Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Nappy Pants Minnie Shorts Sort Disney By Wheat
Nappy Pants Minnie Shorts Sort Disney By Wheat
Disney

Nappy Pants Minnie Shorts Sort Disney By Wheat

229,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Nappy Pants Minnie fra Disney online og købe i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Nappy Pants Minnie
  • Brand-navn: Disney
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Shorts
  • Farve: Blå
  • Forhandler: Boozt

Men du burde ikke vente for længe, for lige netop farven Blå er virkelig eftertragtet - gælder specielt for de størrelser der er normale. Så køb mens de stadig er på lager - det ville være så øv hvis du misser det.

Beskrivelse

Her på Pashion.dk er vi stolte af, at få muligheden for at vise dig om Nappy Pants Minnie shorts fra Disney . Du kan aldrig vide om Nappy Pants Minnie fra Disney senere ender på udsalg - fx på januarudsalg eller Black Friday. Men tør man vente, for du ender måske med Disney shorts i en anden farve, model eller mønster?

Når der gives hele en toårig garanti kan det umuligt gå galt da det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med minimum fjorten dage med mulighed for retur. Så du kan altid sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide farven/mønsteret på i lyset derhjemme. Hvis man er virkelig fornuftig, så kan man melde dig til Boozt’s mail-liste. For her kan du være heldig og få tilsendt en rabatkode ved dit aller første køb på op mod 10-femten%, måske mere. Ender du med at bestille Nappy Pants Minnie må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os om vores besøgenes oplevelser med at bruge produktet. Vi vil meget gerne have din feedback. Boozt har meget imponerende anmeldelser diverse steder, herunder på Facebook, Trustpilot og Google, med levering inden for få dage. Og du kan følge ordren fra Boozt hjem til døren. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan finde shorts fra Disney lige her hos Boozt, som sælger de fleste af de populære produkter?

Og selvom Boozt ikke er kendt som den førende når det drejer sig om økologisk mode - så betyder det ikke de ikke går op i det. For det er et emne de bekymrer sig om. Nappy Pants Minnie laves i et rigtig behageligt materiale. Disney er også kendt for netop deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om shorts. Og selv om det ikke er sæsonen for at gå med Nappy Pants Minnie (og slet ikke for DK) - så bliver det det!


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de største modebutikker på nettet må man sige er et ægte skandinavisk eventyr. Til trods for selve hovedsædet hører hjemme i Malmø er onlinebutikken grundlagt af 2 danskere. Direktøren i dag er også en svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers som man må sige giver dig et udvalg af fra stortset alle de udbredte mærker i tiden uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag specielt fordi en stor del af os har travle hverdage, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man ville ønske det. Ydermere ville vi alle gives den samme shopping-mulighed, som dem, som er bosiddende i midste af de absolut største modebrændpunkter på jordkloden. Den mulighed har du hos os. Boozt tilbyder ikke alene accessories, modetøj og sko til damerne, men også mænd og drenge og piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale for en portion levering. Verdens helt store webshops bugner af varer og har altid kæmpe tilbudskategorier. Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at købe i webshops og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde tæt på alt det, man tænker på, når du bladrer gennem siderne med sko, accessories og tøj.


Mere om shorts

I den tid vi er i er vores familie vigtigst i vores tilværelse og derfor skal de selvfølgelig også have det mest udsøgte. Dette viser modetøjet til børn også langt mere end vi har set det hidtil.

Over tiden har børnemoden opbygget sig hastigere end alt andet, hvilket har resulteret i, at der i disse dage er utallige forskellige mærker at vælge mellem, når en forælder skal vælge udstyr til de yngste i familierne. Specielt i løbet af de forrrige år ses der et stort skifte i levemåde i det nordlige Europa. Mens det tidligere har været det dyre og stilige udtryk, som fandtes mest tidsvarende, er der nu blevet en del større interesse for en masse nytænkende områder ved modetøj til børn.

For det første skal udstyret være holdbart. Vores små forventes at kunne tumle i udstyret og tøjet må kunne vaskes i maskinen sammen med familiens tøj. Derfor skal tøjet være både slidfast, men desuden også komfortabelt. Det er faktisk forældrenes andet krav, som vi, forældre, opstiller af krav til moden, som vi forældre ifører vores børn. Tøjet skal være blødt og lækkert og have manøvrefrihed, så familiens børn har muligheden for at undersøge verden omkring sig uden at føle irritation fra strammende elastikker og stive stoffer.

Endeligt skal tøjet gerne være bæredygtigt. Vi er I den tid vi lever i højere grad end før bevidste om det vi udløser i planeten som forbrugere og på samme tid er der ydermere kommet endnu mere fokus på, hvad de kedelig kemikalier, der kan ses i tekstilerne, gør ved vores kroppe. Netop derfor ses der mere fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed i forbindelse med vores afkom og vores fremtid. Især i her har man herudover set en omstændig stigning i forskellige sprøde børnetøjsproducenter, der arbejder for vores miljø og skadelig, kedelig kemi. Det betyder at forældre og forbrugere har muligheden for at købe mere miljøvenligt og også pænt tøj til poderne både fra Danmark og i verden.