne tid, er de endnu en essentiel del af den femininitet kvinder kan udstråle. Sko spiller i denne sammenhæng den største rolle, for med de helt rigtige stilletter kommer stængerne til at virke endnu længere og mere slanke mens hele kroppen bliver mere rank.

Det er ikke kunde kendte sko med de røde såler, som er efterspurgte i disse tider, for det er ligesom ved mændene har de populære sneaks også fået plads hos kvinderne. De findes nemlig i alle modeller og i alle prislag, så man finder sjældent en skoreol i dag, der ikke prydes af mindst ét par sneakers til hverdag. I dag fylder skoene lige så meget i butikkerne som tøjet og smykkerne.