Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe
Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe
Samsøe & Samsøe

Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe

800,00 DKK Gratis fragt

Køb Samsøe & Samsøe Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe ponchoer & kapper i webshoppen, så du kan slippe for at skulle i en forhandler, og arbejde helt for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren. Du skal ikke vente længe - for lige denne farve er virkelig efterspurgt, og specielt for de størrelser der er mest gængse. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så ekstremt trist hvis du går glip af det.

  • Modelnavn: Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe
  • Mærke: Samsøe & Samsøe
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Ponchoer & kapper
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

Er du også på udkig efter at købe de mega moderigtige Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe ponchoer & kapper fra Samsøe & Samsøe til dame i Sort, så er du nemlig kommet til det helt korrekte sted. For netop på dette website er vi rigtig glade for netop ponchoer & kapper specielt hvis de er lavet af Samsøe & Samsøe. Samsøe & Samsøe er kendt for deres moderigtige design af ponchoer & kapper, og Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe er ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre så kan man sågar benytte Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe til enhver anledning, uanset om det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag. I dette øjeblik kan de købes til DKK800,00 - som der kan siges er en strålende pris. Men husk nu du nok ikke bør vente for længe. For lige det tilbud kan kun gælde hvis lager haves. Men du kan selvfølgelig at vente og tage en chance og tro på gode tilbud til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, eller fx til black friday, cyber monday, eller på outlet/lagersalg. Én af de største fordele er at produkterne kan hentes på nettet. Og sådan kan du undgå at besøge en normal butik. Og du kan sagtens få fat i det som man leder efter hos Boozt - de har nemlig et ret stort udvalg af netop ponchoer & kapper fra Samsøe & Samsøe i Sort til dame. Lige netop Boozt er kendt for sko, accessories & mode hurtigt leveret, gode fragtpriser, vanvittigt bredt sortiment i de fleste slags farver og modeller. Glem ikke at give din bedømmelse af Samsøe & Samsøe Nor O-N Short 7355 Strikket Trøje Sort Samsøe Samsøe ponchoer & kapper herunder. Og glem ikke at følge Pashion på vores sociale medie profiler på Pinterest, Instagram og Facebook.


Hvorfor du skal vælge netop ponchoer & kapper i Sort

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte ondskaben. Det skjulte i skyggerne. Det er en kulør, som overskygger mange andre kulører og på samme tid også en nuance, der kan blive brugt til at fremhæve og indramme flere andre klare typer farver på paletten. I dag er det en mere old school kulør, som betyder overklasse og elegance. Man kender den fra beklædning som det helt sorte suit og smokingen til damer samt den lille sorte kjole. Det er en farve størstedelen af os har i vores garderobe som en vigtig del af garderoben. Af denne simple grund er det også en af de farver vi altid ser i modeverdenen både i hight street butikkerne men også på runways. Samtidigt er det også en stærk farve som giver indtryk af både magt og autoritet. Af samme grund ser man mange mennesker i magtfulde jobs med uniformer af både den uformelle og formelle slags i denne tone - netop fordi den sorte virkelig understreger deres position. For tiden ses det meget ofte sort indenfor især forbilleder i musik og mode. Ud over detfindes de genkendelige slags fx de helt sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og den mørke smoking. Hvis du stadig er usikker på, hvad du skal vælge, så er sort altid et sikkert valg.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

Den store tøjforretninger online kan man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. For på trods af selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlinebutikken udviklet af 2 danske drenge. Direktøren på dette tidspunkt er også svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han kører historien videre.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der man må sige giver overblik over fra nærmest alle de efterspurgte mærker i modebilledet uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og shoppe lige så tit som man gerne ville. På samme tid vil vi alle nok tilbydes den samme shopping-mulighed som dem, der er bosiddende midt i de største modebrændpunkter på Jorden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke udelukkende modetøj, sko og accessories til damer men også mændene og drenge & piger så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe med en gang fragt. Denne verdens helt store online butikker er fulde af brands og har nærmest altid store tilbudskategorier.

Både herrer og damer har opdaget glæden ved at købe på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt det, man står og mangler når man skimmer siderne med sko, tøj og accessories.


Om Samsøe & Samsøe

Brandet Samsoe Samsoe er i dag verdenskendt for de stilrene kollektioner i god kvalitet. Men eventyret om det kendte brandt starter i 1993 i midt i København, da de to brødre Preben og Klaus Samsøe grundlagde den første forretning.

I de dage forhandlede brødrene udelukkende deres smykker, dog blev udvalget snart udvidet med de originale beklædningsdele, som endnu i dag er på markedet; de enkelte t-shirts til mænd i god kvalitet & god pasform. Det hele begyndte med t-shirts til herrer og senere kom desuden undertrøjer og t-shirts til kvinder på markedet.

I starten af 2000 lagdes grunden til en ny tid for brandet, da brødrene afhændede deres firma til de nuværende ejere Andersen og Sextus, der endnu sidder ved roret i dag. Gennem dem er Samsoe Samsoe er blevet til et anderkendt mærke, der er kendt for deres skandinaviske stil, der viser sig i alle styles. Ud over de originale basis klassikere fra Samsøe & Samsøe, udkommer der i hver kollektion nye og spændende modeller, der ærer den Skandinaviske stil på samme tid med de fortsat følger tendenserne i tiden.

I dag kan brandet ses hos + 1500 forhandlere, 45 Samsøe & Samsøe butikker, 50 shop-in-shop butikker og i netbutikker hos mange af de store shoppingportaler verden over.

Alligevel holder den danske duo stadig fast i deres ide om at fremstille tøj i skandinavisk stil, der er nemt at mixe ind i enhver garderobe for en overskuelig pris.


Hvornår du skal gå med ponchoer & kapper

Der er ikke nogen spørgsmål om det faktum at mode til damer er det, der gennem løbet af årene er blevet mest tydelig i moden. Selv om moden til mænd er kommet rigtig godt efter det i løbet af tiden, så vejer tøj til kvinder stadig meget mere på modeugernes runways og hos forhandlerne.

Stilen afgøres oprindeligt af verdens mange designere, idet de fremstiller deres kollektioner frem, men herudover er der ligeledes det, der går under navnet gademode. Her er det moden i hverdagen, som menes og den bestemmes af de såkaldte ’modemoguler’, der er helt almindelige personer med stor forståelse for stil.

For kvinder findes der ikke udelukkende én style, men en vifte forskellige, som hver er henvendt til deres eget segment af mulige kvinder. Og netop fordi der er så mærkbar forskel på, hvad som passer den kvindelige krop i forskellige aldre, så er der også mærkbar forskel på, hvad moden dikterer indenfor de mange segmenter. Ens for alle er imidlertid stadigvæk både prints, snit og blanding, der er universalt fremherskende mens andre synes mere skabt af formgiveren der har fremstillet det eller kvinderne, de er designet for.

I tiden er kvindemoden delt i 2 meget forskellige kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de ganske almene modebutikker som blandt andre Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Herudover tilkommer de mere eksklusive mærker i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her findes brands som Gucci og Marc Jacobs. De fleste kvinder blander de to ting på forskellige måder og skaber sådan en individuel stil, som er lavet af tidens trends, men kombineret som en del af den individuelle garderobe. Da nethandel er blevet mere brugt, kan man nu ikke kun se mode i de fysiske butikker, men ligeledes på internettet, hvilket gør, at man har alle mærker liggende ved fingerspidserne. Det giver en kæmpestor mulighed for at bruge de nærværende styles indenfor modeverdenen når vi ønsker at lave en individuel style.