Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
nelly leather pant
Heartmade

nelly leather pant

3.150,00 DKK 3.500,00 DKK -10% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Nelly leather pant fra Heartmade online og arbejde i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

  • Modelnavn: Nelly leather pant
  • Brand-navn: Heartmade
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Læderbukser
  • Farve: Brun
  • Find den hos: Miinto

Men du skal ikke vente længe, for netop denne model og farve er meget populær - specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe de er på lager, det ville være så mega ærgerligt hvis du misser det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man bestille Brun Heartmade læderbukser til dame for DKK3.150,00 - en rigtig god købspris kan man i den grad sige. For vi på Pashion er imponerede over Heartmade, men ikke kun når det handler om læderbukser. For Heartmade må man sige de er virkelig med på moden - specielt når det kommer til dame. Og uanset om man vil benytte Nelly leather pant til hverdagsbrug eller fest - så har du muligheden. Hvis man har god tid kan du i stedet vente lidt og bestille når Nelly leather pant var på udsalg for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi bag Pashion.dk ville ikke vente, for netop nu er det så nemt at bestille på internettet, med levering til døren - til kun DKK 3.150,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.

Er den ikke i den korrekte størrelse eller farve kan man helt sikkert købe en anden ting der falder i sin smag. Miinto har et ganske stort udvalg af Heartmade læderbukser, så, du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du også er på udkig efter moderigtige Brun læderbukser fra Heartmade så behøver du ikke researche mere. Og husk nu at dele Nelly leather pant med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Glem ikke at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Fri levering ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 14 dage

Shoppingplatformen tilbyder en ny og spændende måde at shoppe på www. Forretningen tog sin begyndelse i Danmark og Miinto blev grundlagt i ’09 og Miinto kan i disse dage prale af at have i omegnen af 7 lande i EU deltagende på siden. De ting, som separerer e-commerce platformen fra andre netbaserede platforme er, at den mod forventning ikke er en forhandler, der selv har lagerplads og sælger varer fra planlagte virksomheder. Det er faktisk en stor online shoppingplatform for eksisterende forretninger, som kunne tænke sig udbyde deres sortiment, men ikke forventer at en alenestående online shop er en optimal løsning. Når du shopper i shoppen er det såfremdeles ikke en stor butik du handler i, men omvendt en række mindre butikker, som alle er ansvarlige for at holde styr på de ordrer som tikker ind, håndtere de bestilte varer og afsende dem til kunder i hele Danmark. Det er en god platform for dem, der gerne kunne at handle lokalt, men også har glæde af at chancen for at se, hvad hele verden tilbyder. Du kan altid selv afgøre, om du vil undersøge en bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på beliggenhed.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor herretøj, damemode, børnemode, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der findes på denne måde noget for de fleste – og du kan helt sikkert også finde de ting, du er på udkig efter!


Mere om læderbukser

Der er ingen spørgsmål om, at mode til kvinder er den, der igennem årene har været langt mere fremtrædende i modemagasinerne. Til trods for mode til herrer er kommet rigtig godt efter det igennem den sidste tid, så fylder kvindetøj stadig meget oftere på modeugernes podier og hos forhandlerne.

Moden bestemmes som udgangspunkt af verdens forskellige modeguruer, mens de præsenterer designernes trends frem, men desuden findes der ligeledes det, der har navnet street fashion. Her er det moden i hverdagen, der tales om og stilen her styres af de nævnte ’modemoguler’, som er ganske almindelige personer med en forståelse for mode. Hos damer er der ikke udelukkende én style, men derimod en bred vifte alternative, der alle sammen er målrettet mod hver deres målgruppesegment af mulige forbrugere. Netop grundet der findes så mærkbar forskel på, hvilke modeller der understreger kvindekroppen i de forskellige aldersgrupper, så er der ydermere markant forskel på, hvad der er moderne indenfor de individuelle grupper. Ens for dem alle er dog tit både nuancer, form og styling, som er generelt udbredt imens andre er langt mere definerede af designteamet der har fremstillet det eller kunderne, produkterne er lavet med henblik på. I disse dage er tøj til kvinder inddelt i 2 meget ulig grupper, nemlig ’high street’, som tæller de ganske almindelige modebutikker som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Herudover kommer de mere prominente mærker i den mere bekostelige ende af skalaen, her ligger mærker som Marc Jacobs og Gucci.

De fleste damer blander de 2 kategorier på forskellige måder og former således en individuel style, der er bygget på stilen i tiden, men stylet ud fra den individuelle præference. Da handel på nettet er blevet langt mere brugt, kan man i dag ikke udelukkende finde tøj i de fysiske butikker, men også via nettet, hvilket gør, at man har hele verden lige for vores fingerspidser. Hvilket giver en uendelig mulighed for at købe de foreliggende modetendenser indenfor mode til at skabe en personlig stil.