Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY
Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY
ONLY

Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY

299,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY langærmede skjorter fra ONLY i webshoppen & købe i ro og mag uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

  • Model: Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY
  • Mærke: ONLY
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Langærmede skjorter
  • Findes i farverne: Hvid
  • Find den hos: Boozt

Du bør ikke vente for længe, lige netop farven Hvid og denne model er ekstrem efterspurgt - specielt for de størrelser som er gængse. Køb mens der stadig er på lager, det er så mega irriterende hvis du går glip af det.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om ONLY Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY . Du kan aldrig vide om Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY senere kommer på udsalg, fx på Black Friday eller januarudsalg. Men tør du vente, for du ender måske med ONLY langærmede skjorter i en helt anden mønster, farve eller model? Når Boozt giver to garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dage returret. Så man kan til hver en tid sende retur produktet i tilfælde af det ikke passer eller du ikke alligevel kan lide farven på. Hvis du er klog, så kan du overveje at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her kan du være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode for din allerførste bestilling på op mod ti til 15 procent - måske mere.

Hvis du ender med at bestille Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på vores sociale medie kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os om vores brugeres oplevelser med at bruge vores produkt. Vi vil meget gerne høre din ris og ros. Boozt har rigtig flotte anmeldelser mange steder for eksempel på Trustpilot, Google og Facebook og levering indenfor få dage. Og du kan tracke ordren hele vejen fra Boozt til dig. Så hvorfor lede efter andre steder når nu du kan finde langærmede skjorter fra ONLY her på Boozt - der er forhandler af de fleste af de mest kendte produkter?

Selv om Boozt nok ikke er tænkt på som den førende når det drejer sig om økologi - så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. Det er noget de går op i.

Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY bliver produceret i virkelig smart materiale. ONLY er ret kendt for netop deres kvalitet, måske specielt når det drejer sig om langærmede skjorter. Og selv om det måske ikke ligefrem er sæsonen for Onlnew Canberra Stripe Dnm Shirt Bin Langærmet Skjorte Hvid ONLY (slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Om at gå i langærmede skjorter i Hvid

Farven hvid er en uundværlig grundfarve i enhver kvindes garderobe. Den lyse nuance virker perfekt for sig selv, og sammen med både traditionelle og moderne tøjtendenser. Farven hvid kendetegner klarhed og alt det gode i verden. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den smukke farve lyser med bedste intentioner op og dominerer scenen – særligt når vejret er til det. Inden for design benyttes den simple farve til at fremhæve andre mere tydelige farver. I Danmark i dag og i Norden generelt er hvid populær i både tøjdesign og boliginteriør. Den simplistiske farve matcher den skønne, fundamentale stil. Men hvornår bør man bruge hvid? Svaret er ligeså simpelt som den hvide farve, fordi hvid fungerer til alle sammenhænge. Uanset om du skal til et festligt arrangement, på job, på skolebænken eller slappe af med veninderne, er farven hvid brugbar til arrangementet. Som tidligere nævnt er den bekvemme farve specielt velegnet, når sommeren nærmer sig, og det luftige outfit skal på. Når vi italesætter hvidt sommertøj til kvinder, er det ikke muligt at komme uden om den elegante hvide sommerkjole. Det enkle outfit er alle pigers at passe, når varmegraderne tillader det. Det delikate sommer outfit er for mange synonym med dansk sommer. Hvid kommunikerer nemlig en særlig type åbenhed over for omverdenen, som vi danskere går op i. Hvilke nuancer går hvid godt til? Den hvide farve er en objektiv farve, der passer godt ind som fylde, når de mere modige nuancer fra tøjskuffen skal komplementeres i hverdagsoutfittet. Om sommeren egner hvidt sig godt til eksempelvis gul og lysegrøn – altså dristige nuancer med liv i. Til de lidt mørkere tider, når solen går tidligere ned og temperaturerne falder, kan man med god samvittighed være mere mørkladen og dramatisk i ens udtryk. Brug eksempelvis hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for at matche det nymoderne skandinaviske udtryk, uden at det drager for mange paralleller til sommer og sol.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering for bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

Den store tøjforretninger online er et ægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø er webshoppen udviklet af 2 danske drenge. Direktøren på nuværende tidspunkt er da også en svensker som bor i København så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, som giver dig fri adgang til fra stortset alle de mest moderne mærker i dag helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi vi har en travl hverdag der ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe så ofte som vi gerne ville gøre det. Samtidig vil vi alle gerne have den samme adgang til mode, som dem som er bosat i midste af de allerstørste modemetropoler i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke udelukkende modetøj og sko til damer men også til herrer og drenge & piger, så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale for en portion levering. Verdens allerstørste online modebutikker er fulde af produkter og har også altid kæmpe store udsalgskategorier. Både kvinder og herrer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind på nettet og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så du kan finde næsten alt hvad, du står og mangler, når man skimmer hjemmesiderne med sko, accessories og tøj.


Mere om langærmede skjorter

Der findes ikke tvivl om, hvorvidt mode til kvinder er det, der igennem årene er blevet mest åbenbar i modemagasinerne. Selv om herremoden er blevet langt mere synlig gennem tiden, så vejer kvindetøj stadig langt oftere på de mange runways i modeugerne og i forretningerne. Trenden bestemmes oprindeligt af de talrige designere, når de fremstiller designernes modeller frem, men herudover er der også det, som går under navnet street fashion. Der er det moden på gaden, der gør sig gældende og den bestemmes af de omtalte modemoguler, der er ganske gennemsnitlige mennesker med forståelse for stil. For kvinder ses der ikke blot én trend, men imidlertid en perlerække forskellige, der hver henvender sig til deres eget målgruppesegment af potentielle købere. Og netop da der er så markant forskel på, hvilke snit som fremhæver kvindekroppen i mange forskellige aldersgrupper, så findes der derudover mærkbar forskel på, hvad der er moderne iblandt de individuelle kvinder. Fælles for dem alle er imidlertid stadigvæk både farver, snit og sammensætning, der er overordnet gennemgående mens andre findes mere definerede af den designer der har fremstillet det eller den gruppe, produkterne er henvendt med henblik på. Nu til dags er tøj til damer fordelt på to særdeles ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der er de ganske vanlige modebutikker som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Yderligere findes der de mere eksklusive mærker i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her findes brands som Gucci og Marc Jacobs.

Størstedelen af kvinder blander de 2 modeklasser med hinanden og skaber sådan en personlig style, der bliver skabt af tidens trends, men sammensat som en del af den personlige sans for mode. Som følge af at nethandel er blevet langt mere kendt, kan vi nu ikke udelukkende se mode i butikkerne, men ligeledes via internettet, hvilket betyder, at man har alle mærker lige ved fingerspidserne. Hvilket åbner en meget større chance for at bruge de nærværende styles inden for fashion for at skabe en personlig garderobe.