Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ombrello automatico antivento
Piquadro

Ombrello automatico antivento

391,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Ombrello automatico antivento
  • Mærke: Piquadro
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Paraplyer
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Piquadro Ombrello automatico antivento paraplyer så længe de er på lager. Det ville være så mega ærgerligt hvis man går glip af det. Men du skal ikke vente længe - for netop denne model i Sort er ekstrem populær, specielt for de størrelser som er mest gængse. Nu kan du nemlig købe her, så du på den måde kan helt undgå at gå i en fysisk forhandler. Og på den måde kan man sidde for dig selv uden at skulle stå i kø i butikken.

Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi stolte af at få muligheden for at fortælle dig om Ombrello automatico antivento fra Piquadro . Man ved ikke om Ombrello automatico antivento fra Piquadro på et tidspunkt kommer på udsalg - for eksempel på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man overhovedet vente - for man ender måske med paraplyer fra Piquadro i en anden mønster, farve eller model?

Når Miinto giver 2 garanti kan det aldrig gå helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst 14 dage ret til returnering. Så du kan bare sende retur produktet i tilfælde af nu det ikke passer, eller du ikke kan lide mønsteret på. Hvis du er virkelig smart så kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Der kan du være heldig og få tilsendt en rabat for sin første bestilling på op mod ti-femten procent, måske mere.

Hvis du ender med at købe Ombrello automatico antivento må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashions Instagram. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi hører derfor gerne vores brugeres feedback. Miinto har ekstremt imponerende bedømmelser diverse steder fx på Facebook, Google og Trustpilot med levering indenfor få dage - og så kan du følge ordren hele vejen fra Miinto og til din dør. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan købe paraplyer fra Piquadro lige her på Miinto som forhandler de fleste af de mest kendte produkter? Men selvom Miinto nok ikke er husket som den førende når det drejer sig om bæredygtig mode, så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig i den grad noget de bekymrer sig om. Ombrello automatico antivento bliver lavet i rigtig lækkert materiale. Piquadro er nemlig kendt af flere for deres kvalitet, måske specielt når det drejer sig om paraplyer. Men selv om det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Ombrello automatico antivento (og slet ikke i Danmark) - så bliver det det!


Om farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort viser ofte mørket. Det skjulte i skyggerne. Det er en kulør, som opsluger mange andre farver men også kuløren, der kan blive brugt til at fremhæve og indramme mange andre sprøde typer farver i regnbuen. I dag er det en mere old school farve, der er lig med overklasse og elegance. Vi kan typisk kende fra moden som det helt elegante jakkesæt og smokingen til damer og den lille sorte.

Det er en tone vi har i vores tøjskab fungerende som en essentiel del af garderoben. Som følge heraf er den en af nuancerne som man ofte ser i den store modeverden både på gaden men også på diverse catwalks.

Samtidigt er det også en stærk farve der symboliserer både autoritet og magt. Af den grund ser vi også mange personer i ledende stillinger med dragter til alle situationer i netop denne farve, fordi farven understreger den position de sidder i. I denne tid ser man rigtig tit sort indenfor blandt andet forbilleder i musikken. Herudoverfindes også de klassiske typer som helt sorte jeans, den lille sorte og sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Er du usikker på hvilken du bør tage på, så er sort altid et godt valg.


Mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis fragt for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 14 dage

Shoppingplatformen tilbyder en ny og spændende måde at købe lækre ting online. Ideen tog sit udspring Her i Norden og det blev grundlagt i starten af 2009 og forretningen kan i disse dage bryste sig af at have i omegnen af 7 EU lande deltagende med deres varer på platformen. Den ting, der adskiller platformen fra konkurrerende interntbaserede webshops er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er en forretning, der selv holder lager og tilbyder varer fra forskellige brands.

Det er i stedet en samlet e-commerce platform for allerede etablerede forretninger, som drømmer om udbyde deres udvalg på nettet, men ikke lige forestiller sig at en enestående netbutik er en mulighed.

Hvis du køber på Miinto er det derfor ikke en enkelt kæmpe online butik du handler i, men i stedet en række selvstændige forretninger, som hver især står for at administrere de ordrer der tikker ind, håndtere dem og afsende dem til kunder i landet over. Det er en god butik for dig, som gerne have muligheden for at handle lokalt, men samtidig drømmer om at have muligheden for at se, hvad verden tilbyder. Du kan nemt selv afgøre, om du vil tjekke markedet for en præcis vare, en gruppe varer eller om du hellere vil søge på område. Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, mode til kvinder, tøj til børn, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der er altså noget for de fleste – og man kan med garanti også finde frem til det, I er på udkig efter!