Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad
Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad
Skogstad

Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad parkaer fra Skogstad i denne online shop & sidde i stilhed uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad
  • Brand-navn: Skogstad
  • Køn: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Parkaer
  • Findes i farverne: NEW ANTRACITE
  • Butik: Boozt

Men du bør ikke vente for længe, for netop denne model i NEW ANTRACITE er ekstrem efterspurgt, og specielt for de størrelser som er normale. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så øv hvis man misser det.

Beskrivelse

Er du også på udkig efter at købe de smarte Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad parkaer fra Skogstad til børn i NEW ANTRACITE, så er du kommet til det rigtige sted. For netop på www.Pashion.dk er vi kæmpe fans af lige netop parkaer specielt når de er kreeret af Skogstad. Skogstad er kendt for designet af parkaer, og Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad er bestemt ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man også benytte Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad til alle slags anledninger, uanset om det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag. Lige nu kan den bestilles til kun DKK 899,00, som jo må siges er en virkelig god pris. Men husk du ikke bør vente mere end højst nødvendigt. Tilbuddet kan kun gælde til der er udsolgt.

Man kan selvfølgelig at gamble og vente og krydse fingre for bedre tilbud til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, black friday, cyber monday, eller til lagersalg og outlet. Én af de helt store fordele for dig er, at Nyheim 2-Layer Technical Parka Parka Jakke Grå Skogstad kan findes på nettet. På netop den måde kan du helt slippe for, at skulle besøge en fysisk modebutik. Du kan uden tvivl finde det man er på udkig efter i denne shop, for de har nemlig et imponerende stort udvalg af parkaer fra Skogstad. Og Boozt er kendt for sko og mode med hurtig levering, gode leveringspriser, imponerende bredt udvalg i de fleste slags farver, modeller og kollektioner.

Glem ikke at vise din stemme af denne genstand herunder. Og du må love at huske at følge os på de sociale medier via Facebook, Instagram og Pinterest.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis fragt for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 30 dage

En af de store tøjforretninger online må man sige er et ægte Nordisk eventyr. Til trods for at selve hovedsædet har hjemme i Malmø, er onlineforretningen udviklet af 2 danskere. Direktøren i dag er en svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver dig et udvalg af fra de fleste de kendte brands i tiden helt uden man er nødt til at gå udenfor.

Online shopping er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi rigtig mange har travle hverdage der ikke giver tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne vil det. Ydermere vil vi alle gives den samme shopping-mulighed som de som bor i midste af de absolut største modemetropoler på denne klode. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com har ikke alene accessories, sko og modetøj til damer men også til herrer og piger & drenge, så du kan finde det hele med et klik og klare dig med at betale for en enkelt levering. Verdens helt store online forretninger er fulde af mærker og har altid store sortimenter af tilbudsvarer. Både kvinder og mænd har allerede fundet ud af fordelene ved at købe i webshops og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde stort set alt, man tænker på, når man skimmer hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.


Mere om parkaer

I moderne tid er vores familie vigtigst i tilværelsen og derfor skal børnene selvfølgelig også have det ypperste. Dette afspejler moden indenfor børnetøj også mere end vi har oplevet før. Med tiden har moden indenfor børnetøj udviklet sig raskere end noget andet, hvilket har resulteret i, at der nu om stunder produceres massevis af alternative brands at vælge mellem, når mor skal vælge udstyr til de små i familien. I særdeleshed i løbet af de forrrige år findes der et mærkbart sporskift i livsstil her i Skandinavien. Mens det før har været det dyre og fashionable udtryk, der synes mest in, er der nu blevet langt mere fokus på en masse anderledes områder omkring modetøj til børn. Først og fremmest skal tøjet være modstandsdygtigt. Vores unger må kunne lege i det og tøjet forventes at kunne vaskes i maskinen sammen med de voksnes tøj. Derfor må tøjet være både varigt, men samtidig blødt.

Det er faktisk det næste krav, som vi, forældre, sætter af krav for det, som vi forældre ifører vores børn. Tøjet skal være blødt og lækkert og være med manøvrefrihed, så vores poder kan undersøge den store verden uden at mærke ubehag fra for stramme elastikker eller ueftergivende stoffer. Ikke mindst skal det gerne være produceret med omtanke. Vi er I den tid vi lever endnu mere end nogensinde før opmærksomme på det vi koster Jorden som forbrugere og herudover er her også kommet større viden om, hvad de kedelig kemikalier, der kan være i stoffet, gør ved vores børns kroppe. Netop af den grund ses der større opmærksomhed omkring økologi og durabilitet i forbindelse med vores børn og den fremtid de går i møde.

Specielt i det nordlige Europa har vi ydermere været med til en stor tilvækst i forskellige splinternye brands af børnetøj, som brænder for miljøet og farefuld, kemi. Hvilket gør at vi som fædre og mødre og konsumere har muligheden for at købe mere bæredygtigt og også moderne tøj til vores børn både herhjemme og i udlandet.