Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Neve Badedragt Badetøj Multi/mønstret Molo
Neve Badedragt Badetøj Multi/mønstret Molo
Molo

Neve Badedragt Badetøj Multi/mønstret Molo

329,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Neve Badedragt Badetøj Multi/mønstret Molo
  • Mærke: Molo
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Badedragter
  • Farve: Lilla, Sort
  • Find den hos: Boozt

Køb Neve Badedragt Badetøj Multi/mønstret Molo fra Molo mens der stadig er på lager. Det ville være så trist hvis man går glip af det. Du bør ikke vente for længe, for netop denne farve er yderst populær, og specielt for de mest normale størrelser. Nu kan du nemlig købe online, så du på den måde kan slippe for at skulle gå i en butik. Og på den måde kan du lede helt for dig selv uden stress hos forhandleren.


Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du finde Molo badedragter for kun 329,00 kr. - en flot produktpris må vi i den grad sige. Og vi på Pashion.dk er fans af Molo ikke kun når det handler om badedragter. Molo er de virkelig med på moden - i hvert fald når det gælder børn. Og uanset om man skal benytte Neve Badedragt Badetøj Multi/mønstret Molo til en fest eller til hverdag, så har du i den grad muligheden. Har du god tid kunne man i stedet vente, og bestille når Neve Badedragt Badetøj Multi/mønstret Molo var på udsalg/tilbud, fx til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion.dk ville ikke vente - for netop nu er det så nemt at bestille i webshoppen og leveret til døren - til kun DKK329,00. En rigtig fair synes vi bag Pashion.dk.

Hvis den ikke er i den rigtige størrelse/farve kan du med garanti bestille noget fra samme brand som falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Molo og badedragter, så, du finder noget der passer dig.

Så i tilfælde af at du er på jagt efter de lækre Lilla, Sort badedragter fra Molo, så skal du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele det med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et vaskeægte Nordisk eventyr. For til trods for selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, er webshoppen grundlagt af to danske drenge. Lederen på toppen på nuværende tidspunkt er da også svensker med adresse i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der må siges at give dig et udvalg af fra de fleste de efterspurgte mærker i modebilledet helt uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er en af de største markeder i dag, specielt fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og shoppe lige så tit som man måske ønsker det. Desuden ville vi alle gerne have den samme mulighed for at købe tøj som dem der bor midt i de absolut største modebyer på Jorden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke bare mode til kvinder men også til herrer og piger og drenge så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe en omgang levering. Denne verdens helt store online butikker er fyldt med mærker og har stort set altid mega store tilbudskategorier. Både kvinder og herrer har opdaget det smarte ved at købe i webshops og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så du kan finde i omegnen af alt hvad man drømmer om når du skimmer websites med sko, modetøj og accessories.


Om badedragter

I dag er vores poder det mest vigtige i tilværelsen og derfor skal poderne også have det fornemmeste. Dette spejler moden til børn også langt mere tydeligt end vi har set det førhen. Igennem tiden har moden indenfor børnetøj udviklet sig raskere end alt andet, og det har resulteret i, at her nu om stunder er utallige alternative mærker at vælge imellem, når far skal finde udstyr til ungerne i hjemmet. Særligt igennem de forgangne år findes der et kæmpe skift i interesse i det nordlige Europa. Hvor det tidligere har været det pebrede og stilige udtryk, der forekom mest moderigtigt, er der i vores tid blevet langt mere interesse for en række nye områder ved mode til børn.

Først og fremmest skal tøjet være modstandsdygtigt. Vores poder skal kunne tumle i udstyret og det skal kunne vaskes i maskinen sammen med de voksnes garderobe. Derfor må det være både holdbart modstandsdygtigt, men samtidig let. Det er nemlig forbrugernes næste kriterie, som vi, forældre, stiller af kritier til moden, som vi forældre ifører vores børn. Det skal være blødt og lækkert og være med bevægelsesfrihed, så familiens børn har muligheden for at blive klogere på verden uden at mærke ubehag fra skarvende elastikker eller ueftergivende stoffer.

Sidst men ikke mindst skal det helst være mijøbevidst. Vi er nu om stunder mere end tidligere opmærksomme på de ting vi koster vores verden som købere og desuden er her ydermere kommet endnu mere bevidsthed om, hvad den kedelige kemi, der kan ses i tekstilerne, gør ved podernes kroppe. Derfor ses der større opmærksomhed omkring økologi og durabilitet i forbindelse med vores poder og vores fremtid.

Særligt i det nordlige Europa har vi også oplevet en kæmpe tilvækst i forskellige dugfriske brands af børnetøj, som brænder for miljøet og det alvorlige ved trist kemi. Det gør at vi som forældre og købere har muligheden for at investere i mere bæredygtigt og også trendy tøj til vores børn både her fra og i verden.