Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ombrello con logo
Liu Jo

Ombrello con logo

405,45 DKK 477,00 DKK -15%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Ombrello con logo
  • Brand: Liu Jo
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Paraplyer
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Liu Jo Ombrello con logo mens de stadig er på lager. Det er så mega irriterende hvis man går glip af det. Du bør ikke vente for længe, lige netop denne model i Sort er virkelig populær - gælder specielt for de størrelser som er populære. For nu kan du købe i en webshop, så du kan fuldstændig undgå at skulle i en forhandler. Og på den måde kan man købe i ro og mag uden at blive forstyrret af irriterende sælgere i butikken.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi virkelig stolte af, at få muligheden for at vise dig om Ombrello con logo paraplyer fra Liu Jo . Man ved ikke om Liu Jo Ombrello con logo en anden dag ender på udsalg - fx på Black Friday eller på januarudsalg. Tør man overhovedet vente, for man ender måske bare med paraplyer fra Liu Jo i en helt anden mønster, farve eller model?

Når man som Miinto giver to garanti kan det umuligt ende helt galt når det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dage med mulighed for retur så du kan altid returnere produktet hvis det nu ikke passer i størrelsen eller du ikke alligevel kan lide mønsteret på foran spejlet.

Hvis du er smart kan man melde dig til deres nyhedsbrev. Her kan man være rigtig heldig og få en kuponkode til sin aller første bestilling på helt op til 10-15%, eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Ombrello con logo må du huske at dele din oplevelse på Pashions Instagram og Facebookside. Vi hos Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres oplevelser med at bruge vores service. Vi hører meget gerne vores brugeres ris og ros. Miinto har virkelig flotte anmeldelser diverse steder herunder på Facebook, Trustpilot og Google, og leverer på kun ganske få dage - og så kan du følge ordren hele vejen fra Miinto og til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når man kan bestille paraplyer fra Liu Jo her på Miinto - som er forhandler af de fleste af de mest kendte produkter?

Men selv om Miinto nok ikke er kendt som pioneren når det drejer sig om bæredygtigt modetøj - så betyder det ikke de slet ikke bekymrer sig om det. For det er nemlig noget de bekymrer sig om.

Ombrello con logo bliver produceret i lækkert materiale. Liu Jo er meget kendt for netop deres gode kvalitet - måske specielt når det omhandler paraplyer. Og selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Ombrello con logo (slet ikke for DK), så skal det nok blive det!


Mere om farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort kendetegner ofte det mørke. Det skjulte i skyggerne. Det er en farve som overskygger mange andre nuancer, og samtidigt kuløren der kan blive brugt til at fremhæve andre lyse slags farver i moden.

Indenfor mode er det en mere typisk kulør, der er lig med overklasse og elegance. Vi kan typisk kende fra moden som det helt klassiske jakkesæt og smoking til damer samt den klassiske cocktailkjole. Det er kuløren vi alle har i vores garderobe fungerende som en del af garderoben. Af denne grund er det også en af de kulører man ser igen og igen i den generelle modeverden både i hight street butikkerne samt i high fashion. Det er samtidigt også en meget stærk farve der udstråler både autoritet og magt. Af samme grund ses mange personer i magtfulde jobs med uniformer af både den uformelle og formelle slags i netop sort, netop fordi den sætter en tyk streg under og udstråler magt.

I tiden ses det i mange tilfælde sort indenfor blandt andet forbilleder i moden. Desudener også de helt klassiske og genkendelige modeller som helt sorte jeans, den lille sorte cocktailkjole og ikke mindst den klassiske smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvad du bør tage på, så vil sort altid være et godt valg.


Om Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en ny og spændende måde at handle online. Ideen udsprang herhjemme og firmaet udfoldede sig i 2009 og platformen kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have i omegnen af 7 lande i EU vist med deres varer på platformen. Det, der separerer dem fra andre online shoppingplatforme er, at det mod forventning ikke er en forretning, der selv holder lager og sælger varer fra udvalgte mærker.

Det er i stedet en fælles online platform for rigtige forretninger, der kunne tænke sig udbyde deres udvalg på nettet, men ikke helt forestiller sig at en privat online shop er en reel mulighed. Hvis du handler i shoppen er det såfremdeles ikke en fælles online butik du handler hos, men i stedet for en række selvstændige butikker, der uafhængigt af hinanden står for at holde styr på de ordrer der lander i indbakken, håndtere de bestilte varer og få dem afsendt til købere i hele landet. Det giver en god mulighed for de, som ønsker at have muligheden for at handle lokalt, men desuden ønsker at chancen for at opleve, hvad resten af landet har. Du kan hurtigt selv vælge, om du overvejer at søge på en præcis ting, en kategori eller om du har lyst til at søge på location.

Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, kvindemode, mode til børn, sport, skønhed og bolig. Der udbydes med andre ord noget for langt de fleste – og du kan sikkert også finde det, du mangler!