+253.000 produkter +2.080 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk

Om Pashion

Pashion.dk er resultatet af en idé der er blevet brygget på i mere end 5 år, med visionen om, at gøre det nemmere for den modeglade danske befolkning. For i stedet for at være nødsaget til at tjekke flere hjemmeside som Boozt og Miinto for, om de har dit ynglingstøj på lager i din størrelse – så kan du nøjes med at lede ét sted.

Vi har nemlig gjort det nemt for dig, og samlet flere hundrede tusinde produkter inden for kategorierne tøj, tasker, sko og accessories – fra alle de kendte online shops i Skandinavien. Og for at gøre det endnu bedre, så kan du også filtrere dig frem til dine favoritmærker i præcis din størrelse, samt i de farver du kunne være interesseret i. 

Og det burde være muligt for dig at finde noget der falder i din smag – for på nuværende tidspunkt har vi intet mindre end 253.000 varer på websitet, fordelt på hele 2.080 mærker.


Få besked når varerne kommer på udsalg

Hvis du bliver en del af Pashion-familien og opretter dig en bruger, så kan du selv bestemme hvilke produkter du vil have besked på e-mail om, når de er på tilbud. Så hvis du har nogle helt specielle ønsker, men ikke har lyst til at betale fuld pris – så har vi løsningen til dig.


Bag om Pashion

Pashion.dk er stiftet af Anton Hoelstad i 2019, som til dagligt arbejder som digital marketing konsulent. Idéen er opstået af mit eget behov, efter jeg utallige gange skulle kigge i 2, 3 eller flere webshops for at finde tøj og sko i den rigtige størrelse. Jeg har derfor fået skabt dette website, som en service jeg selv vil bruge hver eneste gang jeg skal købe noget nyt til min garderobe.

Hvis du har idéer til hvordan noget kan gøres bedre, så er du mere end velkommen til at kontakte mig direkte på hej@pashion.dk.

Velkommen til Pashion – Passion for Fashion


Pashion.dk ApS

Ravnevej 6

2970 Hørsholm

CVR: 40207325