Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg
Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg
J. Lindeberg

Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg

800,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg
  • Brand: J. Lindeberg
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Blå, Grå, Grøn
  • Shop: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe J. Lindeberg Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg shorts så længe de er på lager. Det ville være så trist hvis du ikke når det. Men du burde ikke vente længe, for lige farven Blå, Grå, Grøn i denne model er rigtig eftertragtet, gælder specielt for de mest populære størrelser. For du kan nu købe i denne onlineshop, og på den måde kan du helt slippe for at skulle i en fysisk butik. På den måde kan du købe i stilhed uden at skulle høre på pågående sælgere hos forhandleren.


Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man købe J. Lindeberg shorts til 800,00 kr., en imponerende udsalgspris må vi virkelige sige. Og vi på Pashion er i den grad fans af J. Lindeberg, og ikke kun når det omhandler shorts. J. Lindeberg må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til herre. Og uanset om man vil bruge Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg til en fest eller til hverdag, så har du muligheden. Har man god tid kunne man vente lidt, og bestille når Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg var på tilbud/udsalg, fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi hos Pashion.dk ville dog ikke vente, lige nu er det jo så nemt at købe online og leveret til døren - for kun 800,00 DKK. En meget god må man sige.

Hvis Nathan-Super Satin Stylede Shorts Tailored Shorts J. Lindeberg ikke er i den helt rigtige farve og størrelse kan du uden tvivl bestille en anden ting som vil falde i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af shorts fra J. Lindeberg, så - du finder noget du bare må have.

Så hvis du leder efter de lækre J. Lindeberg shorts, så bør du ikke undersøge mere. Og husk at dele med dine venner på social media når du har købt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om at gå i shorts i Blå, Grå, Grøn

Blå er en yderst populær farve med mange toner og det er der faktisk en rigtig god grund til. Og ikke bare en tone, der i den reneste udgave ligger meget tæt op ad farven sort men det er også farven som giver anledning til rigtig mange udstrålinger.

Farven blå er nemlig en kølig grundfarve, som endvidere har en afslappende effekt. Farven kendetegner også det kreative - men i nogle tilfælde også det intelligente. Den ses ikke udelukkende i moden, men også som en meget brugt farve på firmalogoer blandt virksomheder. Der er som altid grund til at nuancer af blå som er endnu en af de toner som vi oftest ser i en eller anden udgave som en essentiel del af moden.

Det er en helt klassisk farve hvis man skal bære et pænt suit, men samtidigt finder at sort er alt for pænt. Det er endvidere den mest populære farve på den klassiske skjorte til mænd. Hvis ikke du bruger hvid så er lyseblå den farve, de fleste ynder at bruge hvis man skal investeres i en skjorte til hverdag eller fest.

Det eneste sted hvor udvalget er en anelse begrænset i forhold til de blå farver, hvis det drejer sig om fodtøj. Der vil ikke være et udvalg på niveau med de mange hyldemeter af brune og sorte hvis det drejer sig om det blå herrefodtøj. Sneakers findes dog i alle mulige farver men herudover er det småt med af smarteblå sko.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de største modebutikker online kan man vidst roligt sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlinebutikken udviklet af 2 danske drenge. Direktøren for det hele i dag er en svensker som bor i København så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der man må sige giver overblik over fra nærmest alle de efterspurgte mærker i modebilledet helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi en stor del af os har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som man ville ønske det. Samtidig vil vi alle nok ønske den samme adgang til mode som dem der har adresse midt i de aller største modebrændpunkter i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke alene mode til damerne, men også til mændene og piger og drenge så man kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe en omgang levering. Verdens store webshops bugner af mærker og har altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg. Både kvinder og mænd har allerede opdaget glæden ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det så du kan finde stort set alt hvad man ønsker, når du bladrer gennem websites med tøj, sko og accessories.


Læs mere om shorts

Når det handler om herremode, er der virkelig sket en kæmpe udvikling gennem de forløbne årtier. På trods af der alle dage har figureret styles og mode imellem den mandlige del af befolkningen, så var det primært ved opdagelsen af den metroseksuelle livsstil og modeforbilleder fra denne kategori, at det er kommet til at blive populært og respekteret mellem herrer at indrømme at være bevidst om stil og at pleje sit udseende.

Det blev synlig igennem et mere nuanceret modebillede samt en vifte forskellige stile som en del af uens baggrunde. Mandetøj har altså desuden på rigtig mange områder været meget mere ensporet og betonet af, at herrene iklæder sig tøj efter situationen og altså ikke som udtryk for personlig style. I den forbindelse har det desuden i de fleste tilfælde vist sig at være brands og navne og ikke egentlige former, der har vist sig betydende.

Ovenstående har til trods ændet sig meget gennem de forgangne årtier, hvor stilen for herrer er blevet langt mere facetteret og der er meget større mulighed for at skaffe og danne en unik stil. Netop dette har de prominente mærker ligeledes observeret og som følge ser forbrugerne derfor også i højere grad opmærksomhed på designs og designere kun lavet til herrer i alle aldre og segmenter.

I tiden er der næsten den samme nuancering i udtrykket, der er designet til herrer, som der udvikles i stile til det kvindelige publikum. Særligt er trenden blevet skabt af modeblade og modeikoner, som designer med mærkenavnene og på den måde kan starte trends, der deler sig som ringe i vandet mellem fans og dem, der interesserer sig for mode. Tilsvarende som blandt kvinderne, er det på samme måde i herremoden kommet til at blive meget mere udbredt og efterstræbt at opbygge en langt mere individuel style, som ikke bare kommer fra specifikke designere, men selv har som tanke at understrege en personlighed og unik garderobe. For de, som har interesse for trends, er der på den måde skridt for skridt opstået ligeså mangfoldig mulighed for personlighed som imellem damer.