Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH
Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH
MOS MOSH

Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb MOS MOSH Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH denim shorts i denne onlineshop, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle i en fysisk butik - og bare være i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken. Men du burde ikke vente for længe, for netop farven Grøn i denne model er yderst eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det.

  • Model: Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH
  • Brand-navn: MOS MOSH
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Denim shorts
  • Farve: Grøn
  • Find den hos: Boozt
Beskrivelse

Hos Pashion er vi meget stolte af at have mulighed for at vise dig om Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH fra MOS MOSH . Du kan aldrig vide om Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH på et senere tidspunkt ender på udsalg - fx til Black Friday eller januarudsalg. Tør man overhovedet vente, for du ender måske bare med MOS MOSH denim shorts i en helt anden model, farve eller mønster? Med hele to garanti kan det aldrig ende galt, når det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dages returmulighed. Så du kan til hver en tid returnere produktet hvis det ikke passer, eller du ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret på. Hvis man er rigtig smart, så kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Her kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en rabatkode til din aller første bestilling på helt op mod 10 til 15% - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH må du huske at dele din oplevelse på vores Facebookside. Vi bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at bruge vores produkt. Vi hører meget gerne vores besøgenes ris og ros. Boozt har rigtig imponerende bedømmelser mange steder, fx på Facebook, Trustpilot og Google med levering inden for ganske få dage - og så kan du tracke ordren hele vejen fra Boozt og til døren. Så hvorfor lede efter andre steder når man kan finde denim shorts fra MOS MOSH her hos Boozt, som sælger stort set alle de kendte produkter? Men selv om Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende når det handler om bæredygtighed, så er det ikke ensbetydende med de ikke bekymrer sig om det. Det er et emne de tænker over. Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH produceres i et lækkert materiale. MOS MOSH er nemlig kendt for deres høje kvalitet, måske specielt når det drejer sig om denim shorts. Og selvom det ikke ligefrem er sæson for Naomi Decor G.D Shorts Shorts Denim Shorts Grøn MOS MOSH (slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store modebutikker online kan man vidst roligt sige er et ægte nordisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet ligger i Malmø så er webshoppen startet af to danskere. Lederen på toppen i denne tid er også en svensker med adresse i København, så han kører historien videre. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give dig overblik over fra de fleste de mest moderne mærker i modebilledet helt uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er måske en af de største markeder i dag, specielt fordi vi har en travl hverdag, som ikke gør det muligt at komme ud og shoppe så ofte som vi gerne vil det. På samme tid vil vi alle gerne have den samme mulighed for at købe tøj som de, som er bosat midt i de allerstørste modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke udelukkende sko og modetøj til damerne men også til herrerne og piger & drenge så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale for en enkelt fragt. Denne verdens store online forretninger er fyldt med mærker og har altid mega store sortimenter af udsalgsvarer. Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at købe i webshops og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så du kan finde stort set alt, du står og mangler når man scroller gennem hjemmesiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal købe MOS MOSH

Da den tidligere Bestseller nøgleperson, Kim Hyldahl i totusindogti så, det han omtaler som, ’Et hul i markedet’, var det startskuddet til brandet MOS MOSH. Allerede fra starten har det været ideen, at målgruppen til firmaet ikke kun lå i DK, men i hele Skandinavien og den fremgangsmåde har virket for det koldingensiske tøjmærke, som nu kan pryde CV’et med et kæmpe overskud og en fast kreds af kunder, der elsker de klassiske, fittede denimbukser og pants fra brandet. Ideen bag brandet har fra begyndelsen været at designe produkter, som får det bedste frem i den, som vælger det. At tilbyde denimbukse og slacks til alle damer, som udvirker, at de føler sig godt tilpas og sidder, perfekt - selv efter megen brug samt utallige vaskemaskineture. Fordi det bare er et klassisk og enkelt produkt, lægger Hyldahl ekstra stor vægt på designet for at det sidder i skabet hver gang. Ydermere er udvælgelsen af materialer af højeste vigtighed, så det færdige produkt er både pænt og soltid.

På en ret kortvarig periode opnåede brandet etableret en stor kundeskare gennem hele Norden og i Tyskland grundet mærkets cowboybukser og firmaet har løbende ekspanderet deres sortiment med flere andre forskellige designs indenfor dameekvipage. I skrivende stund kan du købe alt fra toppe, jakker og lækre, velsiddende benklæder til lædervarer og tunikaer. Siden er aktiemajoriteten i mærket blevet solgt til en tysk kapitalfond, Findos Investor, der har betalt pænt for mærket, som i disse dage har omkring 700 forhandlere fordelt over både Norden og i resten af Nordeuropa. De kommende år kommer til at betyde nye butikker over hele Europa og måske desuden verden, nu, hvor Kim Hyldahl og MOS MOSH har den store, tyske pengemand som støtte der kan støtte fremstødet.


Læs mere om denim shorts

Der er ikke tvivl om, at moden til kvinder er det, der igennem årene har været langt mere distinkt i modemagasinerne. Til trods for herremoden er blevet langt mere synlig igennem de sidste år, så optager kvindetøj endnu meget mere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Stilen sættes oprindeligt af verdens mange modeemperier, idet de fremviser deres trends frem, men tillige findes der ligeledes det, der går under navnet gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, der er gældende og stilen her bestemmes af de omtalte ”trendsættere”, der er ganske ordinære folk med en forståelse for stil. Blandt damer ses der ikke kun én trend, men imidlertid talrige forskellige, der alle henvender sig til hver sit segment af fremtidige kundegrupper. Netop idet der findes så mærkbar forskel på, hvilke snit der passer til kvinder i mange forskellige aldre, så findes der desuden markant forskel på, hvad moden dikterer iblandt de forskellige grupper. Fælles for alle er ikke desto mindre stadigvæk både prints, snit og sammensætning, som er generelt fremherskende mens andre findes mere definerede af den designer der har lavet det eller den målgruppe, produkterne er fremstillet med henblik på. I disse dage er tøj til kvinder delt i to meget forskellige kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de ganske dagligdags tøjbutikker som blandt andre Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Desuden findes de mere eksklusive mærker i den dyre ende af skalaen, her finder vi designere som Marc Jacobs og Gucci.

Størstedelen af damer blander de to ting på kryds og tværs og laver på den måde en unik style, der bliver bygget op af tidens trends, men stylet efter den unikke præference. Som følge af at handel på nettet er blevet meget mere brugt, kan man i dag ikke kun købe mode i de fysiske butikker, men også på internettet, hvorfor vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Det giver en endnu større chance for at bruge de nutidige modetendenser inden for mode for at opbygge en unik stil.