Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD
Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD
LMTD

Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD

229,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD
  • Brand-navn: LMTD
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Hoodies
  • Farve: Sort
  • Shop: Boozt

Skynd dig at køb LMTD Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD hoodies mens der stadig er på lager. Det ville være så mega øv hvis man ikke når det. Du burde skynde dig, for netop denne model og farve er ekstrem eftertragtet, specielt for de størrelser som er populære. Du kan købe online, og på den måde kan du fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en fysisk butik. På den måde kan man bare sidde i ro og mag uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

I dag kan man finde Sort hoodies fra LMTD til børn for kun 229,00 DKK - en virkelig god købspris kan vi jo nok sige. For vi hos Pashion er nemlig glade for LMTD men ikke kun når der tales om hoodies. For når det kommer til LMTD er de altid med på moden, specielt når det gælder børn. Uanset om man vil benytte Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD til fest eller til hverdagsbrug - så er det muligt. Hvis man har god tid kunne du vente lidt og bestille når Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD var på tilbud for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville ikke vente, lige nu er det nemt at bestille online og med levering til din dør, til kun DKK229,00. En rigtig fair synes vi bag Pashion.

Hvis Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD ikke er i den rigtige størrelse/farve kan man helt sikkert købe noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både hoodies og LMTD - så, du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af du også leder efter smarte LMTD hoodies så skal du ikke kigge mere. Og husk at dele Nlmtristian Ls Sweat W Hood Hoodie Trøje Sort LMTD med alle dine venner på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Sort

Sort tøj til børn og unge – det praktiske og trendy valg Når du tænker på beklædning til børn og unge, tænker du ikke så ofte på tøj i sort som det første. I stedet kommer nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis op. Men omend du måske ikke altid har skænket den sorte farve en tanke, når det handler om børnetøj, er farven sort en vidunderlig farve til børn og unge. Du kan få alle typer af beklædning i den sorte farve – og fra mange slags mærker Det fantastiske ved farven sort er, at den er en hel del praktisk. Kigger du selv i dit klædeskab, kan du nok ikke slippe for den sorte farve (og hvorfor skulle du også have lyst til det?). På trods af at det sjældent er tilfældet for tøj til børn, er det imidlertid meget nemt at få fat i børnetøj i sort.

Sorte toppe og trøjer, sorte bukser og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – behøver vi fortsætte? Der eksisterer ikke dén type item, du ikke får i sort. Sort er bekvem i dagpleje, børnehave og skole En af de største fortalere for at få tøj til dit barn i sort er, at det er sværere at se snavs og smuds på sort tøj.

Er ulykken sket, og kommer der derfor snavs på dit barns tøj, er snavset ikke så nemt at se. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns garderobeskab se meget nyt og skinnende rent ud, hvis der ligger mere tøj i sort deri. Er sort for mørk? Start med basis items i farven sort Måske tænker du, at sort er alt for dyster og mørk til børn. Og det er rigtigt, at det måske kan komme til at se lidt ekstremt ud, hvis dit barn kun har sort tøj på fra top til tå. Derfor kan du inkorporere sort tøj i dit barns garderobe en smule ad gangen.

Du kan derfor starte med at få nogle enkle tøjstykker som t-shirts, bukser, overdele, hoodies og jakker i dit barns klædeskab. Så får dit barn nogle basis items, som dit barn kan bruge igen og igen – og som ikke slides op alt for tidligt.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet må man sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For selv om at selve hovedsædet har hjemme i Malmø så er onlinebutikken grundlagt af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er en svensker som bor i København så han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka som giver et kæmpe udvalg af varer fra alle de kendte mærker på markedet helt uden man behøver at gå udenfor. Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi mange mennesker har travle hverdage der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så tit som vi gerne ville. Samtidig vil vi alle nok tilbydes den samme adgang til mode, som de der har adresse midt i de absolut største modebyer i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke bare modetøj og sko til kvinder, men også til mændene og børnene, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe med en portion levering. Verdens store online forretninger bugner af varer og har altid mega store udsalg. Både kvinder og mænd har fundet ud af fordelene ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det så man kan finde i omegnen af alt man står og mangler når du kigger på siderne med sko, modetøj og accessories.


Hvorfor du skal investere i hoodies

I den tid vi er i er vores børn det vigtigste i tilværelsen og af den grund skal børnene selvfølgelig have det mest udsøgte. Dette viser moden til børn også i højere grad end vi har oplevet tidligere. Gennem årene har børnemoden opbygget sig raskere end alt andet, og det gør, at der nu om stunder findes massevis af alternative brands at vælge mellem, når mor skal handle modetøj til poderne i familierne. Især igennem de forrrige år forekommer der et enormt skifte i livsfokus i Skandinavien. Imens det førhen har været det dyre og eksklusive tøj, der fandtes mest moderigtigt, er her i vores tid blevet yderligere fokus på en masse anderledes områder ved tøj til børn. Først og fremmest skal det være uopslideligt. Vores poder forventes at kunne tumle i det og tøjet forventes at kunne puttes i maskinen sammen med resten af familiens ting. Derfor skal det netop være både holdbart modstandsdygtigt, men desuden også blødt. Det er faktisk det andet fordring, som vi, mødre og fædre, sætter af kritier til tøjet, som vi forældre giver vores børn på. Det skal være rart og lækkert og være med plads, så vores små har muligheden for at undersøge verden omkring sig uden at opleve nag fra for stramme elastikker og stive stoffer. Slutteligt skal det helst være økologisk. Vi er I den tid vi lever endnu mere end nogensinde før opmærksomme på det vi udløser i verden som forbrugere og på samme tid er her endvidere kommet udviddet fokus på, hvad den kemi, som kan være i tøjet, gør ved vores børns kroppe. Netop af samme grund ses der større opmærksomhed omkring økologi og bæredygtighed i forbindelse med vores poder og deres fremtid. Især i Skandinavien har man herudover været med til en stor øgning i forskellige sprøde brands af børnetøj, der brænder for vores miljø og faren ved kemi. Det betyder at fædre og mødre og konsumere har muligheden for at finde mere miljøvenligt og desuden moderne tøj til børnene både herhjemme og i verden.