Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk

Om Pashion

Pashion.dk er resultatet af 5 års arbejde med ide- og platformudvikling, hvor visionen bag har været at gøre det så nemt som muligt for modeglade danskere at handle ind online. I dag er målet nået - og du kan shoppe al dit yndlingstøj blandt vores 1.378.000 varer, der kommer fra 5.880 forskellige brands. 


Designet til den målrettede shopper

Vi har samlet alle både kendte og mindre kendte mærker fra 38 af de største skandinaviske online shops og fordelt dem under velkendte kategorier som tøj, tasker, sko og accessories. Med andre ord har vi samlet alle produkter fra adskillige store online sortimenter ét sted. Nemt, ikke?

Du kan via vores platform sortere efter både tøjtype, brand, farve, pris og størrelse og finde dit perfekte match. 


Få tilbud på dine foretrukne produkter og mærker

Opret en bruger og nyd godt af alle fordelene som en del af Pashion-familien. Modtag mails med tilbud på dine udvalgte brands og produkter, så du er sikker på at få dem til markedets skarpeste priser. 

Og husk nu: Vores sortiment kommer ikke bare fra én shop, men derimod mange af Nordens største. Det er din garanti for det største udvalg og de bedste priser. 


Passionen bag Pashion

Pashion.dk er stiftet af digital marketing konsulent Anton Hoelstad i 2019, som tog handling på, hvor tidskrævende og uoverskueligt det var at finde et komplet udvalg af ens favoritmærker online.

“Idéen opstod efter, at jeg utallige gange skulle have 3 eller flere webshops åbne samtidigt for rent faktisk at finde det tøj, jeg ville gå i. Det tog rigtig lang tid, og netop det tidsspild gjorde, at jeg kom på konceptet til Pashion.dk - produkter fra mange forskellige webshops samlet ét sted. Det har gjort det muligt for mig at spare tid, som jeg har kunnet bruge på mange andre sjovere ting - fx at finde min næste takeaway bestilling på Wolt.”

Vi søger konstant at forbedre os, hvor det er muligt. Har du feedback eller ønsker til vores platform, hører vi gerne fra dig på hej@pashion.dk.

Velkommen til Pashion.dk - Passion for Fashion.