Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Nmfdida Pant Sweatpants Hyggebukser Blå Name It
Nmfdida Pant Sweatpants Hyggebukser Blå Name It
Name it

Nmfdida Pant Sweatpants Hyggebukser Blå Name It

199,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Nmfdida Pant Sweatpants Hyggebukser Blå Name It joggingbukser fra Name it i webshoppen, så du på den måde kan fuldstændig undgå at bevæge dig i en normal butik, og købe helt for dig selv uden stress i butikken. Du bør ikke vente længe, for netop farven Blå og denne model er ekstrem eftertragtet - og specielt for de populære størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så mega ærgerligt hvis man går glip af det.

  • Navn: Nmfdida Pant Sweatpants Hyggebukser Blå Name It
  • Mærke: Name it
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Joggingbukser
  • Findes i farverne: Blå
  • Find den hos: Boozt
Beskrivelse

Netop nu kan man købe Blå Name it joggingbukser til børn til DKK199,00, en virkelig god pris kan man i den grad sige. For vi hos Pashion er nemlig fans af Name it, specielt når man taler om joggingbukser. For når det kommer til Name it må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til børn. Og uanset om du vil benytte Nmfdida Pant Sweatpants Hyggebukser Blå Name It til en fest eller til hverdag, så har du i den grad muligheden. Har man god tid kunne du i stedet vente lidt og købe når Nmfdida Pant Sweatpants Hyggebukser Blå Name It er på udsalg/tilbud, for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville ikke turde vente - for netop nu er det så nemt at bestille i webshoppen, med levering til din dør - for kun 199,00DKK. En rigtig fair synes vi bag Pashion.

Hvis den ikke er i den helt rigtige farve/størrelse kan du med garanti finde noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af Name it og joggingbukser, så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så hvis du er på udkig efter de lækre Blå joggingbukser fra Name it til børn, så skal du ikke kigge længere. Og husk at dele det med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto for bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største modebutikker online kan man sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. For på trods af at selve hovedsædet har til huse i Malmø, er onlinebutikken grundlagt af 2 danske mænd. Lederen på toppen i dag er da også svensker som bor i København og han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver adgang til fra stortset alle de populære brands på markedet helt uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag, netop fordi en stor del af os har travle hverdage der gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb så ofte som man gerne ville gøre det. Desuden ville vi alle nok gives den samme mulighed for at købe tøj som dem som er bosiddende midt i de helt store modehovedstader på jordkloden. Det kan vi på Boozt.

Boozt har ikke bare mode til damerne men også en hel masse til mændene og børn så man kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale en omgang levering. Denne verdens absolut største webshops er fyldt med mærker og har nærmest altid mega store tilbudskategorier.

Både kvinder og mænd har fundet glæden ved at shoppe online og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde næsten alt, man tænker på, når man bladrer gennem websiderne med sko, accessories og tøj.


Om joggingbukser

Nu omstunder er børn allervigtigst i vores tilværelse og af den grund skal poderne selvfølgelig have det mest udsøgte. Dette afspejler moden til børn også endnu mere end vi har set det hidtil. Igennem årene har moden indenfor børnetøj udviklet sig hurtigere end alt andet, og det gør, at der nu om stunder findes utallige alternative brands at vælge imellem, når far skal finde tøj til børnene i familierne. Især gennem de sidste år forekommer der et mærkbart sporskift i fokus her i Skandinavien. Imens det før altid har været det kostbare og fashionable udtryk, som fandtes mest moderigtigt, er her I den tid vi lever blevet en del større interesse for en række anderledes områder indenfor børnetøj. For det første skal tøjet være slidstærkt. Vores unger må kunne have det sjovt i udstyret og tøjet forventes at kunne vaskes i vaskemaskinen sammen med de voksnes ting. Derfor skal tøjet være både stærkt, men samtidig bekvemt. Det er faktisk forældrenes næste kriterie, som vi, forældre, opstiller af krav for moden, som vi forældre giver vores børn på. Det skal være let og lækkert og være med manøvrefrihed, så familiens små kan blive klogere på den store verden uden at mærke nag fra stramme elastikker eller ueftergivende stoffer.

Slutteligt skal tøjet helst være lavet med omtanke. Vi er i disse dage i højere grad end tidligere opmærksomme på det vi udløser i vores planet som konsumere og samtidig er der også kommet udviddet viden om, hvad de kemikalier, der kan opleves i produkterne, gør ved kroppen. Af den grund ses der mere opmærksomhed omkring omtanke for miljøet og durabilitet i forhold til vores poder og fremtiden. Særligt i Skandinavien har man desuden set en kæmpe tilvækst i alernative friske børnetøjsbrands, som er bevidste omkring miljø og det farlige ved kemi. Hvilket betyder at vi som forældre og købere har chancen for at finde mere miljøvenligt og samtidig trendy tøj til ungerne både her fra og i udlandet.