Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Necklace with logo
DSQUARED2

Necklace with logo

1.293,00 DKK 2.155,00 DKK -40% Gratis fragt

Nu kan du købe Necklace with logo smykker fra DSQUARED2 i online shoppen & arbejde helt for dig selv uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Necklace with logo
  • Brand: DSQUARED2
  • Køn: Herre
  • Størrelse: S, L
  • Kategori: Smykker
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto

Men du burde skynde dig - for lige netop denne model og farve er ekstrem efterspurgt, gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det ville være så øv hvis man misser det.

Beskrivelse

Hos Pashion er vi stolte af at have muligheden for at fortælle dig om DSQUARED2 Necklace with logo . Du kan aldrig vide om DSQUARED2 Necklace with logo senere kommer på udsalg - fx på Black Friday eller på januarudsalg. Tør man overhovedet vente, for du ender måske bare med DSQUARED2 smykker i en anden slags model, farve eller mønster?

Med hele en 2-årig garanti kan det umuligt gå helt galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst 14 dages returmulighed så man kan bare sende retur produktet hvis det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide modellen/mønsteret i lyset derhjemme. Er du rigtig klog så kan man overveje at melde dig til deres mailingliste. For der kan man måske være heldig og få en rabat til sin første bestilling på helt op mod ti-femten% - eller måske mere. Ender du med at bestille Necklace with logo må du ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions Facebookside og Instagram. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne vores besøgenes bedømmelse. Miinto har meget flotte anmeldelser mange steder, fx på Facebook, Google og Trustpilot, og leverer inden for ganske få dage, og du kan følge ordren hele vejen fra Miinto til din dør. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde DSQUARED2 smykker her hos Miinto, som er forhandler af stort set alle de populære produkter? Selvom Miinto nok ikke er husket som den ledende når det kommer til bæredygtighed, så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de går op i.

Necklace with logo produceres i rigtig lækkert materiale. DSQUARED2 er nemlig meget kendt for netop deres høje kvalitet, og måske specielt når det omhandler smykker. Men selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Necklace with logo (slet ikke i DK), så bliver det det!


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto ved bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 14 dage

Shoppingplatformen er en spændende og anderledes måde at købe lækre ting på nettet. Platformen tog sin begyndelse Her i Skandinavien og firmaet tog sin begyndelse i 2009 og konceptet kan nu være stolte af at have flotte 7 Europalande vist på hjemmesiden. De ting, som separerer e-commerce platformen fra konkurrerende webbaserede online platforme er, at Miinto slet ikke er en butik, der selv har lager og sælger varer fra specielle forretninger. Det er faktisk en kæmpe online platform for eksisterende shops, som godt vil udbyde deres sortiment, men ikke lige forestiller sig at en enestående online shop er optimalt. Når du handler i shoppen er det derfor ikke en enkelt kæmpe online shop du betaler til, men i stedet en samling små forretninger, som uafhængigt af hinanden står for at holde styr på de ordrer som tikker ind, plukke de bestilte varer og afsende dem til kunder i alle afkroge af land og rige. Det giver en god butik for dig, der kunne tænke sig at have muligheden for at shoppe lokalt, men herudover drømmer om at have muligheden for at opleve, hvad hele landet tilbyder. Du kan let selv bestemme, om du overvejer at tjekke markedet for en præcis ting, en gruppe varer eller om du ønsker at søge på område. Hos Miinto udbydes alt indenfor herremode, mode til damer, tøj til børn, sportsudstyr, beauty og indretning. Der sælges på denne måde noget for de fleste – og man kan med stor sandsynlighed også have held med at finde de ting, man leder efter!