Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323
Moschino

Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323

744,00 DKK 782,00 DKK -5% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Moschino Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323 paraplyer her, så du kan helt slippe for at skulle i en butik - og købe i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere i butikken. Men du burde skulle ikke være for langsom, for netop farven Rød er rigtig efterspurgt, gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. Så skynd dig at køb så længe der stadig er på lager, det ville være så mega trist hvis man går glip af det.

  • Modelnavn: Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323
  • Brand-navn: Moschino
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Type: Paraplyer
  • Findes i farverne: Rød
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man bestille Rød Moschino paraplyer til dame for kun DKK744,00 - en imponerende produktpris må man i den grad sige. For vi hos Pashion er nemlig imponerede over Moschino, ikke kun når man taler om paraplyer. For Moschino er de virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til dame. Og hvad enten du vil benytte Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323 til hverdag eller til fest, så har du muligheden. Har man ikke travlt kunne du vente i stedet og bestille når Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323 var på udsalg for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Holdet bag Pashion ville ikke vente - for netop nu er det nemt at købe på nettet og med levering til din dør, til kun DKK744,00. En rigtig fair synes vi hos Pashion. Er Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323 ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan du med garanti finde en anden ting som vil falde i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af Moschino og paraplyer - så, du finder helt sikkert noget for dig.

Så hvis du også leder efter nogle smarte Rød Moschino paraplyer til dame så bør du ikke kigge mere. Husk at dele Ombrello retraibile Toy Constellation compact O22MO16 8323 med din familie og venner på de sociale medier når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på social media.


Hvorfor du skal vælge netop paraplyer i Rød

Rød er af flere grunde den mest populære farve for de fleste kvindfolk. Den symboliserer mange inspirerende elementer, som de fleste kvinder ønsker at besidde. Den røde farve anvendes til tøj på hele kroppen – som tøjtekstiler, sminke og neglelak – fordi den røde farve udgør en så toneangivende del af vores hverdag og tager rigtig meget plads på rigtig mange faconner, som tit omfatter, hvad du klæder dig på med, når vækkeuret ringer. Ja, sagt anderledes er den røde farve helt bogstaveligt alt det, vi består af.

Den røde farve står for først og fremmest en klar sensuel indvirkning. Røde overdele og rød læbestift har op gennem 1900-tallet sat sit præg på de mest betagende kvinder på tv og i medierne, og netop den stil har damer hele verden over taget til sig, når de har forsøgt at imponere deres udkårne eller havde brug for en aften i nattelivet med en solid omgang selvværd. Fortalt på en anderledes måde: Når de skulle male byen rød. En tung mørkerød er egnet til dig, som har lyst til at være anderledes, mens en mere neutral rød farve stadig stikker ud, men fungerer mere afdæmpet. Mange kvinder har i evig tid drømt om den storslåede røde gallakjole – der naturligvis skal have farven rød. Utallige babes fra Bond-filmene har siden filmseriens opstart strålet med rød sminke og sat den normalt handlekraftige spion i farlige situationer med deres uetiske og forførende ageren.

I skandinavisk design er den røde farve ikke en fremtrædende nuance; farven er ganske ligetil for tydelig og kraftfuld til det grove og enkle design, vi benytter i både interiør og vores tøj. Hermed er det ikke sagt, at du ikke som skandinavisk dame kan eller bør anvende farven rød – for det kan du i høj grad. En rød overdel eller en lille rød nederdel er den perfekte item til den varmer sommer, når klunset helst skal være lidt mere let og give mere plads til luften. Til vintermånederne er farven rød også formidabel. Udover at den røde farve jo er den absolut mest indlysende farve til juletid, er den røde farve også en forholdsmæssig varm farve, der repræsentere hygge, der passer så godt ind i julens kulde.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Fragtpris: Gratis levering for køb over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 14 dage

Miinto er blevet en ny og spændende mulighed for at købe lækre ting online. Konceptet tog sit udspring Her i Danmark og hovedsædet blev grundlagt i 2009 og de kan i disse dage bryste sig af at have hele syv lande i Europa deltagende med deres varer på nettet. Den ting, der separerer e-commerce platformen fra andre webbaserede webshops er, at det stik mod forventning ikke er en forhandler, som selv er lagerførende og tager varer ind fra forskellige virksomheder. Det er faktisk en omfattende online shoppingplatform for allerede etablerede butikker, som ønsker at udbyde deres sortiment, men ikke forventer at en enestående online butik er en optimal løsning. Når du køber på platformen er det derfor ikke en samlet kæmpe butik du køber i, men i stedet en masse små butikker, som uafhængigt af hinanden har ansvaret for at administrere de ordrer som tikker ind, pakke det bestilte og få dem afsendt til mennesker i landet over.

Det tilbyder en god butik for dem, der gerne have muligheden for at shoppe lokalt, men også gerne vil chancen for at opdage, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan let selv afgøre, om du vil søge på en bestemt vare, en varegruppe eller om du har lyst til at søge på beliggenhed. Hos Miinto finder der alt indenfor herremode, mode til damer, børnetøj, sportsudstyr, beauty og interiør. Der sælges således noget for langt de fleste – og I kan med stor sandsynlighed også finde den ting, du leder efter!