+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
No Offence Day Tote Skuldertaske Sort MAKIA
No Offence Day Tote Skuldertaske Sort MAKIA
Makia

No Offence Day Tote Skuldertaske Sort MAKIA

199,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: No Offence Day Tote
  • Mærke: Makia
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe No Offence Day Tote fra Makia mens de stadig er på lager. Det er så mega irriterende hvis du ikke når det. Men du burde skulle ikke være for langsom, lige netop denne farve er virkelig efterspurgt - og dette gælder specielt for de normale størrelser. Nu kan du købe i en webshop, så du på den måde kan helt slippe for at gå i en normal forhandler. På den måde kan du bare sidde helt for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

Lige nu kan du finde Sort Makia skuldertasker til herre til kun 199,00 kr., en fornuftig udsalgspris kan man nok sige. Og vi hos Pashion er imponerede over Makia, men ikke kun når det omhandler skuldertasker. For når det kommer til Makia er de virkelig med på moden - specielt når det gælder herre. Uanset om man vil bruge No Offence Day Tote til hverdag eller til en fest, så har du i den grad muligheden. Hvis man ikke har travlt kan man vente lidt i stedet og købe når No Offence Day Tote var på tilbud for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Holdet bag Pashion ville ikke turde vente, lige nu er det jo så nemt at bestille på internettet, leveret til din dør, for kun 199,00 kr.. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.

Hvis No Offence Day Tote ikke er i den rigtige farve eller størrelse kan man med garanti finde noget fra samme mærke som falder i din smag. Boozt har et ganske stort udvalg af skuldertasker fra Makia - så fortvivl ikke, du finder noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter de fancy Sort skuldertasker fra Makia til herre, så skal du ikke kigge længere. Husk at dele No Offence Day Tote med dine venner og familie på social media når du har købt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om farven Sort

Sort er for langt de fleste den eneste elegante pæne farve. Det er farven man ender med at vælge, når vi skal bruge festtøjet samt den tone, som bliver solgt flest underdele af. Det er tonen vi associerer med magt. I mændenes tøjskabe findes der ikke mange sæt, som ikke indeholder minimum ét sort piece.

Samtidigt er det også en farve der breder sig helt oppe fra toppen, hvor en stor del af de mest kendte tøjdesignere elsker at benytte nuancen - helt ned til de helt almindelige butikker der også uden tvivl har et enormt sortiment af sort tøj. Gennem historien er sort ofte bruge som symbol for noget mørkt. Man ser ofte heltens fjende beklædt i mørke gevandter og med kolde træk, hvorimod helten der redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Til trods for det er tonen ikke noget vi undgår, når det gælder fest og til hverdag, for det er helt sikkert den nuance som udstråler mest elegant stil og klasse. Endda i forbindelse med sko er vi fyre vilde med det sorte valg. Helt fra de klassiske festsko til de afslappede kondisko, er sort uden sammenligning den mest brugte farve. Og det er ikke kun fordi den er klassisk og pæn - den er praktisk og kan matche alt det vi ellers har i garderoben.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 30 dage

Den store tøjbutikker online kan man sige er et rigtigt skandinavisk eventyr. Selv om selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø så er onlineforretningen startet af 2 danske drenge. Den øverste leder i dag er en svensker som bor i København, så man kan roligt sige han holder historien gående. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der man må sige giver dig fri adgang til fra nærmest alle de mest populære brands på markedet uden du er nødt til at gå udenfor. Shopping online er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi vi har travle hverdage, som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi ville ønske det. Ydermere vil de fleste gerne have den samme shopping-mulighed som dem som er bosat i midste af de allerstørste modemetropoler på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt tilbyder ikke alene modetøj, sko og accessories til kvinderne men også mænd og børnene, så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en enkelt levering. Verdens allerstørste online modebutikker er fyldt med mærker og har nærmest altid mega store lagre med produkter på udsalg. Både damer og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt hvad, du drømmer om når man kigger på websites med modetøj, sko og accessories.