Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Necklace
1017 Alyx 9SM

Necklace

2.575,00 DKK 3.215,00 DKK -20% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Necklace fra 1017 Alyx 9SM her og stille og roligt sidde i ro og mag uden at skulle høre på sælgere i butikken.

  • Model: Necklace
  • Brand-navn: 1017 Alyx 9SM
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: L
  • Type: Smykker
  • Farve: Gul
  • Forhandler: Miinto

Du skal skynde dig, lige netop farven Gul i denne model er meget efterspurgt, gælder specielt for de normale størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det er så mega øv hvis man misser det.

Beskrivelse

I dag kan du bestille 1017 Alyx 9SM smykker for 2.575,00 DKK, en rigtig god produktpris må vi virkelige sige. Og vi hos Pashion er nemlig fans af 1017 Alyx 9SM, især når det kommer til smykker. For når det kommer til 1017 Alyx 9SM må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Uanset om du vil benytte Necklace til fest eller til hverdagsbrug, så har du muligheden.

Hvis du har god tid kunne man vente, og købe når Necklace er på udsalg fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville ikke turde vente, lige nu er det nemt at købe på internettet, med levering til din dør, for kun DKK 2.575,00. En rigtig god synes vi bag Pashion.

Er den ikke i den helt korrekte farve eller størrelse kan du uden tvivl købe noget fra samme brand som falder i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af smykker fra 1017 Alyx 9SM - så, du finder noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter de smarte Gul smykker fra 1017 Alyx 9SM, så skal du ikke kigge længere. Husk at dele Necklace med dine venner og familie på de sociale medier når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion på social media.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 14 dage

Den store shopping platform, Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at shoppe på computeren. Ideen begyndte Her i Norden og firmaet fik fodfæste i begyndelsen af det nye millenium og forretningen kan i dag bryste sig af at have op imod 7 lande i Europa deltagende på hjemmesiden. De ting, der adskiller e-commerce platformen fra lignende online webshops er, at Miinto mod forventning ikke er enkelt forretning, som selv fører lager og tager varer ind fra planlagte forretninger. Det er helt modsat en samlet online platform for allerede etablerede forretninger, der drømmer om vise deres udvalg på nettet, men ikke helt føler at en alenestående online butik er en egentlig mulighed. Hvis du køber på siden er det i givet fald ikke en enkelt kæmpe online shop du betaler til, men i stedet en buket individuelle forhandlere, som uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at holde orden på de bestillinger som lander i indbakken, plukke de bestilte varer og afsende dem til købere i hele Danmark. Det tilbyder en god shop for dig, der ønsker at have muligheden for at handle lokalt, men samtidig ønsker at muligheden for at se, hvad resten af landet har. Du kan nemlig selv afgøre, om du vil søge på en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på beliggenhed. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herremode, dametøj, børnetøj, sport, skønhed og bolig. Der udbydes altså noget for langt de fleste – og I kan helt sikkert også finde frem til den ting, du leder efter!