Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Neomito Shirt Bluse Langærmet Multi/mønstret Second Female
Neomito Shirt Bluse Langærmet Multi/mønstret Second Female
Second Female

Neomito Shirt Bluse Langærmet Multi/mønstret Second Female

599,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Second Female Neomito Shirt Bluse Langærmet Multi/mønstret Second Female langærmede bluser her og bare være i stilhed uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken.

  • Navn: Neomito Shirt Bluse Langærmet Multi/mønstret Second Female
  • Brand-navn: Second Female
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Langærmede bluser
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Du bør ikke vente for længe - lige netop denne model og farve er yderst efterspurgt - specielt for de størrelser der er gængse. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så mega øv hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Lige nu kan du bestille Sort Second Female langærmede bluser for DKK 599,00 en imponerende købspris kan vi nok sige. Og vi på Pashion.dk er i den grad fans af Second Female specielt når det handler om langærmede bluser. For når det kommer til Second Female må man sige de er virkelig med på moden - specielt når det kommer til dame. Og uanset om du skal bruge Neomito Shirt Bluse Langærmet Multi/mønstret Second Female til hverdagsbrug eller fest - så er det i den grad muligt. Hvis du har god tid kan man i stedet vente lidt og købe når Neomito Shirt Bluse Langærmet Multi/mønstret Second Female er på udsalg/tilbud for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Holdet bag Pashion ville ikke vente, for netop nu er det så nemt at købe på internettet og med levering til døren - for kun 599,00,-. En rigtig fornuftig synes vi. Er den ikke i den helt korrekte farve og størrelse kan man helt sikkert købe noget andet der vil falde i sin smag. Boozt har et stort udvalg af både langærmede bluser og Second Female - så bare rolig - du skal nok finde noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på jagt efter de smarte langærmede bluser fra Second Female så skal du ikke lede mere. Husk at dele med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb.

Og glem ikke at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om farven Sort

Klassikeren over dem alle. Sort symboliserer ofte det dystre. Det skjulte i skyggerne. Det er farven, som formørker mange andre farver og samtidigt en nuance som kan bruges til at fremhæve og indramme mange andre lyse slags farver på paletten. I tiden er det en old school kulør, der udstråler elegance. Man kan typisk kende fra klædeskabet som det helt officielle suit og smoking til damer og den klassiske cocktailkjole. Det er en tone størstedelen af os har i vores klædeskab fungerende som en vigtig del af hverdagsgarderoben. Af denne grund er den også en af de kulører som vi ser gentagne gange i modebilledet både på gaden, og også på diverse catwalks. Det er også en meget stærk farve der giver indtryk af både magt og autoritet. Derfor ser man mange personer i høje jobstillinger med tøj til alle situationer i netop denne farve netop fordi den sætter en tyk streg under og udstråler magten i deres position.

I disse dage ser vi rigtig ofte sort indenfor især forbilleder i moden. Ud over detses de helt klassiske og genkendelige slags som de helt sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og den helt sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad du bør vælge så vil sort altid være en sikker vinder.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri porto ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger online er et ægte skandinavisk eventyr. For til trods for selve hovedsædet ligger i Malmø er onlinebutikken startet af to danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er da også en svensker som bor i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver adgang til fra nærmest alle de efterspurgte brands på markedet uden du behøver at bevæge dig udenfor. Online shopping er en af de hurtigste voksende markeder netop fordi en stor del af os har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj så ofte som man gerne ville. Samtidig ville vi alle nok ønske den samme adgang til mode, som dem som har adresse i midste af de aller største modebrændpunkter på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke bare accessories, modetøj og sko til kvinder, men også masser til mænd og drenge og piger, så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale en omgang porto. Denne verdens allerstørste online forretninger er fulde af varer og har stort set altid store udsalgskategorier. Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at shoppe i webshops og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde i omegnen af alt du ønsker når du bladrer gennem siderne med sko accessories og modetøj.


Om langærmede bluser

Der findes ikke tvivl om det faktum at mode til kvinder er det, som gennem løbet af årene er blevet langt mere distinkt i moden. På trods af mode til herrer er kommet rigtig godt efter det i løbet af tiden, så vejer kvindetøj endnu meget oftere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne. Moden afgøres åbningsvis af de talrige designere, når de viser årets styles frem, men desuden er der ligeledes det, der har navnet street fashion. Der er det moden udenfor butikkerne, der tales om og stilen her sættes af de såkaldte trendsættere, som er ganske gennemsnitlige personer med en forståelse for stil.

Hos kvinder er der ikke kun én trend, men en bred vifte forskellige, som alle sammen er henvendt til deres eget målgruppesegment af eventuelle kundegrupper. Og grundet der er så markant forskel på, hvilke modeller der passer den kvindelige form i forskellige aldre, så findes der desuden stor forskel på, hvad der er trendy indenfor de forskellige aldersgrupper. Ens for alle er dog stadigvæk både nuancer, snit og styling, der er generelt brugt mens andre findes langt mere definerede af den designer som har lavet det eller damerne, produkterne er fremstillet for.

Nu er kvindetøj inddelt i to yderst ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som er de ganske dagligdags forretninger som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Ellers er der de eksklusive brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her finder vi blandt andet Gucci og Marc Jacobs.

Størstedelen af forbrugere sammensætter de to kategorier med hinanden og laver på denne måde en personlig style, der bliver bygget af tidens mode, men sammensat som en del af den unikke præference. Som følge af at nethandel er blevet langt mere udbredt, kan man i dag ikke kun se tøj i forretningerne, men ligeledes via internettet, hvilket gør, at man har hele kloden liggende for vores fingerspidser. Hvilket giver os en endnu større chance for at vælge mellem de nutidige styles indenfor modeverdenen når vi ønsker at skabe en personlig garderobe.